anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ay, bir dede geldi.. tuvaletin ağzına kutu varmı sizde.. (herhalde alaturkaların kapaklarını sordu)
yok bizde amcacım dedim güler yüzle..
adam da demez mi: kötüsünüz de ondan.. sonra da çekti gitti..
bu neydi şimdi yaw..

ne yani test mest yaptırmadın mı

test oldum vallahi mest oldumm

Vallahi test mest yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorumm artık hep adet olucam hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor sonuç çünkü her defasında negatiff Hayırlısıı beklemedeyim hayatım bakıcaz artık duruma göreee

nereya kadar yaptırmıcan??

karınn şişene kadar:44:..

benim bi ay 12-13 gün gecikmişti adetim farlutal içmeseydim geleceği de yoktu..
bebek varsa da gecikiyorsa ne ala da ya yoksa Allah korusun

nereya kadar yaptırmıcan??

karınn şişene kadar:44:..

benim bi ay 12-13 gün gecikmişti adetim farlutal içmeseydim geleceği de yoktu..
bebek varsa da gecikiyorsa ne ala da ya yoksa Allah korusun

tam 9 ay 10 gün falan yaptırmayayım diyorummmşaka bir yana canımmm şöyle bir kaç gün daha geçsin öyle yapıcam testi Artık test yapmaktan gına geldi her ay tam 10 gün önceden başlardım testi yapmaya şimdi günümü bile takip etmedim yeni hesapladım bir baktım 3 gün geçmiş yuh dedim kendi kendime

valla tebrik ederim
kafandan çıkarmışsın ama tam çıkarmışsın

benim yok çünki çok uzaktayız bu annemsiz geçirecem ilk anneler günü olacak hediyesinide inşallah yazın giderken götürürüm artık internetten kutlıycam

maleseffff anneciğim uzaktaaa Bende kargoyla hediyesini alıp yollayım diyorum sürpriz olur hiç olmazsa hiç yapmadım bugüne dek öle bişeyyy

anneler gününe birşeyler yaparız da bugün babamın doğum günü
hemde evlilik yıldönümleri annemle
arayamadım daha konuşmaz şimdi işyerinde diye akşam arıcam
haftasonuda kahvaltıya mı gitsek acep :26:
iki tarafıda alıp neyse akşam eşimle konuşayım bakalım onun bir fikri var mı

anneler gününde annem yok yanımda..kayınvalidem de zaten antalyada o da yok
gitmicez de işlerimiz var...arayıp kutlarım o kadar adet yerini bulsun:44:

kötü gelinim ben kötüüüüüü

inşallahhh
isim konusunda karar kıldınız mı?
sanıyorum ada derin olacak
hoşgeldin canım..
26haftalık olmuşsun nerdeyse maşallah akıp gitti zaman :) cimcime nasıl :)

hoşbulduk canım benim..evet evet büyüdük teyzecim..sizin ufaklıklara abla olacak benim bebik..ay farkı olacak inşallah aralarında cimcimem iyi çok şükür anne biraz hızlı kilo alıyo ama bebikim iyi

ada derin çok hoşuma gitti zaten ayrı ayrı iki ismide çok beğenirim.yan yanada çok hoş olmuş :)

anneler gününde annem yok yanımda..kayınvalidem de zaten antalyada o da yok
gitmicez de işlerimiz var...arayıp kutlarım o kadar adet yerini bulsun:44:

kötü gelinim ben kötüüüüüü

ben bu konu ile ilgili paylaşım yaptıydım kaynanam kendi geliyor anneler gününde.. hı bir de bizde kalacak ya ben evinin işini görürüm diyor.. çok ilginç :26: ona misafirliğe gittiğimizde bile kendi yiyecek içeceğimizi kendimiz hazırlıyoruz.. evde durmaz o zaten.. hemen benle beraber çıkar sabahtan.. bir de ona 3-4 oğun yemek düşüncem her gün.. boğazına da maşallah 3-4 kişilik götürüyor bir oturuşta (helal olsun herşey de.. kadın 2 saat arayla soruyor acıkmadın mı diye.. ayol bekle yediğini sindir önce.. ne mide var arkadaş..) nyapçam ben 10 gün boyunca.. kızlarına da gitmez.. el oğlunun evinde rahat edemiyormuşmuş... keçilerim geliyor daha şimdiden düşününcee
**hıı birde kızlarına gitmemesinin sebebi damatlardan öte.. onların da kendine göre işi gücü varmış.. çocuklarla uğraşırmışlar.. ayol senin torunun yabancının değil ya

Son düzenleme:

aboooooo allah kolaylık versin sana 3-4 ögün maşallah

ilginç, bende 7. ayımda hamile kaldım bu 7. aylarda bir keramet olabilirmi acaba
herkese mrb ben anca girebildim nete kızlar ne hızlısınız bi baktım kaç sayfa olmus
nee birisi 7.ay mı dedi
benimde 7.denemem olacak Allahım uğur getirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…