anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kız bizimde akraba var baba oğul diş hekimi
evler arabalar yazlıklar
vee habire otelde konaklamalar
yok firmalar davet eder yok konferans olur
nasıl konferanssa ma aile gidiyorlar
ama diş hekimlerinin çalışma süresi uzun :26:

hahahaha ...
Benim bir arkadaşım var kocası bir zengin bir zengin aklınız şaşar... Kız öğretmen..geçenlerde annemle annesi karşılaşmışlar annem sormuş sizin kız nasıl diye annesinin cevabı ne yapsın evde para sayıyo.gelsin paralar gitsin paralar Kayınvalideside öğretmen kızın.sırf öğretmen diye bence bu kızı istediler (görücü usulü ile evlendilerde)geçen aradım araba almış eşi çok yoruluyo diye..birde korunmayı bıraktığı ay bebeği oldu..onunla görüştükten sonra hep moralim bozuluyo benim

canım ya senı çok ıyı anlıyorum bundan adın gıbı emın olabılırsın
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abiiiiiiiiiiiiiiiiii bendeeee

Mantık şu cicim. Okumuş olsun cahil olmasın, çalışsın görgüsü artsın, ama evine ve çocuklarına da vakti olsun. Evlilik için öğretmen siparişi veren o kadar çok ki aklın durur. Hele ki görücü usulünde. Aşk yoksa niye sıkıntı çeksin adam di mi

canım ya senı çok ıyı anlıyorum bundan adın gıbı emın olabılırsın
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm abiiiiiiiiiiiiiiiiii bendeeee

ayy bide beni geçen gün aramış diyoki..hani sende bebek falan yokmu benim kızla aralarında çok yaş farkı olursa benimki döver seninkini haberin olsun..bende dedim benimkide gözünü açsında dayak yemesin Bu ne şimdi ya..birde en yakkın arkadaşım daha önce düşük yaptığımı biliyo üzülebileceğim aklına gelmiyo heralde.

sen ne diyon bizim uzaktan akraba bi kadın oğluna kız arıyodu oğlu polis sivasta,
ankarada öğretmenlik yapan biri diyodu :) eş durumundan ankaraya getirttirmek için

ben bundan şöyle sonuca bağladım.. para varsa dert yyok sıkıntı yok.. huzur var bebek var..
napıyolar okadar parayı yaw.. kadında da akıla bak.. kız evde para sayıyor gelsin paralar gitsin paralar.. bunların gözü döner yakında be.. okadar para da aşar...
yok istemez.. 1 evim olsun kira ödemeyim bir de işimi görecek arabam.. tamamdır.. fazlası bozar

değilmiş mistim...böyle bişey denir mi
hem de düşük yaptığın için çocuk istediğin belli her halinden
çocuk isteyen adama denilecek laf mı?!

canımmm hoşgeldin
kapattım o konuyu totem yaptım kese yada kırmızı dicem size
o zamana kadar bu konuda tek laf yok benden..

nasılsın bulabildin mi bi yer rahim filmi için?

yok canım ya bulamadım artık anestezili yaptırcam bu korkuyla önceki halime dönmek istemem ama önce doktorla konuşucam önümüzdeki aya erteledim

bizim bi akraba da diyodu kızını sordum arkadaşımdı aynı sınıftaydık hatta ortaokulda
parayla oynuyo dedi
muhasebeci miydi dedim:44: halbuki ilahiyat mezunu..yok evde parayla oynuyo dedi

melekcim anestezili bile olsa tez elden çektir..
sonrasında hamile kalma şansı çok artıyomuş

annecim ne kadar üzülmüştü o kadın öyle dediğinde..o zamanlar bende yeni evlenmiştim kaynım iflas etmiş ben işsizim düşünsene kadın ne kadar üzülmüştür..

değilmiş mistim...böyle bişey denir mi
hem de düşük yaptığın için çocuk istediğin belli her halinden
çocuk isteyen adama denilecek laf mı?!

aman cnm hep diyorum zaten şu ahir ömrümde kendime bir yoldaş bir arkadaş bulamadım hiç..aynı kız benim erkek arkadaşımada aşkını itiraf etmişti biz ayrıldıktan sonra benim gönlüm çok geniş..hiç kin tutmam ..unuturum sallarım gider.

Bu arada bişi anlatim size.
Eşimin amcasının ünv son sınıfta bir oğlu var. Annesi sıra seninkinde diyince ay inşallah inşallah diyip duruyodu. Meğer bi kıza göz koymuş. Çocuğun haberi yok tabi. Konya'da önce kıza dünür giderler anneler varsa kız kardeşler. Onlar ok derse çocuğa sorarlar:) Dünür de gitmiş bu.
Neymiş efendim. Kız Kur'an kursu okumuş. Babası da ii saklamış. Kızın gözü açılmamışmış. Biraz da güzelce galiba. Vurulmuş bizim yenge
Öğretmen isteyenlere çok da kızmamak lazım. Gözü açılmamış isteyenler de var böyle Oğullarının gözü nasıl acaba bilen yok tabi

ay o da pek bi midesizmiş
sen kin tutma ama o arkadaşına da çok yakın olma derim ben

hiiiç kafanı yorma nur suresinde Allah diyor

Kötü kadınlar, kötü erkekler içindir. Kötü erkekler, kötü kadınlar içindir. Temiz kadınlar, temiz erkekler içindir. Temiz erkekler, temiz kadınlar içindir. İşte onlar, (kendileri haklarında) söylenenlerden berî (uzak) olanlardır. Onlar için mağfiret (günahların sevaba çevrilmesi) ve kerim (Allah'tan ikram edilen) rızık vardır.

en yakın arkadasın degıl demekk kı arkadaslıgınızı gözden geçir derim....!!!!

sana katılıyorum koprinacım

bazı durumlarda para yoksa bebek te yok gercekten
eger benım paramolsaydı
ertelemezdım hayatı
ne cocugumun gelecegınden korkardım
ne işyerınde yasayacagım sorunları dusunurdum
kafam rahat olurdun kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…