anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sen dr a ne zaman gideceksin kopiş
hadi artık ama

sen dr a ne zaman gideceksin kopiş
hadi artık ama

yaw bacım gidicem de.. biriktirdiğim parayı harcamak zorunda kaldım..
60 liram vardı 40ını harcadım kaynana gelecek diye dolaba bişiler aldım 20sini de eşime verdim dün onu almaya giderken... cepte kuruş kalmadı.. planım cuma günü gitmekti de.. baktım çıkışmadı borç alırım artık ne edem... fazla bekletmem artık :) bu hafta kararlıyım gidicem.. bir de eşimle gitmek istiyorum ama onun da gelmesinin bir anlamı yok dışarda bekleyecek adamcağız cuma günü düşerim yollara artık.. sabahın köründe sıra almak.. oy oy..

Tirilaylom güzelim sen ankarada kontrollerin için hangi hastaneye gideceksin?

Lina'yı düşünüyorum cnm. Şükran doktora.

yakın olsa bende giderdim herhalde yaw.. kadını görmeden tanımadan sevdim vallahi :)
ozaman şöyle mi etsem..
kızılaydan neye binmem gerekir linaya gitmek için .. ya da sıhhiyeden.. 2 araç yapacağım kesin de..

düzeltme:
yenimahalle metrosu gözümü nasıl çıkarmamış bilemiyorum .. haritaya baktım da şimdi..

2. soru.. muayene sırasında eşim de girebilecek mi acep?

Son düzenleme:
Lina'yı düşünüyorum cnm. Şükran doktora.

doğum yapılmadığı için ben biraz tırsıyorum gebelikte şükrana gitmeye
aslında doğum ünitesi olan güvenilir bir yer daha mantıklı

hrs çok pahalıymış , 3bin küsürlük bi doğum faturası görmüştüm şükün masasında

sıhhiyeden yada ulustan yenimahalle minibüslerine binsen
önünde inersin

sıhhiyeden yada ulustan yenimahalle minibüslerine binsen
önünde inersin

canım fazla soru sormuş olucam da.. ssk li olunca 14 tl muayene ücreti vardı dimi....
tahlil ya da ultrason için ayrı ücret ödeniyor mu ? bir de bu 14 tl muayene ücreti ile 2 hafta içinde tekrar muayene olabiliyorsun demiştin sanırım daha önce

canım gebelik varsa 30 tl muayene ücreti
tahliller için de 40-60 arası bi ücret ödeniyo:26:

Girer diye tahmin ediyorum. Konya'da eşim girmişti. Aslında Sincan Lokman Hekimi de tavsiye ediyolar. Yakın olsa onu düşünebilirdim.

hrs dışında hastanelerle de çalışıyo diye biliyorum. Onlar daha uygun. O hastanın sezeryanla olmuştur muhtemelen... Orda gebelik takibi yaptıranlar da memnun genelde..

Zekai tahir en iisi aslında. Ama ordan bi doktorun özeline gideceksin. O da 200-250 tl. Bilemiyorum şu an muayenelerde az ücret verip doğumda fazla ücret ya da muayenelerde fazla ücret doğumda devlet arasında kalmış durumdayım.

valla ben muayene olurken eşim odada öbür tarafta bekledi..hani bebek falan olsa gelip görebilirdi sanırım..

eşimin özel sağlık sigortası var işyerinin yaptığı tabi benimde var..eşimin arkadaşlarının eşleri hep özel sigortayla doğum yaptılar..bende öle yaparım heralde.

canım gebelik varsa 30 tl muayene ücreti
tahliller için de 40-60 arası bi ücret ödeniyo:26:

aslında ssk için fazla değilmiş.. bir de güvencesiz halini merak ediyorum..
bir yandan da diyorum oraya başlarsam, ilerleyen ayları görmeye rabbim nasip ederse.. gitmek gelmek zor olacak..
ben yine döncem dolaşıcam.. zekai tahire mi gitçem ne..
şu ilk muayeneyi atlatsaydım yarabbi yaw.. nekadar kötü toktor seçememek.. doktordan ziyade hastaneyi seçememek..
şu HRS bakıyorum da.. pek bi lüks duruyor.. fiyatı okadar olması normal :)

şapşal patron tebriz fuarına seni götüreyim diyo
pışıııııkkkk bi kez olur o
onun yüzünden bu ayı atraksiyonsuz geçiriyorum

adete 3 gün kalmış hiiiççç umrum değil

eşe yapılanda doğun teminatı olmayabiliyor, bi bak da yoksa farkını vererek eklettir hemen 1. yıl dolmadan doğum karşılamıo yoksa
ben rahatım acıbadem de yapçem doğumu :) sigorta orda limitsiz

kızlarrr
karides hanefiye göre harammış

hassssssssss demek istiorum

hiç bir bilgim yok.. balık haricinde başka deniz ürünü tüketmiyok biz..

aynen koprim balık suretinde olmayan tüm ürünler midye-böcek-yengeç harammış
Allahtan yemedim hiçbirini, koca değişik bişey yesin garibim hasta dedim, karidesi araştırırken haram olduğunu öğrendim..!!

eşin kırıkkaleli mi??
tüketmiyok :) dedin de

sen nasıl konuştuğuma bakma benim :) ben bulgaristanlu... eşim samsun (trabzonli)
oturduğumuz mahallede inan TR nin her bir yanından insan var.. dil her yere kaçıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…