anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

craftyyyyyyy bu yazımı dikkate al

yok cnm var..özellikle benim sigorta poliçemde rakam balirterek yazmışlar..doğumda şu kadar,ameliyatta şu kadar falan diye..ama akşam detaylarını araştırayım dediğin gibiyse halledeyim hemen. :)
ben üniversitedeyken acıbademin mali tabloları ile ilgili ödev hazırlamıştım.en son bitiremedim ödevi çünkü acıbadem benimle hiçbir bilgisini paylaşmadı ki normalde benim istediklerim internet sitelerinde yayınmlanması gerekli tablolardı yani çok gizlide değildi.o yüzden acıbadem adını duyunca hemen bir tuhaf oluyorum

slm kızlar
ben cuma kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür, ikili test yaptırmadım ense kalınlığı normaldi. cinsiyet tahmini yapsın diye çok ısrar ettim, gözükmüyor dedi, ama ısrarıma daynamayıp kıza benziyor dedi bizde durumlar böyle bu günlük, çok yoğun sabahtan beri giremedim nete.

Her şey Kur'anda yazmaz ki hayatım. İlmihale bakıcaksın.

tabi ilmihale bakılabilir ama
niye o zaman kara hayvanlarının hangilerini yiyeceğimizi ve nasıl keseceğimizi yazıyor.
bu da ayrı bir taştışma konusu yani
bence kişilerin kendisi karar vermeli
ben karidesi sevmem zaten o yüzden yemiyorum

ay.. tosti isimli bir kullanıcı var.. avatarı aynı mistimin :)

almam almam :)
kızımı da kimselere vermemmmmmm

bacım senin resmini görme fırsatı olmadı ama.. kızların yorumuna göre..bir laf edem dedim :)
inşallah anası gibi güzel bahtı açık.. hayırlı bir bonus evlat olur senin için :)
senin doğum ekime miydi?

Son düzenleme:
of ya 2 güne kadar kasık ağrım vardı o da kayboldu
ne adet ne de hamilelik belirtisi var..

Sağol tatlım sağlıkla inşallah

Ekim sonu kasım başı görünüyor cnm

of ya 2 güne kadar kasık ağrım vardı o da kayboldu
ne adet ne de hamilelik belirtisi var..

bıdıkom.. canikom takma okadar kafana.. ben 21inde adet olucam diye beklerken hiç mi ama hiç belirtim yoktu... 1 gün geçince adet sancım vardı.. tamamdır gelecek diyordum..
oluruna bırak...
sıkma canını.. başka bişiye tak kafayı benim eşimin sülalesine taktığım gibi
gerçi senin eşinin ailesi de yakın değil..
bebek haricinde herşeye takabilirsin canım.. :) topik olarak müsade ediyoruz

biryerden çok pis baca tütedi.. dükkan leş gibi koktu.. kapı sürekli açık duruyor... kapalı ortam kokusu boğuyor..

geldim kizlar,eeee yeni haberler varmi ,ne var ne yok

hoşgeldin potiş..

kızlar benim kabus başladı.. kaynana az önce büyük görümcemin küçük kızını (1.sınıf) okuldan almış çantası falan ne varsa herşeyi dükkana getirmiş çocuğun.. ayol ev okulun kapısında.. git çocuğun üstünü değiştir yedir ondan sonra çık nereye götüreceksen..
giysi almış kıza.. burda değişti üstünü.. çocuk burda yapacakmış ödevini.. e dedim evde yedirseydin.. ya da 5 dakka bekleseydin çocuk eve çıksın dedim.. yazık buna da dedim anneleri çalışıyor milletin elinde perişan oluyorlar dedim..
bişi olmaz diyo kaynana.. başıma bırakacak çocuğu kendi gitçek gezmeye..
neyse diyo Irmak burda yapsın ödevlerini de ben şunu bir görmeye gidim.. anne dedim bakıcısına bıraksaydın dedim yazık değil mi bu soğukta çocuğa (dükkan soğukta) sobayı açarsın dedi..
sanki fatuaları o ödüyor..
ben bu halimle soba açmıyorum da onun keyfi için açıcam..
allahtan bizde kalmayacak önümüzdeki 3 gün.. dua ediyorum kocası almanyada işlerini çabuk bitirip gelsin diye..

allahım ya gel de delırme!

en nefret ettiğim insan tipi!!!
çocuğu eve götürüp bütün ihtiyaçlarını evde görmeyip de orada burada rezil eden anne/babaanne tipi işte

ıyyyyyyyy

mrb arkadaşlar herkese hayırlı haftalar diliyorum benim strese girmeme gerek kalmadı regl 6 gün öncesinden geldi gıcıgım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…