anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

tabii ki Katılıyorum sana ama onları zaten yapıyoruz :)
ek olarak yılda bir kez heyecanlanmışız çokmu yani:)
BU ARADA GERÇEK OLDU BAZI BATILLARA INANIRIM:)

Son düzenleme:

peki o dileğini ne yapıyorsun ben hiç bilmiyorum da:26: bir de illaki çizmek mi gerekiyor yazsak olmaz mı

bıdıkcım aslında ben inanmam batıl inançlarım yoktur ama geçen sene denemek istedim ilk defa yaptım olunca da yine aklıma geldi yapalım diye
sonuçta herşeyi allahtan diliyoruz istiyoruz nasibimizde ne varsa o

peki o dileğini ne yapıyorsun ben hiç bilmiyorum da:26: bir de illaki çizmek mi gerekiyor yazsak olmaz mı

o zaman annem resim çiz onu gece balkona koy demişti.Balkonumuzda çok çiçekler saksılar falan vardı.Aslında gül ağacının yanına konuyor sanırım.Annemin dediği gibi gece koydum.Sabah da aldım.Yazsanda olur sanırım:))

bu arada şu 19 mayıs cumaya gelse çok iyi olacaktı.perşembe tatil cuma iş hiç çekilmez bir günlük kaçma planları yapayım en iyisi:)

peki o dileğini ne yapıyorsun ben hiç bilmiyorum da:26: Bir de illaki çizmek mi gerekiyor yazsak olmaz mı

önemli olan dua etmek allaha
mesela ben gul dalı fılan hıc bılmezdım
bi çamaşırını akşamdan asarsın dıleğını dılersın sonucta sana aıt bısey
ardından ıcımızden dua okurduk kardeşimle hep küçükken:) hala oyle yaparız
istersen de şekıl cızebılırsın topraga sana kalmış

bıdıkcım aslında ben inanmam batıl inançlarım yoktur ama geçen sene denemek istedim ilk defa yaptım olunca da yine aklıma geldi yapalım diye
sonuçta herşeyi allahtan diliyoruz istiyoruz nasibimizde ne varsa o

evet sevsena nasip herşey..bildiğinden de eminim ama uyarmak istedim...

Peygamberimiz çok günah işlenen bir yerden (sanırım lut kavminin olduğu yerdi) hızlıca geçin demiş..o yüzden şuan çok samimi bir dilek gibi gelir insana ama ucu şirke kadar uzanır allah korusun..
Dua et sadece o yeter..boşver çizip gül ağacının altına koymayı

bugün hiç çalışmak istemedi canım yapmam gereken işler var bekliyorlar öyle tatil yapmak istiyorum şöyle 15 günlük falan.Aslında hamile kalsam pek iyi olacak.Rapor alır evde yatarım doğurunca da gelsin raporlar .Süt izinleri 3 saate çıkmış 3 er saat 5 günde 15 saat o da iki güne eşit ne de olsa haftada iki gün gitmem işe planlar var ama halen icraata dökemiyorum

düğünleri var ya hatunkişiler

ben düğünü tamamen unutmuştum yaw.. doğru ya.. artık pazartesi anca katılır bize sanırım.. ne güzel kaynının düğünü için izin alabilmiş... ben benim kaynım için cuma günü için izin istedim cumanın yarısını verdiler.. çıktım diyene kadar saat 3 olmuştu zaten.. herşeyim apar topar oldu.. eşim allahtan izinliydi de koşturdu .. baba olmayınca büyük abiye kalıyor işler..

ben de kuzenin düğününün evetlerini kaçırdım, düğüne son anda katılabildim..
işyeri şehirdışında olunca kıyafetimi ofiste giyinip, süslenip yollara düştümdü

bugün eşimin işyerindeki son günü.yarın yeni şubesinde işe başlayacak.bu akşam şık bir yerde veda yemeği düzenliyormuş arkadaşları.
bende dedimki banada veda etsinler benide görmezler bir daha (şaka bir yana arkadaşlarıyla aram çok iyidir) eşim yok olmaz falan demişti.bugünde sabah ayrılırken tam ben arabadan iniyorum bana diyoki akşam haberleşiriz yemeğe senide götüreyim bende kızdım.insan bir haber verir üna göre hazırlanırım demi?gelmiycem senin yemeğine dedim..bu saat oldu hala aramadı.darıldımı acaba :26:

sanmam
klasik erkek umursamazlığı bence...
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…