anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

adın da burcu demek :)

LWC den aldım önünde bebekler varrr hiçç utanmam ben hatta görünsün diye hırkamın düğmelerini iliklemiyorum

ayyy lcw dedin de..
ben martın ortasında mı ne spor pantolon aldıydım kendime lacivert.. kilolu olduğumdan pantolon dayanmıyor bana yaw bacaklar kalın ya sürtünmekten gidiyor çoğu.. ama bu lcw dan aldığım en son pantolondan hiç memnun kalmadım.. hani oturunca pantolon bacak arasında çizgi çizgi toplanır ya.. o toplandığı yerlerden çırt çırt gitti .. hani güneşte durmuş kumaŞ yırtılır ya aynen öyle..
bana yırtılmayan bir marka söyleyin kot haricinde onlar da dayanmıyor bana.. en fazla 4ay

Son düzenleme:
LWC den aldım önünde bebekler varrr hiçç utanmam ben hatta görünsün diye hırkamın düğmelerini iliklemiyorum

canom maşallah büyütmüşsün sen de
al benden de o kadar..
bebikli tişörtler giyiyorum ya yumurtadan çıkıyo ya leylek taşıyo
lcw bu konuda müthiş oldu
Allah hepinize giymeyi nasip etsin canlar

canom maşallah büyütmüşsün sen de
al benden de o kadar..
bebikli tişörtler giyiyorum ya yumurtadan çıkıyo ya leylek taşıyo
lcw bu konuda müthiş oldu
Allah hepinize giymeyi nasip etsin canlar

Evet ya çok güzel şeyler aldım..seninde maşallah kızz 25 hafta olmuş kızmıydı erkekmi

mistiko.. ikimiz kalmışız.. kesin ziyaretçi görünen de sevsena.. o da geç çıkıyordu dimi

Her gün yeni bir kaynana diye bir topik açmışlar :) hep aynı hikayeler ama az önce 26 kişi vardı topikte :) meğer çok hassas bir konuymuş bende bir iki satır yazayım da eksik kalmayım deeemi

tubiş ses ver ses :)
neysem o da kaçtı.... bende kaçar.. eşim gelmek üzere.. şöle kızarmış patatesle köfte olsa da yesekk.... acıktım sanırımmm

Son düzenleme:
craftim nerde yaaaa

crafty min kontrolü ayın 7sinde dimi kızlar yaw.. hakkaten bugün göremedik.. inşallah herşey yolundadır... eksikliği de iş yoğunluğundan olsun

ben de normal yapmak istiyorum ama epiduralli normal..
ağrı eşiğim alçak benim yırtarım dağıtırım ortalığı

Ben becerebilirsem epidural normal yapçam anlatırım hikayeleri

hadi o girmemiş de yok
crafty bacıya ne demeli
girmiş bugün siteye ama ne selam ne sabah ne bişi

Nerde girmişim acaba siteye ben???
sabah 08:00 de çıktım 15 dk önce geldim eve
lansman vardı bugün sölemeyi unuttum size :)
yarın da kahvaltı var şirketteki tüm personelle
tüm türkiye burda.
Gelirim inşallah akşama doru
öperim çok çok çok heppinizi

ama ama bi ara yeşil gördüm seni
renk körü değilsem gördümmmm

gunaydın canlarım
bu sabah ıse geldım
hastaların kanlarını bılgısayara girdim
bi msnmi açıyım dedım
bir mail
bir arkadastan
içinde aynen şöyle yazıyor
hamileyimmm:):)
bu şaka olmalı şakadır dimi
biri bişiydesın lütfen hersey benı cıldırtıcak sankı

maşallahhhhhhhh eeeeeee ogluma alamazmıyız
neden olmasın
anasına soracaksın onu
verdim gitti yerim senin oğluşunu maşallah bak benden 10 numara kaynana olur kırık hafif

günaydın canım..takma sen..maili görmezden gel eğer samimi bir arkadaşın değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…