anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sağol erotik canommm
ufaklık ne alemde annesini üzmüyor dimii

ufaklık iyi ama annesi çokkk endişeliii :18::18::18::18:sehzadem çok asagıdaymışş agır kaldırmak yasak 2 saatten fazla yolculuk yasak :26::26: bebemin hareketlerini kutumdan hissediyorum

kız almaz olurmuyuz... hassas hamiş anne adayım benimmm kıyaamaaamm..

ay sorma çok hassas oldum ota b.ka aglıyorum annemde yok yanımda yanınada gidemiyom oda kardeşimi bırakıp gelemiyo kimse arayıp sormuyoo valla canım sıkkın havalar güzel olsada oglumla gezmelere gitsekkkkk

ufaklık iyi ama annesi çokkk endişeliii :18::18::18::18:sehzadem çok asagıdaymışş agır kaldırmak yasak 2 saatten fazla yolculuk yasak :26::26: bebemin hareketlerini kutumdan hissediyorum

merak etme bişiy olmaz şehzademize.. sen kendine dikkat et yeter.. kendini yoracak iş yapma sakın.. arkadaşıma da öyle demiştiler bebiş aşağıdaymış diye.. o da nerdeyse evden çıkmadı bişiy olur korkusundan.. sonra son ayda yürüyüşlere başladı doğumda sıkıntı çekmemek için.. bir de hamileliği boyunca 8kg almıştı ve çok güzel sağlıklı bir kızı oldu.. 15-16 aylık şu anda dişleri falan da çıktı çok sevimli bişiy

ay sorma çok hassas oldum ota b.ka aglıyorum annemde yok yanımda yanınada gidemiyom oda kardeşimi bırakıp gelemiyo kimse arayıp sormuyoo valla canım sıkkın havalar güzel olsada oglumla gezmelere gitsekkkkk

göbişin ne durumda kız :) zaten zayıftın.. güzel durmuştur bebişli göbiş :)

ya doktor bize bişey demedi sadece agır kaldırma araba yolculugu yapma dedi bendemi şimdi yürüyüs yapmayayım hiç bişi demedi :26:

göbişin ne durumda kız :) zaten zayıftın.. güzel durmuştur bebişli göbiş :)
1.600 gram almışım göbüş çıktı dün hamiş pantalonşarı aldım kendimeee tsörtler falan artık dışardan da belli oluyor hamiş oldugum komsu gördü beni dün bi bana bi göbüşe bakıyo hayırdır hamilemisin dedi bende nerden anladın dedim kadın çırpı gibiydin kilo almışın dedi hahay çok hoşuma gittiiiiii

:) bende dün T-shirtlara baktım.. hani olurya göbişin kısmında bebiş resimleri falan ... yazın herhalde belli olur hamile olduğum giyerim diyorum görümcem de diyor ben olsam utanırım.. ayol neyinden utanıcaksın.. dünyanın en güzel duygusu bu ... bir can taşıyorsun içinde.. Rabbimin bize verdiği bir mucize bu yaw..
şimdiden para biriktiricem kendime bişiler almak için.. bebişe zamanı gelince alınacak nasılsa..

LWC den aldım önünde bebekler varrr hiçç utanmam ben hatta görünsün diye hırkamın düğmelerini iliklemiyorum

senin bebek varda göbek önden gidiyo ben bebek olmadan geçerim heralde seni
hele ki akşamları hareketsizlikten şişiyorum ben davul gibi

kız havala güzelleşiyor yemekten sonra çık yürüyüş yap :)) yiyip yatıyos sonra kilo alıyoz vallaa 3 haftada 1 kilo aldım nasıl tıkınıyosam gecen patates salatası yaptım eşimle yiyoruz ben öyle kaptırmışım ki adam yemekten vazgeçti ben tabagın dibindekileri yerken eşim lazım olcak dedi anlamadım sonra burcu tabak lazım olcak onu yeme diyince çok utandım adam onumden tabak alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…