kız kızım korkutma insanı yaaaa:18:
Benim şükrana sordum burada çektirirsen ağrısız ama başka bi yerde garanti veremem çünkü makinelerini tanımıyorum dedi
nasıl bişey acep içine napıyolar süreci anlatabilir msin?
kız kızım korkutma insanı yaaaa:18:
Benim şükrana sordum burada çektirirsen ağrısız ama başka bi yerde garanti veremem çünkü makinelerini tanımıyorum dedi
nasıl bişey acep içine napıyolar süreci anlatabilir msin?
bence bu aynı şey değil...bayanlara uygulanan baskının bir sonucu...toplumun çifte standardının sonucu...
Istemeden o hale gelenler de var.
Yakın arkadaşlarımdan biri eski nişanlısının tecavüzüne uğramış ve hamile kalmıştı. Kendi başına gidip bebeği aldırmış, parasını bile kendisi bulmuş..tabi o zaman nişanlı değillermiş. Daha sonra nişanlandılar bikaç yıl sürdü ve yürümedi. Ve o gerizekalı çocuk ayrıldıklarından sonra bir gün karşılaştığımızda bana dedi ki,( ben o zaman olayı bilmiyodum) biz bişey yaşadık ama bayan istemese yapmaz...kendi adiliğini kıza yüklüyodu
Türk toplumunda bu kız durumunu hangi erkeğe anlatsa, anlayışla karşılanmaz. Kabul etse bile ömür boyu başına kakar..annesi de sakın söyleme demiş. şimdi o kızın başka çaresi yok...
şükran banada öle dedi..bizim aletlerimiz acısız ama ben sana hemen rahim filmini önermiyorum dedi..sen birkez hamile kalmışsın bence endişe edilecek bir durum yok dedi..
Bence akıllım sende biraz aceleci davranıyorsun gibime geliyor..sendede eşindede bir sorun yok.1 seneden evvel tedaviyi bile uygun görmüyor doktorlar.olacak senin bebeğin hiç telaşlanma..düzenli çalışmaya devam sadece..
arkadaşının yaşadığı çok zor bir imtihan tirilaylom ama bu ilerde evleneceği adamı kandırdığı gerçeğini değiştirmez ne yazıkki
adamın anlayışla karşılamayacağı kendi bileceği iş..içten gelen bişey sonuçta tercih etmeyebilir..ama arkadaşının bu konuda dürüst olması gerekir
ben kafama koydum mistim eğer adet olursam çektirecem
neden daha önce yaptırmadım diyeceğim hiçbişey olmasın istiyorum
arkadaşının yaşadığı çok zor bir imtihan tirilaylom ama bu ilerde evleneceği adamı kandırdığı gerçeğini değiştirmez ne yazıkki
adamın anlayışla karşılamayacağı kendi bileceği iş..içten gelen bişey sonuçta tercih etmeyebilir..ama arkadaşının bu konuda dürüst olması gerekir
ben kafama koydum mistim eğer adet olursam çektirecem
neden daha önce yaptırmadım diyeceğim hiçbişey olmasın istiyorum
cnm sen bilirsin ama rahim filmiden önce eşin doktora gitmesi daha iyi bence ..rahim filminde genelde sorun çıkmıyor zaten,boşuna stres ve acı çekiyoruz .eşin doktor kontrolüne gitmişmiydi?
gitti canım
sorun yok
o zaman bence de kafanda soru kalmasın çektir filmi..sonra inş o da temiz çıkınca gönül rahatlığıyla beklersin bebişini
namusu bir zar parçasına yükleyen bir toplumda yaşıyoruz ne yazık ki...dürüstlük dediğimiz şey bu konuda erdem sayılmıyor.
"tercih etmeyebilir..." diyosun. Kendisi hiç bir şey yaşamamış bir erkekse bunu anlarım, ama bunu kendine bir hak gibi görüp bayana gelince namus abidesi kesilen erkekler(ve onların aileleri) kandırılmayı da hakediyor bence. Sonuçta dün de konuştuğumuz gibi allah herkese kendi dengini veriyor..
Benim de arkadaşıma tavsiyem her şeyi anlatması yönündeydi. Ama onu da anlayabiliyorum. çünkü yüksek ihtimalle suçlanan o adi insan değil, kendisi olacak...
inşallah bir de bizim göbekler çok büyük ondan mı olmuyoki yaaa
karıkoca mutlu beslendiğimiz için göbekler yarım metre önde
akıllıbıdık göbüş konusunda hemfikirim olabilir
ben dıyetteyım bilinizmi size bomba haber alın gari:):):)
kocayı da dıyete soktum
60-69 topiğine takılıyorum
arayanlar orda bulabulüler
ben de akşam başlatıcam zira dün akşam depresiftim ya kendimi markete attım gözümün tuttuğu çikolata ve cipsi aldım
akşam çayla beraber internetten bi de film açtık yahşi batı
çatırt çuturt yedim...
Bu saat oldu hala acıkmadım :)
benim ofis arkadaşım iyi moda girdi bu arada
dün servise bindik
ay çok kötü kokuyo burnuma kötü bişey koktu..
Lütfen havalandırmayı açın midem kalktı..
Len daha 1 gün önce hiç bişyi yoktu bıçak gibi değişti hal hareketleri
hayır olsun inşallah..anlat bakalım gündüz niyetine.
sıkı durun
masturbasyon yapan köpek gördüm
ben de akşam başlatıcam zira dün akşam depresiftim ya kendimi markete attım gözümün tuttuğu çikolata ve cipsi aldım
akşam çayla beraber internetten bi de film açtık yahşi batı
çatırt çuturt yedim...
Bu saat oldu hala acıkmadım :)
benim ofis arkadaşım iyi moda girdi bu arada
dün servise bindik
ay çok kötü kokuyo burnuma kötü bişey koktu..
Lütfen havalandırmayı açın midem kalktı..
Len daha 1 gün önce hiç bişyi yoktu bıçak gibi değişti hal hareketleri
hayır olsun inşallah..anlat bakalım gündüz niyetine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?