anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Hele şükür geldin mistim
günaydınnnnn

ne dedi şüküş???

günaydın cnm..
şüküş beni baya bir özlemiş 1 saat kaldık heralde yanında.önce düşük yaptığımı falan anlattım.sonra eşimin sonuçlarını gösterdim eşinde hiçbirşey yok değerler gayet iyi dedi.adetinin 2-3.günü gel ilaç tedavisine başlayalım seni daha fazla bekletmeyelim artık dedi.

Günaydın kızlar,
Yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
Ben geçen hafta Konya'daydım.Bahsetmiştim ya kayınbiraderin düğünü vardı..Ha bire iş yaptık çook yoruldummm. Üstelik ağzımda zehir tadı ve yediğimden bişi anlamaz bir halde...
Bi de geçen çarşamba bebikimi gördük. .Kalbi de atıyomuş:) Ben 5+5 hesaplıyodum ultrason 6+4 dedi:44:
İşte öle...Sizden ne haberr??

çok sevindim canım
inşallah ilaca gerek kalmadan kese görmeye gidersin

hoşgeldin tirilay
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

hoşgeldin cnm..biz düğün tarihinden emin olamadık baya bir merak ettik seni.bebecikde senii şaşırtmış ilk günden :)

çok sevindim canım
inşallah ilaca gerek kalmadan kese görmeye gidersin

saol cnm..pek sanmıyorum ama bakalım inşallah..şüküş birde sitem etti bana..niye bana gelmedin bunca zaman dedi.bende randevu bulamıyorum dedim..o zaman cebimden ara hiç olmadı gel burda diğer arkadaşlar muayene etsin ama benden uzaklaşma dedi..ama bu sefer çok menun kaldım çok ilgiliydi..bende dün köşe bucak temizlik yaptım.pencere sildim perde yıkadım.ne olur ne olmaz hazırlığım olsun.haftaya kardeşim geliyo o gelince bir iş yapamam diye :)

ayy allah kavuştursun mistim..çok az kalmış

şüküş konusunda tatmin olmana çok sevindim inşallah gelecek ay hayırlı ve güzel sonuçlanır

hoşgeldin tirilay
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Amin cnm inş.

Ben de şüküşe gidicektim ama dayanamadık. Dış gebelik olursa da farketmezsem diye korktuk.Konya'da hayat çok kolay ya. Özel hastanede 27 tl verdik, artı ultrason ve tahlilller için de ekstra ücret yokkk...

günaydın kızlar hayırlı haftalar

Sana da günaydın cnm..

trilaylom çok sevindim keseyide bebişi de görmüşsünüz
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

esnemekten ağzım ayrılacak neredeyse
gözlerim kapanyo
akşam olsa da uyusakkk

benimde kollarım falan ağrıyo çok fena..şüküş aşı vurdu birde bize...hepatit aşısına başladık..aşı vuruludğum kolum biraz ağrıyo..kimsenin haberi yok doktora gittiğimden dün annemlere kolumun ağrısını belli etmemek için çok çabaladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…