anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Günaydın cici kızlar.. nasılsınız..
sabah sabah gerilmişsiniz.. aman boşverin hormonları hoplatmayın..
hepsi aynıdır.. hele böyle şirket yemeği falan olunca biz sanki ayrı dünyadan oluyoruz.. aramak sormak yok.. gerçi biz gün içinde de görüşmeyiz en fazla öğle yemeğinde fln telefon açarız.. ya da gelmeye yakınken ekmek al diye ararım

içim çok pis karışıyor... uyumak istiyorum ben yaaw

ah o uyku ne tatlı uykudur uyuyabılsen kesşke keyfını cıkar cnm :)

ne güzel bi başlık kızlar senelerce istedim bekledim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım düşükle sonuçlandı . yine umudu kesmişken tekrar hamileyim düşük tehlikesi var yine ama umutluyum bana sıkı sıkı sarılır işallah bebegim hediyem olur işallah bana bu akşam doktora gidicem dua edin bana arkadaşlar hem sevinçli hem üzüntülü hem şaşkın hem ne bilim degişik duygular içindeyim

senin kırmızı biberli peynirli mezen soframızın şahı oldu koprim..
Dün koca girdi mutfağa..yemek yoktu
makarna haşlamış (evde başka bişi yoktu) üzerine de sos diye ondan yapmış

ahh ahh yaz gelse ucuzlasa şu kırmızı biber de 10kg közleyip dolaba atsam
Elalemin dolabında et olur bizimkinde de kırmızı biber-ıspanak-sümüklü bamya :)))

insallah her sey yolundadir canim,bebegin sana simsiki tutunur insallah

üzülme inşallah bişey olmaz
dikkat et..en ufak bi sıkıntıda hemen doktora git kontolünü yaptır

ay canım benım dualarımız senınle leloscugum minsallah hayırısıyla tutunur
sende bıze dua et bebişim

ah o uyku ne tatlı uykudur uyuyabılsen kesşke keyfını cıkar cnm :)

saat 10,10 geçiyordu evden çıkarken sallana sallana geldim :)
akşam da sülümanı yarım yamalak izledim.. bir açtım gözlerimi hürrem doğuruyor...
geri uyumuşum sonra gözümü açtım bitiyordu :) Leo efendiyle gözgöze geldiler.. bakalım haftaya ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…