anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Beta HCG 76.0 mIU/ml
3-4 HAFTA 500-10000 mIU/ml
5-6 HAFTA 10000-100000 mIU/ml
2-3 AY 10000-100000 mIU/ml
6-8 HAFTA 15000-200000 mIU/ml
4-5 HAFTA 1000-50000 mIU/ml

arkadaşlar testte çift çizgi görmedim ama yukarıdaki kan testimin sonuçları doktorum gebelik var dedi..ama ben bide size sormak istiyorum gebeyim demii inanamıyorum yaaa

misti sana bi tavsiyem var
ben şuan pişmanım..keşke klomenden önce rahim filmi çektirseydim
belki boşuna uğraşıyorum klomenle:44:
cnm bence sende hiçbirşey yok..sadece acelecilik var..ben senin en kısa sürede iyi haberler vereceğine inanıyorum.şüküş ilk aşama klomen diyo..daha sonra diğer aşamaları deneme taraftarıyım ben diyo..bencede haklı gibi..

mistimmmmmmmmmmm
iyi ki doğdun tatlımmmmmmmmm

saol cnm teşekkür ederim

zaten de crafty bana bişey yazmıyo
sevmiyo artık

önceden deli derdi kafama vururdu falan şimdi hiç

sanırım benim haberim kötü bir ana geldi banada kızacakmısınız hamileysem

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Beta HCG 76.0 mIU/ml
3-4 HAFTA 500-10000 mIU/ml
5-6 HAFTA 10000-100000 mIU/ml
2-3 AY 10000-100000 mIU/ml
6-8 HAFTA 15000-200000 mIU/ml
4-5 HAFTA 1000-50000 mIU/ml crafty kan sonucum böyle çıktı doktor hamilesin diyo ama ben kimseyle payşalamıyorum inanamadığımdan

geldim bacıcan geldimmmm
aşılamayı sordugumuz arkadas nerde
neden acıklama yapmadı bize!!!!!!
umarım bı daha gelir topiğimize:97:

nisan sonu mayıs başı gibi bekliyodum cnm :26:

geç döllenmedir inşallah.. ve hızla katlanır inşallah canım.. kafanı fazla yorma.. ben bir kez kan tahlili yaptım 2000 üstünde çıkınca birdaha yapmadım bile... pazartesş toktordayyım inşallah

hıııııııııı
bu arada.. yakınımda veni vidi hastanesi var dedimdi bir ara... mail attıydım fiyat bilgisi almak için..
muayene ücreti (sosyal güvencesiz) 121lira tahlil ve usg ayrı ücret onları da yazmamışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…