anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

arkadaşlar bu ay ben de bebiş isteyenlerdenim

siz çalışmalara başlamadan önce doktora gittiniz mi

gitmek gerekir mi

bat 31 mayıs inşallah

arkadaşlar bu ay ben de bebiş isteyenlerdenim
siz çalışmalara başlamadan önce doktora gittiniz mi
gitmek gerekir mi
bat 31 mayıs inşallah

hoşgeldin cnm.. kendini tanıt biraz.. yaş kaç.. kaç yıllık evlisiniz.. ilk deneme mi olacak.. nerde oturuyorsun..
teşkürler :)
cvp verim:
kimimiz 3ay beklemeden sonra muayeneye gitti.. kimimiz hiç gitmedi.. hepimizin derdi ayrı..
Rabbim hayırlısınmı versin

yaşım 24

rehber öğretmenim

bir yıllık evliyim:87::87::87:

ilk deneme olacak(adetim bitecek bugün)

istanbulda yaşıyorum:79::79::79::79::79::79:

folik asit falan kullanmak gerekiyor ya öncesnde doktora gitmeli miyim

kendim başlayayım mı folik asite

folık asıt kılo aldırıyor bence bı kanda baktır dozunu dr ona gore soylesın yoksa şişme kadın olursun mazallah

çoğu doktor gebelik öncesi folik asitin kullanımının öneminden bahsederken bana aile hekimim vermedi (tabi gebe olduğumu öğrendikten sonra kullanmamın anlamı yokmuş dedi kendisi ve kan tahlillerimi de beğendi kullanmana gerek yok dedi)
istersen Medimin dediği gibi doktora görün ona göre bir doz versin.. kabızlık yaptığı için de kilo yapıyor..

bence bize bulaşma bize bulaşan zor hamile kalıyo
okuma hiçbişey, önce doktora git testlerin yapılsın tsh prolaktin ölçülsün, vajinal muayene etsin eğer bi sorun yoksa adetin bitince günaşırı birlikte ol eşinle o kadar

folık asıt kılo aldırıyor bence bı kanda baktır dozunu dr ona gore soylesın yoksa şişme kadın olursun mazallah

tmm o zamn yarın için randevu almıştım zaten:82::82::82:

yarın gider doktora sorarım tahlillerime göre söyler kullanıp kullanmayacağımı

şişmek istemiyorum yaaaa

zaten şiş bir vaziyetteyim şimdi:84::84::84::84::84::84:

bu konularda biraz cahilim de tsh prolaktin ne demek

doktor alttan da muayene edecek değil mi yanlış anlamamışım:26::26::26::26::26:

aleyküm selam
ne ettin ? nasılsın?

iyiyim. hiç bişi etmedim ööle bekliorm :) senin verdiğin karara benzer bi karar verdim. pek düşünmemeye çalışıp bekleyeceğim. çünkü dün baktım durum iyi değil her şeyi ona yoruyorum :) sabah midem bulandı çok ama psikolojik biliorm yani. onçinn bende hiiç düşünmüıorm haftaya kadar

ayy kendimi çok dertli ve sinirli hissediyorum..açtım sibel can dinliyorum ya hemde öle dertli dinliyorumki .... hançer şarkısı çok güzel dinleyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…