anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

tatlım bnm ki eski teknoloji cihazdı.böyle sedya gibi metal masa,altıma yastık koydular(altın çıplak tabi)
tam bel hizanda pres gibi film makinası var.önce böyle hortum gibi bi şey serum şişesindeki ilaca taktılar sonra rahim ağzını açıp o ince hortumu soktular ve ilacı içeri bıraktılar ila tıpkı ader sancısı gibi bi sancı yaptı o an ..sonra o pres gibi cihazı kasıklarıma getirip filmi çektiler ve işlem bitti..Benım en zorlandığım ilacı vermeden önce rahim ağzı (serviks) yakalayamamasından kaynaklandı gerideymiş çünkü.Ee bide kullandığı şey eski metot.Yeniler yok böyle bi şey...toplasan bnm ki 10 dak sürmüştür.Ben asıl çıktıktan sonra yaşadım ağrıyı ama o da zorlandıkları için oldu.

Siz beni örnek almayın.korkmasın gözünüz yenilerde gerçekten hiç anlamıyomuşsun kaç arkadaşım var ben de nasıl pişman oldum ,ama bilmiyodum o zaman bu kadar detay...

şükran banada öle dedi..bizim aletlerimiz acısız ama ben sana hemen rahim filmini önermiyorum dedi..sen birkez hamile kalmışsın bence endişe edilecek bir durum yok dedi..
bence akıllım sende biraz aceleci davranıyorsun gibime geliyor..sendede eşindede bir sorun yok.1 seneden evvel tedaviyi bile uygun görmüyor doktorlar.olacak senin bebeğin hiç telaşlanma..düzenli çalışmaya devam sadece..

arkadaşının yaşadığı çok zor bir imtihan tirilaylom ama bu ilerde evleneceği adamı kandırdığı gerçeğini değiştirmez ne yazıkki
adamın anlayışla karşılamayacağı kendi bileceği iş..içten gelen bişey sonuçta tercih etmeyebilir..ama arkadaşının bu konuda dürüst olması gerekir

ben kafama koydum mistim eğer adet olursam çektirecem
neden daha önce yaptırmadım diyeceğim hiçbişey olmasın istiyorum

sen bilirsin cnm tabi senin bileceğin bir konu..

Cnm sen bilirsin ama rahim filmiden önce eşin doktora gitmesi daha iyi bence ..Rahim filminde genelde sorun çıkmıyor zaten,boşuna stres ve acı çekiyoruz .Eşin doktor kontrolüne gitmişmiydi?

Bu arada geçen yıl hacca giden bir abla anlattı
birinin eşini kaçırmışlar tavafta
tecavüz edip geri kabeye bırakmışlar..
Kadın ayrılalım ben türkiyeye dönmem diye diretmiş
adam bu bir imtihan bize haccın çıkması, buraya gelmemiz ve bu olayın olması hepsi kader..sen rızanla yapmadın
istersen psikolog yardımı alırız, istemezsen hiç beraber olmayız diye dil döke döke kadını ikna etmiş

abiyi yürekten alkışladım
allah cennetine alsın ikisini de

Namusu bir zar parçasına yükleyen bir toplumda yaşıyoruz ne yazık ki...Dürüstlük dediğimiz şey bu konuda erdem sayılmıyor.

"Tercih etmeyebilir..." diyosun. Kendisi hiç bir şey yaşamamış bir erkekse bunu anlarım, ama bunu kendine bir hak gibi görüp bayana gelince namus abidesi kesilen erkekler(ve onların aileleri) kandırılmayı da hakediyor bence. Sonuçta dün de konuştuğumuz gibi Allah herkese kendi dengini veriyor..

Benim de arkadaşıma tavsiyem her şeyi anlatması yönündeydi. Ama onu da anlayabiliyorum. Çünkü yüksek ihtimalle suçlanan o adi insan değil, kendisi olacak...

tercih etmeyebilir derken kendisi hiçbişey yaşamamış bi adamı değil kadının isteği dışında yada isteğiyle bozulmuş bi bekareti sorun yapan bir adamdan bahsettim..
Kendi bekar ve hatta bakir olup da dul bir kadınla evlenen adamlar tanıyorum..

Arkadaşına nacizane tavsiyem onu bu konuda suçlayan,
kabul etmeyen bi adamla olmasın zaten..allah iyilerle karşılaştırsın

inşallah bir de bizim göbekler çok büyük ondan mı olmuyoki yaaa
karıkoca mutlu beslendiğimiz için göbekler yarım metre önde

Ben biraz erittim göbeği.Nesfit ve yürüyüş iyi geldi.Ama ananem gelince mönüler de değişti yürüyüşte iptal..Bu hafta ara verdim haftabaşı kaldığım yerden devam...

Kızlar ben kaçtım iş çok beni bekler patronla da gerginiz zaten...Öpücükler benden hepinize..:80::80::80::80::80::80:

akıllıbıdık göbüş konusunda hemfikirim olabilir
ben dıyetteyım bilinizmi size bomba haber alın gari:):):)

kocayı da dıyete soktum

60-69 topiğine takılıyorum
arayanlar orda bulabulüler

akıllıbıdık göbüş konusunda hemfikirim olabilir
ben dıyetteyım bilinizmi size bomba haber alın gari:):):)

kocayı da dıyete soktum

60-69 topiğine takılıyorum
arayanlar orda bulabulüler

ben de akşam başlatıcam zira dün akşam depresiftim ya kendimi markete attım gözümün tuttuğu çikolata ve cipsi aldım
akşam çayla beraber internetten bi de film açtık yahşi batı
çatırt çuturt yedim...
Bu saat oldu hala acıkmadım :)

benim ofis arkadaşım iyi moda girdi bu arada
dün servise bindik
ay çok kötü kokuyo burnuma kötü bişey koktu..
Lütfen havalandırmayı açın midem kalktı..

Len daha 1 gün önce hiç bişyi yoktu bıçak gibi değişti hal hareketleri

ay psikolojık delü olmuş oooooooo
aç camı sen de yellensın kızcagız

ilk bebeğimi olacak onunda..
işte sinir olduğum bir hamile modeli daha

dün anlattığım arkadaşım aradı benide d.günümü kutlamak için.bugün misafiri gelecekmiş hazırlık yapıyormuş bende kolay gelsin dedim..diyoki sen çocuklu kadın olmak nasıl bilmiyorsun tabi çocukla iş yapmak hiçde kolay değil ay bir sinir oldum akşam akşam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…