zamanında dayım da bana diş doktoru ol derdi... hııy diyodum milletin çürümüş dişlerinden para mı kazanıcam.. parayı harcarken öyle demezsin ama diyordu.. :) haklıymış.. kuzenimin eşi dişçi.. kendi yerini açtı memlekette çevrede de tek iyilerden biri olmuş herhal.. 2 sene içinde araba ile daire aldılar.. şimdi de bahçeli ev alacaklarmış.. yani toplam 2 daireleri var 1 araba .. ve bir müstakil evleri olacak.. ayrıca da kuzenim çalışmıyor çocuğuna bakıyor onu da kreşe yeni yazdırmış.. 2 yaşında :)
eski milli eğitim bakanı ne diyodu:" bu zamanda bayan öğretmen peynir ekmek gibi kapışılıyo"
Evde kalma şansı da olmuyo onlarınHem de kariyerli bol paralı kocaları oluyo
Annem çok dedi zamanında da dinlemedim işte. Hala da gözüm yükseklerde. Hamileyim hala ben nasıl kazanıcam sınavları diyorum.biraz mazoşistim galiba
hahahaha ...
Benim bir arkadaşım var kocası bir zengin bir zengin aklınız şaşar... Kız öğretmen..geçenlerde annemle annesi karşılaşmışlar annem sormuş sizin kız nasıl diye annesinin cevabı ne yapsın evde para sayıyo.gelsin paralar gitsin paralarKayınvalideside öğretmen kızın.sırf öğretmen diye bence bu kızı istediler (görücü usulü ile evlendilerde)geçen aradım araba almış eşi çok yoruluyo diye..birde korunmayı bıraktığı ay bebeği oldu..onunla görüştükten sonra hep moralim bozuluyo benim
hahahaha ...
Benim bir arkadaşım var kocası bir zengin bir zengin aklınız şaşar... Kız öğretmen..geçenlerde annemle annesi karşılaşmışlar annem sormuş sizin kız nasıl diye annesinin cevabı ne yapsın evde para sayıyo.gelsin paralar gitsin paralarKayınvalideside öğretmen kızın.sırf öğretmen diye bence bu kızı istediler (görücü usulü ile evlendilerde)geçen aradım araba almış eşi çok yoruluyo diye..birde korunmayı bıraktığı ay bebeği oldu..onunla görüştükten sonra hep moralim bozuluyo benim
canım ya senı çok ıyı anlıyorum bundan adın gıbı emın olabılırsın
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abiiiiiiiiiiiiiiiiii bendeeee
hahahaha ...
hahahaha ...
ayy bide beni geçen gün aramış diyoki..hani sende bebek falan yokmu benim kızla aralarında çok yaş farkı olursa benimki döver seninkini haberin olsun..bende dedim benimkide gözünü açsında dayak yemesinBu ne şimdi ya..birde en yakkın arkadaşım daha önce düşük yaptığımı biliyo üzülebileceğim aklına gelmiyo heralde.
canımmm hoşgeldin
kapattım o konuyu totem yaptım kese yada kırmızı dicem size
o zamana kadar bu konuda tek laf yok benden..
nasılsın bulabildin mi bi yer rahim filmi için?
sen ne diyon bizim uzaktan akraba bi kadın oğluna kız arıyodu oğlu polis sivasta,
ankarada öğretmenlik yapan biri diyodu :) eş durumundan ankaraya getirttirmek için
ben bundan şöyle sonuca bağladım.. para varsa dert yyok sıkıntı yok.. huzur var bebek var..
napıyolar okadar parayı yaw.. kadında da akıla bak.. kız evde para sayıyor gelsin paralar gitsin paralar.. bunların gözü döner yakında be.. okadar para da aşar...
yok istemez.. 1 evim olsun kira ödemeyim bir de işimi görecek arabam.. tamamdır.. fazlası bozar
ii de polis üstün olmuyo mu o tayinde?Kız Sivas'a giderrr
annecim ne kadar üzülmüştü o kadın öyle dediğinde..o zamanlar bende yeni evlenmiştim kaynım iflas etmiş ben işsizim düşünsene kadın ne kadar üzülmüştür..ben bundan şöyle sonuca bağladım.. para varsa dert yyok sıkıntı yok.. huzur var bebek var..
napıyolar okadar parayı yaw.. kadında da akıla bak.. kız evde para sayıyor gelsin paralar gitsin paralar.. bunların gözü döner yakında be.. okadar para da aşar...
yok istemez.. 1 evim olsun kira ödemeyim bir de işimi görecek arabam.. tamamdır.. fazlası bozar
değilmiş mistim...böyle bişey denir mi
hem de düşük yaptığın için çocuk istediğin belli her halinden
çocuk isteyen adama denilecek laf mı?!
aman cnm hep diyorum zaten şu ahir ömrümde kendime bir yoldaş bir arkadaş bulamadım hiç..aynı kız benim erkek arkadaşımada aşkını itiraf etmişti biz ayrıldıktan sonrabenim gönlüm çok geniş..hiç kin tutmam ..unuturum sallarım gider.
ay o da pek bi midesizmiş
sen kin tutma ama o arkadaşına da çok yakın olma derim ben
Bu arada bişi anlatim size.
Eşimin amcasının ünv son sınıfta bir oğlu var. Annesi sıra seninkinde diyince ay inşallah inşallah diyip duruyodu. Meğer bi kıza göz koymuş. Çocuğun haberi yok tabi. Konya'da önce kıza dünür giderler anneler varsa kız kardeşler. Onlar ok derse çocuğa sorarlar:) Dünür de gitmiş bu.
Neymiş efendim. Kız Kur'an kursu okumuş. Babası da ii saklamış. Kızın gözü açılmamışmış. Biraz da güzelce galiba. Vurulmuş bizim yenge
Öğretmen isteyenlere çok da kızmamak lazım. Gözü açılmamış isteyenler de var böyleOğullarının gözü nasıl acaba bilen yok tabi
yok be..bayramdan bayrama haberleşiriz ..arada o arar birde..zengin ya..
ayy bide beni geçen gün aramış diyoki..hani sende bebek falan yokmu benim kızla aralarında çok yaş farkı olursa benimki döver seninkini haberin olsun..bende dedim benimkide gözünü açsında dayak yemesinBu ne şimdi ya..birde en yakkın arkadaşım daha önce düşük yaptığımı biliyo üzülebileceğim aklına gelmiyo heralde.
ben bundan şöyle sonuca bağladım.. para varsa dert yyok sıkıntı yok.. huzur var bebek var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?