Anneler günü hediyesi ve kv

İşte ben de ayyynısını düşündüm :)

Siz daha neleri kabul ettiğini duysanız :)

İşte mesaj gitsin istiyorum ama kötü gelin diye düşünebilir gibime de geliyor :)

düşünsün bir şey olmaz..

artık sizin de bir eviniz belli harcamalarınız var, evlenmeden önce normal kartını verip istediği bir şeyi alması ama şu an sizin ayırabileceğiniz bütçe 1 ken kv gidip 3 alırsa bu sizi zorlar ki artık onun eşinizin kredi kartı üzerinde bir hakkı olmadığını anlaması gerek..

hem düşünüp almışsınız işte bu yeterli

gelinin iyisi, el kızının canı olmazmış ben bu sene almayacağım sen kendi tercih ettiğin hediyeyi ver ama öyle alışmış öyle gitmez gitmemeli bence...

İyi de ikiniz bir hediye almak zorunda değilsiniz ki. Sen içinden gelmiş almışsın, eşin yine istiyorsa kredi kartını verir o da istediği bir şey varsa alır. Yani evet biraz düzeni bozmuş gibi olursunuz eğer sadece 1 hediye verirseniz. Eşiniz tek hediye alalım yeter mi diyor?

Kredi kartını vermesini istemiyorsanız hımm o zaman siz hediyenizi verin, eşiniz adına da bir hediye alın o da ayrı versin. Bakalım tepki verecek mi sen kk verseydin ben alırdım falan dicek mi? O zaman da anne ödemelerimiz var biraz kk limiti çok müsait dğeil gibilerinden bir şeyler dersiniz bir daha da istemez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…