minik bir kızım olacakmış
hayırlısı olsun crafty minik kızın sağlıkla doğsun inşallahminik bir kızım olacakmış
9 yil sonra ve bugün tam anneler günü ,evet bu sabah hamilelik testim iki cizgigi gösterdi,nisan 26 da transferim yapilmisti,insallah gercek hamileligim baslamistir,ALLAHIMA binlerce sükür en güzel hediyeyi bana verdigi icin darisi tüm isteyenlere,Ama dua edin benim icin bu defa bebisimi kucagima alayim,bundan önceki denemelerimde bebeklerimi kaybettmistim,insallah bu defa bebisimizi Allahin izniyle kucagima alirim Amiiinnn....cooooookkk mutluyummmmmm...
9 yil sonra ve bugün tam anneler günü ,evet bu sabah hamilelik testim iki cizgigi gösterdi,nisan 26 da transferim yapilmisti,insallah gercek hamileligim baslamistir,ALLAHIMA binlerce sükür en güzel hediyeyi bana verdigi icin darisi tüm isteyenlere,Ama dua edin benim icin bu defa bebisimi kucagima alayim,bundan önceki denemelerimde bebeklerimi kaybettmistim,insallah bu defa bebisimizi Allahin izniyle kucagima alirim Amiiinnn....cooooookkk mutluyummmmmm...
9 yil sonra ve bugün tam anneler günü ,evet bu sabah hamilelik testim iki cizgigi gösterdi,nisan 26 da transferim yapilmisti,insallah gercek hamileligim baslamistir,ALLAHIMA binlerce sükür en güzel hediyeyi bana verdigi icin darisi tüm isteyenlere,Ama dua edin benim icin bu defa bebisimi kucagima alayim,bundan önceki denemelerimde bebeklerimi kaybettmistim,insallah bu defa bebisimizi Allahin izniyle kucagima alirim Amiiinnn....cooooookkk mutluyummmmmm...[/QU
maaşallahh canımAllah hayırlısıyla,mutlulukla tamamlamayı nasip etsin
9 yil sonra ve bugün tam anneler günü ,evet bu sabah hamilelik testim iki cizgigi gösterdi,nisan 26 da transferim yapilmisti,insallah gercek hamileligim baslamistir,ALLAHIMA binlerce sükür en güzel hediyeyi bana verdigi icin darisi tüm isteyenlere,Ama dua edin benim icin bu defa bebisimi kucagima alayim,bundan önceki denemelerimde bebeklerimi kaybettmistim,insallah bu defa bebisimizi Allahin izniyle kucagima alirim Amiiinnn....cooooookkk mutluyummmmmm...[/QU
maaşallahh canımAllah hayırlısıyla,mutlulukla tamamlamayı nasip etsin
allah hayrlıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm tebrıklerrr snaaaa
teşekkürler elenii :) Ağrı biraz fazla olunca tedirgin oluyorum . bişi olacak diye korkuyorum. benim adet ağrılarımda normalde çok olurdu. Onunla alakası var mı acaba ?
arkadaşlar dün sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bu benden çok anneme verdiğim muhteşem bir anneler günü hediyesi oldu annem bundan güzel bir hediye alamazdım dediama henüz eşime söyleyemedim işten gelmesini bekliyorum ona da hayatının sürprizini yapıcam Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin.
arkadaşlar dün sabah test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bu benden çok anneme verdiğim muhteşem bir anneler günü hediyesi oldu annem bundan güzel bir hediye alamazdım dediama henüz eşime söyleyemedim işten gelmesini bekliyorum ona da hayatının sürprizini yapıcam rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin.
belirtilerin neydi???
belirtilerin neydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?