günaydin kizlarrrr
beklemede niye birşey yazmadı merak ettim :26:
beklemede niye birşey yazmadı merak ettim :26:
Günaydın cici kızlar.. nasılsınız..
sabah sabah gerilmişsiniz.. aman boşverin hormonları hoplatmayın..
hepsi aynıdır.. hele böyle şirket yemeği falan olunca biz sanki ayrı dünyadan oluyoruz.. aramak sormak yok.. gerçi biz gün içinde de görüşmeyiz en fazla öğle yemeğinde fln telefon açarız.. ya da gelmeye yakınken ekmek al diye ararım
içim çok pis karışıyor... uyumak istiyorum ben yaaw
günaydın cici kızlar.. Nasılsınız..
Sabah sabah gerilmişsiniz.. Aman boşverin hormonları hoplatmayın..
Hepsi aynıdır.. Hele böyle şirket yemeği falan olunca biz sanki ayrı dünyadan oluyoruz.. Aramak sormak yok.. Gerçi biz gün içinde de görüşmeyiz en fazla öğle yemeğinde fln telefon açarız.. Ya da gelmeye yakınken ekmek al diye ararım
Içim çok pis karışıyor... Uyumak istiyorum ben yaaw
insallah her sey yolundadir canim,bebegin sana simsiki tutunur insallahne güzel bi başlık kızlar senelerce istedim bekledim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım düşükle sonuçlandı . yine umudu kesmişken tekrar hamileyim düşük tehlikesi var yine ama umutluyum bana sıkı sıkı sarılır işallah bebegim hediyem olur işallah bana bu akşam doktora gidicem dua edin bana arkadaşlar hem sevinçli hem üzüntülü hem şaşkın hem ne bilim degişik duygular içindeyim
ne güzel bi başlık kızlar senelerce istedim bekledim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım düşükle sonuçlandı . Yine umudu kesmişken tekrar hamileyim düşük tehlikesi var yine ama umutluyum bana sıkı sıkı sarılır işallah bebegim hediyem olur işallah bana bu akşam doktora gidicem dua edin bana arkadaşlar hem sevinçli hem üzüntülü hem şaşkın hem ne bilim degişik duygular içindeyim
ne güzel bi başlık kızlar senelerce istedim bekledim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım düşükle sonuçlandı . yine umudu kesmişken tekrar hamileyim düşük tehlikesi var yine ama umutluyum bana sıkı sıkı sarılır işallah bebegim hediyem olur işallah bana bu akşam doktora gidicem dua edin bana arkadaşlar hem sevinçli hem üzüntülü hem şaşkın hem ne bilim degişik duygular içindeyim
ah o uyku ne tatlı uykudur uyuyabılsen kesşke keyfını cıkar cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?