anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Siz ne diyonuz yaw...Ben ölüyorum yorgunluktan. 1 haftadır cnm çıktı. Bu sabah geldim şimdi de işteyim(

helloooo
gününüz aydın olsun
pazartesi çabuk geçsin hemen cuma gelsin inşallahhhhhhhh

cnm bizim miki kızmışş...çok sevindim cnm..rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.

valla öle dedi dr teyzesi :)
bakalım hala kızım diemiorum ben :) bi arkadaşa 6. aya kadar kız kız demişler erkek çıkmış
ama edepsiz bu yaa
dr yüzünü göremedi ama kıçını hemen gösterdi benimki :)

Kız miki miki diyince siz bakın aklıma ne geliyo

eşimin babannesi v ar 87 yasında
bi tekerlemelerı var gül gül öldürür seni
bi yabancı gelın var bız niki diyoruz
onun dili dönmüyo
mikü diyo:)
sonra biz gülünce kızıyo
amaaaan adam gıbı ısım koyun şuna mikimüdür s...müdür:)

zaten 1 haftadır oradasınız nie dün gelmedinizki:26:

Hazırlık için erken gittik akıllım. Düğün cumartesi-pazardııı..Dün gelin alma faslı vardı. Gelini akşama kadar oturtuyolar gelen giden seyrediyo biz de hizmet ediyoduk...Diğer kayınbirader de Kağızman'a gidicekti uçağı sabah 9da idi. Onları da alıp geldik..

Benim kaynananın deyişiyle "açık saçık" olacak bu kız
Hayırlı uğurlu olsun inş.

senin hamile olduğunu bilmiyorlarmıydı? Sen çok ayakta kalmasaydın keşke.

Biliyolardı. Ama diğer eltiye çok yük binecek diye otur diyemedi kaynana. Zaten 3kişi çalıştık. Doğrusu ben de bi sürü iş varken oturamadım. Hele son günler yatağa yattığımda her yerim sızlıyodu. Telkinlerde bulundum bebik sıkı tutun dedim haftaya bol bol dinlenicez dedim:)

bıdaha dıkjkat et cnm
bukadar yorulma
bende 2 saat ayakta dıkıldıydım kaynanamın gözleme yapası tuttuydu heryer duman ıy onun yuzunden suclu hıssedıyorum kendımı

Günaydın bonibonlarım :)
Craftym rabbim Minişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş. artık isim düşünmeye başlarsınız :)

tek mola günüm temizlik ve yemek yapmakla geçtii.. kaynanatosum geldi... sırayla herkeste kalacakmış .. buna en çok sevindim.. evim zaten g.t kadar.. kalmaya yer olmadığından değil de işte.. gelinim ya huzursuz oluyorum bir de gebelikten dolayı çok üstüme geliyorlar .. akşam kaynanam onu ye bunu ye şunu ye.. hıı iyi dedim ondan sonra kilo veremeyen duba olayım zaten kiloluyum dedim boşversene.. iştahım yok.. acıkırsam yerim.. sonra 50 yaşıma gelince nasıl kilo vercem diye didineyim.. accık ağır oldu ama susmak bilmedi kadın... o yemekten bahsedince benim içim karıştı...

bir günü atlattık.. birazdan dikilir dükkana... çoluk çocuk mahallenin karılarını toplar... akşama da ben evde tantana çıkarırım... bakalım görelim

bıdaha dıkjkat et cnm
bukadar yorulma
bende 2 saat ayakta dıkıldıydım kaynanamın gözleme yapası tuttuydu heryer duman ıy onun yuzunden suclu hıssedıyorum kendımı

belki senin ayakta dikilmen yüzünden olmamıştır ama insanın elinde değil işte suçlanıyorsun yinede..
bende birün öncesi iş için çok koşturmuştum.hatta patronun babasının işiydi..sevimiyorum o adamı sırf bu yüzden

ay yok ben aralık 2011 anneleri topiğine girmicem... okudukça içim karardı.. nekadar çok düşük yapan bayanlar var.. onlar adına çok üzüldüm ( biri de istatistik yazısı yazmış .. ilk gebeliklerin %60'ı düşükle sonuçlanıyormuş diye.. Rabbim sabır versin onlara.. bir yandan da kendimi düşünüyorum acaip karamsarlaştım okudukça....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…