yapmayın kızlar batıl inanç bunlar!!
Istediğimizi yalnız allahtan isteyelim verecek olan o
onun yerine 2 rekat namaz kılıp ardndan elimizi açıp dua etsek çok çok daha makbul bişey yapmış oluruz
eş-bebek-para..hepsi rızıktır ve insanın rızkı anne karnında 40 günlükken kesilir
evet yarın:) hıdrellezle ilgili bir maceramı anlatayım size
üniversite sınavına hazırlanırken hıdrellezde bir okul çizdim yanına da bir adam çizdim
okulun üzerine de O harfi yerleştirdim .Gireceğim okul Odtu olsun diye okulun önüne de
otobus çizdim Odtüye girip çıkan otobüsler bunlar diye.Okulun yanındaki adam da ilerde evleneceğim kocam olsun dedim.
Neticeyi yazıyorum size osmangazi üni.kazandım.Eşim odtü mezunu
zaman su gibi akıp gidiyor cnm..2 senede bir bakmışsın geçip gitmiş..en iyisini yapmışsınız ev almakla..biz hemen içine girebileceğimiz evlere bakıyoruz.site olsun hemde ulaşıma yakın olsun diyoruz ama bulamadık hala öyle bir ev
İNŞALLAH BULURSUNUZ CNM
peki o dileğini ne yapıyorsun ben hiç bilmiyorum da:26: bir de illaki çizmek mi gerekiyor yazsak olmaz mı
peki o dileğini ne yapıyorsun ben hiç bilmiyorum da:26: Bir de illaki çizmek mi gerekiyor yazsak olmaz mı
trilaylaylom bugünde yok..nerde bu kız ya..
bıdıkcım aslında ben inanmam batıl inançlarım yoktur ama geçen sene denemek istedim ilk defa yaptım olunca da yine aklıma geldi yapalım diye
sonuçta herşeyi allahtan diliyoruz istiyoruz nasibimizde ne varsa o
trilaylaylom bugünde yok..nerde bu kız ya..
dün özelden msj attım da girmemiş ki hatun.. Inşallah herşey yolundadır..
düğünleri var ya hatunkişiler
onların düğün haftaya değilmiydi :26:
düğünleri var ya hatunkişiler
ben düğünü tamamen unutmuştum yaw.. doğru ya.. artık pazartesi anca katılır bize sanırım.. ne güzel kaynının düğünü için izin alabilmiş... ben benim kaynım için cuma günü için izin istedim cumanın yarısını verdiler.. çıktım diyene kadar saat 3 olmuştu zaten.. herşeyim apar topar oldu.. eşim allahtan izinliydi de koşturdu .. baba olmayınca büyük abiye kalıyor işler..
bugün eşimin işyerindeki son günü.yarın yeni şubesinde işe başlayacak.bu akşam şık bir yerde veda yemeği düzenliyormuş arkadaşları.
bende dedimki banada veda etsinler benide görmezler bir daha(şaka bir yana arkadaşlarıyla aram çok iyidir) eşim yok olmaz falan demişti.bugünde sabah ayrılırken tam ben arabadan iniyorum bana diyoki akşam haberleşiriz yemeğe senide götüreyim bende kızdım.insan bir haber verir üna göre hazırlanırım demi?gelmiycem senin yemeğine dedim..bu saat oldu hala aramadı.darıldımı acaba :26:
sanmam
klasik erkek umursamazlığı bence...
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?