annecim ne kadar üzülmüştü o kadın öyle dediğinde..o zamanlar bende yeni evlenmiştim kaynım iflas etmiş ben işsizim düşünsene kadın ne kadar üzülmüştür..
kaynanam hakkında laf etmiycem diyorum ama dayanamıycam :)
bazı insanlar abartmayı da çok seviyor... Benim kaynanam gibi..
Dün bir arkadaşına gitmiş sevgili kaynanam orda da çenesini açmış işte iş kurcaz oğlum her işi yapıyor çok şükür elinden herşey geliyor falan fişman.. Yok ondan anlar yok bundan anlar..
Ya da ne bilim firmada falan çalışırken eşim en fazla teknik serviste çalışırken de millete müdür diye söyler eder.. çok kızarım böyle konuşmasına.. Millet sanki kimin ne olduğunu bilmiyor rezil olduğula kalacak bir gün.. Bir yerde de hatırlıyorum bilgisayar mühendisi demiş.. Salak kadın oğlun üniversite mi okudu da mühendis oldu...
Sanıyor ki bir firmada çalışmak çok üstün bişiy.. Peh..
Sinirlerim hopladı ya.. 4 tane çocuk kovdum dükkanın önünde.. Oturdular dükkan önüne bişe demedim ellerinde plastik gazoz şişeleri vardı.. Içtikten sonra pat diye ikisi yere attı..bekledim alacak diye yok.. Kalktım kızdım.. Bir de vallahi ben atmadım diyo.. Azarladım çocuğu ya.. Taş çatlasın 10-11 yaşındadır en fazla.. Salak yerine koyuyolar büyüklerini..
çok gerılıyosun farkındamısın kopri
karnındakını unutuyosun kızıcam sana
yapacagın tek sey o gazazlardan kendıne de isteseydın
bitirip şişeyı onların kafalarına atsaydın anlarlardı ozaman çipler
hassas gebelik testi kullananız varmı kızlarr
SSBULUTUM diye bir arkadaşımız vardı.. fortel marka almıştı ablası ona.. adetine 1 hafta kala hamile olduğunu öğrendi.. ondan sonracıma normal gebelik belirtileri vardı bulantı kusma derken.. yokoluverdi.. ocağın sonundan beri de girmemiş foruma..
hmm bende internette gördüm de o markayı. bugün bi alayım diyorum yarın yayada böyle gelirim işe :)
neydionuzzzzzz
offf daralığım ben bugünnnnnnnnnnnnnnn
bacım ona para vereceğine git kan ver.. o testin fiyatı 25-30tl civarında diye biliyorum...
puff boşverdim almıcamdüşünmiyorum var mı yokmu :)
afferim sana
ama dilde kalmasın bu kalben düşünme sallaaaaaaaaaaaa
teşekürlerr
yok yok düşünmüorm akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum :)
sizlerin menüde neler var
4yaşında bir erkek çocuk: ana ghola cips alsana laaa (anırarak)
ben pazar günü yeşil fasulye yemeği yapmıştım.. yanına sanırım pilav yoğurt.. tamamdır..
akşam balık faslı olunca yemek kaldı tabi.. bugüne bişi olmamıştır herhalde.. dolapta durdu
olmamıştır bişey ben zeytinyağlı yemekleri durunca daha çok severim. bi gün önceden falan yaparım hep. bende düşünüyorum taze fasülye ama pek canım da istemedi. aslında canım ali nazik istiyoo :)
Akşam güç bela patatesli kısır yapmıştım.(bence onun adı kısır değil gerçi patatesli köfte de kaynana kısır diyo)Yiyemeden uyuduk. Başka da bişi yapasım yok walla. Bi marul alır onu yeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?