anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ayrıca bloglarını takip ettiğim 3 blogger da hamile
üstelik birisi ekimde evlenmişti..hiç korunmamışlardır umarım

selam kızlar nasılsınız bakalım ben yine bu aralar yoğunum kayınvalidem burda fizik tedaviye götürüp getiriyorum....Benimde 3 günüm geçti hala adet olmadım bekliyorum bakalımmm hayırlısıı ama hiç bir belirti yok ne adet nede gebelik belirtisiii aynen devammm varmı yeni bir haberrr??? süleyin bakalımmm

Bıdıkgülüm akşam ne yemek var bakem

ben de akşama yemek yapıcam yarına.. ne yapıcamı bilmiyorum.. eşim gelince pazara ineriz belki ikna edebilirsem..
patlıcan bir de kabak kızartmayı düşünüyorum sarımsaklı yoğurtlu iyi oluyor..

ne yani test mest yaptırmadın mı

test oldum vallahi mest oldumm

şimdi ben cumartesi günü doktora gidicem ya...eğer klomene falan başlamak gerekirse bir dahaki adet döneminimi beklemem gerekecek :26:

ben de akşama yemek yapıcam yarına.. ne yapıcamı bilmiyorum.. eşim gelince pazara ineriz belki ikna edebilirsem..
patlıcan bir de kabak kızartmayı düşünüyorum sarımsaklı yoğurtlu iyi oluyor..

kızartacağına onların üstüne 2 de patates doğra da türlü olsun..
yanında pilavla hem daha bereketli olur..hem de daha sağlıklı

kızartacağına onların üstüne 2 de patates doğra da türlü olsun..
yanında pilavla hem daha bereketli olur..hem de daha sağlıklı

türlü olsa bile gene kızartmam lazım kız :) benimki yoksa yemiyor ... bişiler uydururum akşama belki başka bişi eser aklıma.. zaten ayrı ayrı yiyoruz 3-4 gündür.. saat 8den sonra yemiyorum zaten 22,30 -23,00 gibi sızıyorum hemen.. yemek yapıyosam eşime yapıyorum .. ben bi çorba içsem bile yeter bana

yeni topikiniz hayırlı olsun kızlar
inşallah bol bereketli bir ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…