anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

9 yil sonra ve bugün tam anneler günü ,evet bu sabah hamilelik testim iki cizgigi gösterdi,nisan 26 da transferim yapilmisti,insallah gercek hamileligim baslamistir,ALLAHIMA binlerce sükür en güzel hediyeyi bana verdigi icin darisi tüm isteyenlere,Ama dua edin benim icin bu defa bebisimi kucagima alayim,bundan önceki denemelerimde bebeklerimi kaybettmistim,insallah bu defa bebisimizi Allahin izniyle kucagima alirim Amiiinnn....cooooookkk mutluyummmmmm...

senin adına çok sevidim sorunsuz 9 ayını tamalayıp sağlıcakla kucakla inşş

Son düzenleme:
minik bir kızım olacakmış

maaşallah kuzuma da minik bebişine de
rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
hepimizin anneler günü kutlu olsun
rabbim anne olmayan arkadaşlara da inşallah hayılısıyla o duyguyu tattırsın en kısa zamanda

hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
darısı başımıza inşallah

teşekkürler elenii :) Ağrı biraz fazla olunca tedirgin oluyorum . bişi olacak diye korkuyorum. benim adet ağrılarımda normalde çok olurdu. Onunla alakası var mı acaba ?

bilemiyorum canım ama ben de başlarda o ağrıları çok çektim ve hatta hala adet dönemlerimde oluyo normalmiş yani hiç korkma bence herşeyi oluruna bırak meleğin seni bırakmayacak merak etme..

minik bir kızım olacakmış

ayy yirim kızını seninnnnnnnnnnn ogluma gelin buldumcanım dünürüm beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

anneler gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bir kaç gün olmicam tatüle gidiyoruz çanakkaleye hepinzi özlicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar dün sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bu benden çok anneme verdiğim muhteşem bir anneler günü hediyesi oldu annem bundan güzel bir hediye alamazdım dedi ama henüz eşime söyleyemedim işten gelmesini bekliyorum ona da hayatının sürprizini yapıcamRabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin.

çok güzel gözün aydın sağlıcakla kucakla
bu gün kaçıncı heber oldu
inşş sonuna kadar güzel gitsinnnnn

belirtilerin neydi???

belirtilerin neydi???

bes gün önce leke geldi,adet olucam zannettim ama ertesi gün hiç bişeey olmadı bir kaç gün bekledim hafif kasık ağrılarım oldu ama ben adet olucam zannettim onun haricinde başka bir belirti olmadı canım bende testide emin olmak için iki kere yaptım,şimdilik başka belirtim yok bulantı vs.

kızlar bende 2 ay adet düzensizliği oldu....
dr duphaston verdi 2 aydır 5er gün kullanıyorum geçen ay bıraktım 3.gün adet oldum ...
ama bu ay 5.gün hala adet olmadım feci şekilde kasıklarım ağrıyor acaba mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…