ay yok ben aralık 2011 anneleri topiğine girmicem... okudukça içim karardı.. nekadar çok düşük yapan bayanlar var.. onlar adına çok üzüldüm( biri de istatistik yazısı yazmış .. ilk gebeliklerin %60'ı düşükle sonuçlanıyormuş diye.. Rabbim sabır versin onlara.. bir yandan da kendimi düşünüyorum acaip karamsarlaştım okudukça....
sen dr a ne zaman gideceksin kopiş
hadi artık ama
Tirilaylom güzelim sen ankarada kontrollerin için hangi hastaneye gideceksin?
Lina'yı düşünüyorum cnm. Şükran doktora.
Lina'yı düşünüyorum cnm. Şükran doktora.
yakın olsa bende giderdim herhalde yaw.. kadını görmeden tanımadan sevdim vallahi :)
ozaman şöyle mi etsem..
kızılaydan neye binmem gerekir linaya gitmek için .. ya da sıhhiyeden.. 2 araç yapacağım kesin de..
sıhhiyeden yada ulustan yenimahalle minibüslerine binsen
önünde inersin
canım fazla soru sormuş olucam da.. ssk li olunca 14 tl muayene ücreti vardı dimi....
tahlil ya da ultrason için ayrı ücret ödeniyor mu ? bir de bu 14 tl muayene ücreti ile 2 hafta içinde tekrar muayene olabiliyorsun demiştin sanırım daha önce
yakın olsa bende giderdim herhalde yaw.. kadını görmeden tanımadan sevdim vallahi :)
ozaman şöyle mi etsem..
kızılaydan neye binmem gerekir linaya gitmek için .. ya da sıhhiyeden.. 2 araç yapacağım kesin de..
düzeltme:
yenimahalle metrosu gözümü nasıl çıkarmamış bilemiyorum .. haritaya baktım da şimdi..
2. soru.. muayene sırasında eşim de girebilecek mi acep?
doğum yapılmadığı için ben biraz tırsıyorum gebelikte şükrana gitmeye
aslında doğum ünitesi olan güvenilir bir yer daha mantıklı
hrs çok pahalıymış , 3bin küsürlük bi doğum faturası görmüştüm şükün masasında
valla ben muayene olurken eşim odada öbür tarafta bekledi..hani bebek falan olsa gelip görebilirdi sanırım..yakın olsa bende giderdim herhalde yaw.. kadını görmeden tanımadan sevdim vallahi :)
ozaman şöyle mi etsem..
düzeltme:
yenimahalle metrosu gözümü nasıl çıkarmamış bilemiyorum .. haritaya baktım da şimdi..
2. soru.. muayene sırasında eşim de girebilecek mi acep?
doğum yapılmadığı için ben biraz tırsıyorum gebelikte şükrana gitmeye
aslında doğum ünitesi olan güvenilir bir yer daha mantıklı
hrs çok pahalıymış , 3bin küsürlük bi doğum faturası görmüştüm şükün masasında
canım gebelik varsa 30 tl muayene ücreti
tahliller için de 40-60 arası bi ücret ödeniyo:26:
kızlarrr
karides hanefiye göre harammış
valla ben muayene olurken eşim odada öbür tarafta bekledi..hani bebek falan olsa gelip görebilirdi sanırım..
eşimin özel sağlık sigortası var işyerinin yaptığı tabi benimde var..eşimin arkadaşlarının eşleri hep özel sigortayla doğum yaptılar..bende öle yaparım heralde.
kızlarrr
hiç bir bilgim yok.. balık haricinde başka deniz ürünü tüketmiyok biz..
kızlarrr
kuranda öyle bir şey demiyoor ama
aynen koprim balık suretinde olmayan tüm ürünler midye-böcek-yengeç harammış
Allahtan yemedim hiçbirini, koca değişik bişey yesin garibim hasta dedim, karidesi araştırırken haram olduğunu öğrendim..!!
eşin kırıkkaleli mi??
tüketmiyok :) dedin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?