ilk bebeğimi olacak onunda..
işte sinir olduğum bir hamile modeli daha
dün anlattığım arkadaşım aradı benide d.günümü kutlamak için.bugün misafiri gelecekmiş hazırlık yapıyormuş bende kolay gelsin dedim..diyoki sen çocuklu kadın olmak nasıl bilmiyorsun tabi çocukla iş yapmak hiçde kolay değilay bir sinir oldum akşam akşam..
ilk bebeğimi olacak onunda..
Işte sinir olduğum bir hamile modeli daha
Dün anlattığım arkadaşım aradı benide d.günümü kutlamak için.bugün misafiri gelecekmiş hazırlık yapıyormuş bende kolay gelsin dedim..diyoki sen çocuklu kadın olmak nasıl bilmiyorsun tabi çocukla iş yapmak hiçde kolay değilAy bir sinir oldum akşam akşam..
Ay ne gıcııkkkkk
Resmenn nispet yapıyo buu
evet ilk çocuğu ve 33 yaşında
7 ay geçmez valla bununla inşallah tez elden hayırlısıyla ben de kalırım da kurtulurum
bi de sürekli bişiler yiyo elinde çantayla geldi bugün şimdilik görebildiklerim muz ve kuruyemiş..bakalım günün ilerleyen saatlerinde ne çıkacak :)))
sen o arkadaşının telefonlarını açma bence
çok negatif..senin gibi sıcak biri nasıl oluyo da onu en yakın arkadaş olarak seçiyo hayret doğrusu
gerçi uyumlu olduğun içni herkes seni seviyordur
bilmiyorum ya...canımı sıkmıyor değil..özellikle evlendiğinden beri hep bana hava atma birşeyler ispatlama dedinde..hiç beni sormuyo anca kendini anlatıyo
hiç beni sormuyo anca kendini anlatıyo
O zaman kompleksli biri. Seni kendine rakip seçmiş ve seni bastırmaya çalışıyo...Zamanında seni kıskanmış galiba:)
Bana öle geldi bilemiyorum
O zaman kompleksli biri. Seni kendine rakip seçmiş ve seni bastırmaya çalışıyo...Zamanında seni kıskanmış galiba:)
Bana öle geldi bilemiyorum
arkadaşlar ben ebeyim serophene ile ilk ayda gebe kalan var mı aranızda buarada klomen de olur etken maddesi aynı
dün anlattım ya biraz..benim eski erkek arkadaşıma biz ayrıldıktan sonra aşkını itiraf etmiş.. ki benim o dönemlerde en yakın arkadaşımdı.yani sırtımdan fena vurdu.gerçi başka kazıklarıda var bana attığı ama neyse en büyüğü buydu. o oldu zaten çok fazla samimi değilim.öle telefon arkadaşlığına dönüştü arkadaşlığımız.
benim ofis arkadaşım iyi moda girdi bu arada
dün servise bindik
ay çok kötü kokuyo burnuma kötü bişey koktu..
Lütfen havalandırmayı açın midem kalktı..
Len daha 1 gün önce hiç bişyi yoktu bıçak gibi değişti hal hareketleri
ben varım ama düştü
şuan burada olmayan bi arkadaşımız da ilk ayında kaldı o çok şükür devam ediyor
hayırdır bişi mi sorcaktın
sıkı durun
masturbasyon yapan köpek gördüm
valla senin gönlündeki yerini bilmiyorum ama telefon arkadaşlığını da bırak sokakta gördüğünde
"merhaba da acil işim var daha sonra görüşürüz" arkadaşlığına dönüşsün
eşim pek sevmez zaten o arkadaşımı..arkadaş seçimlerim nedense hep yanlış olu sanırım bugüne kadar :26: derdimi anlatıp birlikte ağlayabileceğim bir arkadaş bulamamışım bugüne kadar.zamanla arkadaş sandıklarımın kazığını yiyince anlıyorum...şu an bütün arkadaşlarımın bebeği var hiçbirinede sormadım ne yaptınız nasıl oldu..takviye ilaç yada ot herhangi birşey kullandınızmı diye..hepside beni hala kariyer peşinde bebek düşünmeyen biri olarak biliyo..
eşim pek sevmez zaten o arkadaşımı..arkadaş seçimlerim nedense hep yanlış olu sanırım bugüne kadar :26: derdimi anlatıp birlikte ağlayabileceğim bir arkadaş bulamamışım bugüne kadar.zamanla arkadaş sandıklarımın kazığını yiyince anlıyorum...şu an bütün arkadaşlarımın bebeği var hiçbirinede sormadım ne yaptınız nasıl oldu..takviye ilaç yada ot herhangi birşey kullandınızmı diye..hepside beni hala kariyer peşinde bebek düşünmeyen biri olarak biliyo..
anlatmıştım ya sağlık ocağında doktora sordum midemin bulanmaması normal mi diye..dur daha erken dedi miden bulanacak kusacaksın diye bir şart ta yok dedi.. bu durumların %60'ı psikolojiktir... gebe olduğunu öğrenen sabaha mide bulantısıyla başlar dedi.. 6-7haftadan önce nadir görünür bu belirtiler dedi adam :)
Kuzum kaşınma işte ne güzel rahat geçiriyosun.Keyfini sürsene ne kurcalıyosun.
Benim koca da tutturmuştu sende hiç belirti yok niye yok olumsuz bişi mi var diye. Al sana belirti diyorum şu günlerde:) Hep onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?