anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

şaka mı yapıyosun:44:
doğru düzgün yazmıyoruz bile

hayır şaka yapmıorummmyeni topklerde sayfalr hi ilerlemez
burada bayağı lerlemiş sayfalar
konu çok ağır kızlarrrrrrr konuş konuş bitmez rabbim en kısa zamnda beişleri konuşmayı nasip etsinnnnnnnnn

aminnnn
eminim o topikte de sayfalar bebişlere rağmen çabuk ilerler :)

ben bazan konuş konuş bebek konusunu yoruluyorummmm ne bileyimm zaten yorucu bir süreç 7 senedirrrr yoruldum kırıldımmmmmm

bu koşullarda bennimde gitmem çok zor.birde doktor erkek falan denk gelirse ne yapıcam :26:

bu koşullarda bennimde gitmem çok zor.birde doktor erkek falan denk gelirse ne yapıcam :26:

misti erkek doktorla kadın doktor arasında bir fark yok canım ikisi içinde sen hastasın
benim şahsi kanaatime göre erkek doktorlar daha anlayışlı ve ılımlı davranıyorlar bence çekinme canım
kadın doktorlar daha sert oluyo ya da en azından bana öyle denk geldi

canım ben aralıkta gitmiştim haberiniz var.. muayene kaydını yaparken ordan jinekoloji 2ye fiş verdiler.. hiç ne olduğunu anlamadım.. gittim o odanın önünde bekledim ödemeyi yaptıktan sonra.. baktım ki solda bir yığın kadın bekliyor benim oturduğum odanın önünde taş çatlasın 5-6 kişi vardı.. fazla beklemedim ama sonradan fark ettim kalabalığın olduğu tarafta bayan doktorların ismi yazıyordu.. ben erkeğe denk geldim.. ama kendi muayene etmedi.. git kan idrar ver usg raporunu getir dedi.. usg için biraz bekledim 20dk falan orda da kadın kurcaladı yani.. tahliller de çıkınca .. öğleden sonra sonuç göstermeye gittim sadece erkek doktora.. sende durum nasıl olacak bilmiyorum.. rabbim bize bu ayi nasip etti.. bu aydan önce de 3 ay ilaç kullandım mutlaka onun da etkisi vardır...
hamilelerin bölümü ayrı zaten.. orasını karman çorman anlatıyorlar..

bende anne olmak istiyorm kırmızılar yine geldiiiiiii

orası öyle ama ben utanırım kendimi biliyorum ve o yüzden erkek doktora gitmek istemiyorum

ayyyy
içim çekilio yahuuu
midem de yanıo ölcemmmmmmmm
ne kabus ptesiymiş
misti senin kısmetin şüküş benden demesi
sen zorla akıllımı da sok araya ona git

eee peki neden canım anlatta derleşelim benim eşim variköselliydi amelyat oldu sayı 49 mil hız%2 die olmuyo kür felan yapıyorm ama nafileeeeee:84::84::84:

kız benim hikayem çok uzun katlanabilirimin

Selam kızlarrrr mayıs topiğimiz çok güzel olmuş.Rabbim anneler güününü boş geçirtmesin göbüşümüz bebişle dolsun inşallah...Hepinizzz benim gözümde dünyanın en yürekli en cesur en iyi kalpli annelerisiniz bebek için çaba göstermek bilee olmadan onca acıyı çekmek onu içten içe hissetmek bana göre anneliğe bir adımdır...Hepinizi çok seviyorum.Bizler çok güçlüyüz gözümüzü kırpmadan onca şeye katlanıyoruz...Rabbim mükafatını verecektir inşallah...Anneler gününüz şimdideen kutlu olsunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…