kızıcam ama herkeste degısık degısık oldugunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
biliyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ve halaaaaaaaaaaaaaaaa
soruyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bıdık efendü :)
gunaydın canlarımmmm
Hele şükür geldin mistim
günaydınnnnn
ne dedi şüküş???
günaydın cnm..
şüküş beni baya bir özlemiş 1 saat kaldık heralde yanında.önce düşük yaptığımı falan anlattım.sonra eşimin sonuçlarını gösterdim eşinde hiçbirşey yok değerler gayet iyi dedi.adetinin 2-3.günü gel ilaç tedavisine başlayalım seni daha fazla bekletmeyelim artık dedi.
günaydın kızlar,
yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
ben geçen hafta konya'daydım.bahsetmiştim ya kayınbiraderin düğünü vardı..ha bire iş yaptık çook yoruldummm. üstelik ağzımda zehir tadı ve yediğimden bişi anlamaz bir halde...
Bi de geçen çarşamba bebikimi gördük. .kalbi de atıyomuş:) ben 5+5 hesaplıyodum ultrason 6+4 dedi:44:
Işte öle...sizden ne haberr??
hoşgeldin cnm..biz düğün tarihinden emin olamadık baya bir merak ettik seni.bebecikde senii şaşırtmış ilk günden :)Günaydın kızlar,
Yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
Ben geçen hafta Konya'daydım.Bahsetmiştim ya kayınbiraderin düğünü vardı..Ha bire iş yaptık çook yoruldummm. Üstelik ağzımda zehir tadı ve yediğimden bişi anlamaz bir halde...
Bi de geçen çarşamba bebikimi gördük. .Kalbi de atıyomuş:) Ben 5+5 hesaplıyodum ultrason 6+4 dedi:44:
İşte öle...Sizden ne haberr??
çok sevindim canım
inşallah ilaca gerek kalmadan kese görmeye gidersin
saol cnm..pek sanmıyorum ama bakalım inşallah..şüküş birde sitem etti bana..niye bana gelmedin bunca zaman dedi.bende randevu bulamıyorum dedim..o zaman cebimden ara hiç olmadı gel burda diğer arkadaşlar muayene etsin ama benden uzaklaşma dedi..ama bu sefer çok menun kaldım çok ilgiliydi..bende dün köşe bucak temizlik yaptım.pencere sildim perde yıkadım.ne olur ne olmaz hazırlığım olsun.haftaya kardeşim geliyo o gelince bir iş yapamam diye :)
günaydın kızlar hayırlı haftalar
Amin cnm inş.hoşgeldin tirilay
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
hoşgeldin cnm..biz düğün tarihinden emin olamadık baya bir merak ettik seni.bebecikde senii şaşırtmış ilk günden :)
Evet ya sorma. Ben keseyi görmeye gitmiştim ama benimki hızlı çıktı:)MAşallahh
saol cnm..pek sanmıyorum ama bakalım inşallah..şüküş birde sitem etti bana..niye bana gelmedin bunca zaman dedi.bende randevu bulamıyorum dedim..o zaman cebimden ara hiç olmadı gel burda diğer arkadaşlar muayene etsin ama benden uzaklaşma dedi..ama bu sefer çok menun kaldım çok ilgiliydi..bende dün köşe bucak temizlik yaptım.pencere sildim perde yıkadım.ne olur ne olmaz hazırlığım olsun.haftaya kardeşim geliyo o gelince bir iş yapamam diye :)
günaydın kızlar hayırlı haftalar
Ah pazartesi ah..yine çok yoruyorsun arkadaşlarımı
esnemekten ağzım ayrılacak neredeyse
gözlerim kapanyo
akşam olsa da uyusakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?