günaydın kuzucuk
naber
gittin mi yimağa??
hayır gitmedimeşimede küstüm üstüne..başım çok fena ağrıyo şu an
hayır gitmedimeşimede küstüm üstüne..başım çok fena ağrıyo şu an
geçmiş olsun güzelim..
eşine de küsme daha yeni bitti kırmızılar..2 hafta sonra küsersin :)
eşinin yeni iş yeri de hayırlı olsun (dememiştim sanırım)
geçmiş olsun güzelim..
eşine de küsme daha yeni bitti kırmızılar..2 hafta sonra küsersin :)
eşinin yeni iş yeri de hayırlı olsun (dememiştim sanırım)
teşekkür ederiz cnm :)
ya bak anlalatayım haksızsam söyleyin.dün ne fena yağmur vardı sende biliyorsun..işten çıktım istasyona gittim yamur bir bastırdı..bende eşimi aradım istasyondayım tren gelmeyecekmiş dedim böyle konuştuk falan kapadım koşa koşa otobüse gittim..eve vardığımda saat 9du.elektriklerde yoktu..karanlıkda aklım çıktı allahdan çabuk geldide rahatladım.bizim beyefendi saat 11de sırıta sırıta gelmiş.o arada hiç arama sorma yok tabi..bir arayıp sorsana ne yaptın ne ettin diye.gittiğin cumhurbaşkanlığı köşkünün yemeği değil..hiçmi merak etmiyorsun yani beni ..bende kızdım gidip yattım sabah bir kalktım yanımda yok..oturma odasında yatmış.beraber aynı arabada geldik hiç konuşmadım..
teşekkür ederiz cnm :)
ya bak anlalatayım haksızsam söyleyin.dün ne fena yağmur vardı sende biliyorsun..işten çıktım istasyona gittim yamur bir bastırdı..bende eşimi aradım istasyondayım tren gelmeyecekmiş dedim böyle konuştuk falan kapadım koşa koşa otobüse gittim..eve vardığımda saat 9du.elektriklerde yoktu..karanlıkda aklım çıktı allahdan çabuk geldide rahatladım.bizim beyefendi saat 11de sırıta sırıta gelmiş.o arada hiç arama sorma yok tabi..bir arayıp sorsana ne yaptın ne ettin diye.gittiğin cumhurbaşkanlığı köşkünün yemeği değil..hiçmi merak etmiyorsun yani beni ..bende kızdım gidip yattım sabah bir kalktım yanımda yok..oturma odasında yatmış.beraber aynı arabada geldik hiç konuşmadım..
haklısın mistimcim ama erkekler böyle bi garip
benim koca da hiç merak etmez
niye merak etmiyosun dediğimde de sen keçeni sudan çıkarırsın der!!!
Geçen en sonunda dayanamadım bigün yollarda kalayım da anla o zaman dedim
sonrada tövbe tövbe dedim tabi içimden
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrr
çok sinirlendiriyo ama beni...eltimde çalışıyor ve kaynımla arası hiç iyi değil..hayatta otobüse binmezdi (iflas etmeden önce) şimdide öyle kaynım arkasında dört dönüyo..yani çokmu şey istiyorum elindeki hatla bedava zaten bir arayıver.aynı konu pzt günüde oldu yine tartıştık 2 gün sonra yine aynı hareket tekrarlanıyo..demekki canı huzursuzluk istiyo.
valla aynen bizim ev
bizim de üst üste olmuştu
zaten sonuncusunda artık konu merak etmemesi değil merak etmemesinden dolayı kavga çıktığı ve hala kavga çıkacağını bile bile merak etmemeye devam etmesiydi..
Hele geçen ay çatlatma iğnesi olduğum günün ertesi çalışma yapmamaız gereken zamanda akşam müşterisi vardı ama çıkıyoruz birazdan demişti 18.30 da, saat 9 oldu hala gelmemişti..dayanamadım aradım çıkmak üzereyiz demez mi!!!!!!
Adam uzatmış da uzatmış bizimkinin de hiç aklının işi olmamış aramak..
Eve gelince cıngar çıktı tabi
geç gelmesi mevzu değil..ben 18.30 da çıkacağına göre yemekleri ısıttım sofrayı kurdum koştura koştura gelsin hemen yiyelim güzel bi akşam olsun çalışmamızı yapalım diye!!!
Ben olsam çıkıyorum dedikten sonra patron lafa tutup da 15 dk geciktiğimde arıyorum eğer çıktı falansa beklemesin diye beyimiz peeehhh!!!
Hepsi aynı erkeklerin
ha kayınvalidemede kızdım dün akşam..yeni evlerine daha ev telefonu bağlatmadılar..beni hiç aramıyo devamlı oğlunu arıyor.demekki beni hiç merak etmiyormuşbende yağmurda çamurda kazanıp onlara yediriyorum enayi gibi.
günaydın kızlar
Bu sabah ateşim düştü bu demek oluyor ki yarın regl geliyor:97: Umutlar hazirana kaldı gibi görünüyor hayırlısı olsun
bak o farklı eşim askere gitmişti geçen yıl, hergün aradılar bi sıkıntın var mı diye..
ama görümcem aramadı askerlik boyunca hiç! sonradan koyuyo insana
eşimi çaldırıyo eşim arıyo konuşuyolar çat kapatıyo
insan bi de bıdığın sesini duyayım der dimi!!
ama ben naptım?? iş dedim güç dedim gitmedim doğumuna...
eşim askerden gelince de 2 gün kaldık antalyada
kalın işte burası da tatil dediler, askerdeyken bodrumu sayıkladı hep oraya gidecez dedim eşim ağzını bile açamadı:))
yok be valla bugün çok fena doluyum...dokunsalar ağlıycam yani...bu ne böyle ya..
eşim ilk evlendiğimiz sene eğitime gitti.bir hafta onlarda kaldım..sabah erken işe gidiyorum..eltimin kızıyla aynı odada kalıyorduk.o zaman 1-1.5 yaşında falandı..sabaha kadar çocuk avutuyordum..eltim sıcak yatağından kalkıpda çocuğuna bakmadı bile.k.validem duyarsa geliyordu.birsabah (sabah dediysem 3-4 falan saat)aldım çocuğu annesinin odasına koydum durmuyo diye dövmüş çocuğu yollamış manyak eltim.bizimkiler toptan bir alem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?