çok acıktım zaten yemek dimeyin banaa
diyetteyim ben:95::95::95:
çok acıktım zaten yemek dimeyin banaa
diyetteyim ben:95::95::95:
yeni topikiniz hayırlı olsun kızlar
inşallah bol bereketli bir ay olur
yeni topikiniz hayırlı olsun kızlar
inşallah bol bereketli bir ay olur
ne yani test mest yaptırmadın mı
test oldum vallahi mest oldumm
Vallahi test mest yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorumm artık hep adet olucam hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor sonuç çünkü her defasında negatiff Hayırlısıı beklemedeyim hayatım bakıcaz artık duruma göreee
nereya kadar yaptırmıcan??
karınn şişene kadar:44:..
benim bi ay 12-13 gün gecikmişti adetim farlutal içmeseydim geleceği de yoktu..
bebek varsa da gecikiyorsa ne ala da ya yoksa Allah korusun
tam 9 ay 10 gün falan yaptırmayayım diyorummmşaka bir yana canımmm şöyle bir kaç gün daha geçsin öyle yapıcam testi Artık test yapmaktan gına geldi her ay tam 10 gün önceden başlardım testi yapmaya şimdi günümü bile takip etmedim yeni hesapladım bir baktım 3 gün geçmiş yuh dedim kendi kendime
sanıyorum ada derin olacakinşallahhh
isim konusunda karar kıldınız mı?
hoşgeldin canım..
26haftalık olmuşsun nerdeyse maşallahakıp gitti zaman :) cimcime nasıl :)
sanıyorum ada derin olacak
hoşbulduk canım benim..evet evet büyüdük teyzecim..sizin ufaklıklara abla olacak benim bebik..ay farkı olacak inşallah aralarındacimcimem iyi çok şükür anne biraz hızlı kilo alıyo ama bebikim iyi
anneler gününde annem yok yanımda..kayınvalidem de zaten antalyada o da yok
gitmicez de işlerimiz var...arayıp kutlarım o kadar adet yerini bulsun:44:
kötü gelinim ben kötüüüüüü
ben bu konu ile ilgili paylaşım yaptıydımkaynanam kendi geliyor anneler gününde.. hı bir de bizde kalacak ya ben evinin işini görürüm diyor.. çok ilginç :26: ona misafirliğe gittiğimizde bile kendi yiyecek içeceğimizi kendimiz hazırlıyoruz.. evde durmaz o zaten.. hemen benle beraber çıkar sabahtan.. bir de ona 3-4 oğun yemek düşüncem her gün.. boğazına da maşallah 3-4 kişilik götürüyor bir oturuşta (helal olsun herşey de.. kadın 2 saat arayla soruyor acıkmadın mı diye.. ayol bekle yediğini sindir önce.. ne mide var arkadaş..) nyapçam ben 10 gün boyunca.. kızlarına da gitmez.. el oğlunun evinde rahat edemiyormuşmuş... keçilerim geliyor daha şimdiden düşününcee
**hıı birde kızlarına gitmemesinin sebebi damatlardan öte.. onların da kendine göre işi gücü varmış.. çocuklarla uğraşırmışlar.. ayol senin torunun yabancının değil ya
herkese mrb ben anca girebildim nete kızlar ne hızlısınız bi baktım kaç sayfa olmusilginç, bende 7. ayımda hamile kaldımbu 7. aylarda bir keramet olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?