Rehber öğretmeniymiş ya.. :)
maaşları da çift oluyo onların
ayy kendimi çok dertli ve sinirli hissediyorum..açtım sibel can dinliyorum yahemde öle dertli dinliyorumki .... hançer şarkısı çok güzel dinleyin derim ben
mistim en azından sen müzik dinliyorsun istediğin gibi benim bilgisayarımda ses çıkışı yok
müdürüm ne dinlerse onu dinliyorum bende
bende rehber öğretmen olucam banane banane
ay çok gıcık bir durum yaaaa... sigortacıda çalışırken junor patronum ibrahiö tatlısesten metallicaya geçiş yapardı.. bazen bakardım bu aynı kişi mi diye :)
mistim en azından sen müzik dinliyorsun istediğin gibi benim bilgisayarımda ses çıkışı yok
müdürüm ne dinlerse onu dinliyorum bende
öğretmenleri asla küçümsemiyorum ama tut o kadar puan al mimarlık yaz sonra bi öğren ki tıptan bile zor bi bölümmüş, bi dersten kalınca direk dönemin uzasın aman okul uzamasın diye deli gibi çalış didin
aldığın para aynı olsun ve üstüne üstlük mesai şartların çok daha ağır olsun
ben kızımı şimdiden tembihliyorum aman kızım ne yap ne et öğretmen ol diye
inceden inceden işliyorum valla
kadın için en iyi meslek: yarım gün okul, haftasonu evde, her resmi tatil de evde
kışın sömestr tatili yazın yaz tatili oh ne ala
ben kızımı şimdiden tembihliyorum aman kızım ne yap ne et öğretmen ol diye
inceden inceden işliyorum valla
kadın için en iyi meslek: yarım gün okul, haftasonu evde, her resmi tatil de evde
kışın sömestr tatili yazın yaz tatili oh ne ala
haklısın valla.bende hep iç geçiririm keşke öğretmen olsaydım diye.inan şu ruhsatı almak için çalıştığım kadar kpss'ye çalışsaydım en iyi yerlere atanırdımçok kızıyorum kendime bazen..çok akılsızlık yapmışım..
kızlar merhabbbbaaaaa,,,
Oyyy çok özlemişim sizi ....Var mı bi havadis güzel haber...Ben tam ovulasyon dönemindeyim.Ama ananem bizde pek yaaşamıyoz birbirimize...
Bu arada geçen hafta istifamı verdim..ama patron kabul etmedi...Şimdi devam ediyorum işte öylesine ahhh borcum olmasa kimse tutamazdı beni ama...Stres sinir bitmiyo hiç..Denetimler var bu ara hiç giremiyorum..
Ama arada güzel hamiş haberlerinizi duyarım inşallah...
zamanında dayım da bana diş doktoru ol derdi... hııy diyodum milletin çürümüş dişlerinden para mı kazanıcam.. parayı harcarken öyle demezsin ama diyordu.. :) haklıymış.. kuzenimin eşi dişçi.. kendi yerini açtı memlekette çevrede de tek iyilerden biri olmuş herhal.. 2 sene içinde araba ile daire aldılar.. şimdi de bahçeli ev alacaklarmış.. yani toplam 2 daireleri var 1 araba .. ve bir müstakil evleri olacak.. ayrıca da kuzenim çalışmıyor çocuğuna bakıyor onu da kreşe yeni yazdırmış.. 2 yaşında :)
oy oy oyyyy
hele bir de ortodontist olursan
paraya para demezsin
başka bişey dersin
ıyyyy yine mi bu kağıtlar dersin
bende ailemi dinleyipte izmirde okuduğum için pişmanım burdaki öğretmenliklere yetmedi puanım
izmir dışına gönderemeyiz dediler
o zamana geri dönemeyeceğime göre hiç olmazsa kızım öğretmen olsun
ben olamadım diye değil ama sadece rahat etsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?