az önce güneş vardı şimdi sanki karanlık bir şubat günü oldu.. bu nasıl bir hava yawww
kopiş ticker la avatarının rengi çok uymuş birbirine
sen söyleyince fark ettim bende :)
inşallah bu topik uğurlu gelir benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara.ben yoruldum artık bu kaçıncı topikk....bende müjdeli haber vermek istiyorum artık buradan.. yoksa kafayı tırlatacammm
inşallah bu topik uğurlu gelir benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara.ben yoruldum artık bu kaçıncı topikk....Bende müjdeli haber vermek istiyorum artık buradan.. yoksa kafayı tırlatacammm
cnm doktor bulabildinmi ne yaptın?
yok tatlım ya.. Kime danıştıysam herkes zekai tahire yönlendiriyor.. Ilk muayenem ücretli olacak zaten o yüzden sata göre 7+3te falan giderim herhalde.. Ssk da başladı çok şükür, ondan da 1 ay sonra anca yararlanabilicem..
Ilkinde de sanırım zekai tahire gidicem.. Burda yakınımda veni vidi hastanesi var ama ordan da bazen zekai tahire yönlendiriyormuşlar tahlil için.. Gideceğimiz yer belli yani
kopri 7+0 dan sonra karından bakılan USG ile kalp atışını duyabilirsin ben 7+1 de duymuştum hiç alttan USG ile baktırtmadımben de korkuyorum ondanyani birşey olursa ona bahane bulmayayım diye başka bir korkum yok yani:26: bakalım inşallah bu ay hepimiz için hayırlı ay olsun inşallah
offfffffffffffffff
işim gücüm çok
canım sıkkın
yorgunum uykusuzum mutsuzum
ptesi depresifindeyim
kızlar yaa bu ay ben sanki hamile kalcakmışşım gibi geliyo nie bilmiyorum ama herzaman yapmadıgım şeyleri yapıyorum bebegime kıyfetlere bakıyorum isim düşünüyorum.inş bu ay hayallerimiz gerçek olurr
ben az önce aradım zekai tahiri ...randevu vermiyorlarmış sabah 7.30-11.30 arası geliyorsunuz burada doktorların listesi var oradan doktorunuzu seçiyorsunuz dediler.
kızlarrrrrrrrrr ne kadar hızlı ilerlemiş sayfalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?