Bu düzen bozmak değil, düzen oluşturmak bence. Tamam eşin bekarken o şekilde yapıyor olabilir, sonuçta bekar bir adam ne alacağını bilemez falan tamam ama şimdi sen varsın, seninle bir aile kurmuş, sizinde ihtiyaçlarınız var kredi kartını vermesi çokta güzel bişey değil bence. Sen hediyeni ver kayınvalidene, düşünmüşsün almışsın, kafasında almak istediği başka bişey varsa onu da gider kendi parasıyla alır. Artık bir gelini var, gelini seçer ona hediyesini.
Kredi kartını kabul ediyor olması bana tuhaf geldi.
Benim annem de kayınvalidem de kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmezler.
Yarım elma gönül alma, ufakta olsa onu düşünüp değer verip alınan hediye daha makbuldür.
O zaman bu şekilde yap :) Daha başından bu şekilde alıştır ki sonradan değişti demesinler :)İşte ben de ayyynısını düşündüm :)
Sen hediyeni verirsin kv vasitasiyla herkes artik kredi karti vermek istemediginiz mesajini da alir. Kotu gelin damgasina hazir ol.
İşte mesaj gitsin istiyorum ama kötü gelin diye düşünebilir gibime de geliyor :)
İşte sanıyorum tencere, elektrik süpürgesi vs gibi ev eşyası. Ben de hamam takımı aldım bornoz vs takım güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.
Siz daha neleri kabul ettiğini duysanız :)
gözüm seyirdi bir an acaba başka ne olabilir diye.
Allah kolaylık versin o zaman.Benim kv ve kp biraz değişikler :) nişanda bana alınan takının aynısını aldırıp nişana onu takıp gelmişti. Komedi yani.
Allah kolaylık versin o zaman.
En guzeli almamak her sene bekler yoksa ben almiyorum
İyi de ikiniz bir hediye almak zorunda değilsiniz ki. Sen içinden gelmiş almışsın, eşin yine istiyorsa kredi kartını verir o da istediği bir şey varsa alır. Yani evet biraz düzeni bozmuş gibi olursunuz eğer sadece 1 hediye verirseniz. Eşiniz tek hediye alalım yeter mi diyor?Kızlar selam,
Evli olarak kayınvalidemle ilk anneler günümüz olacak, geçen sene nişanlıydık. Her sene eşim anneler günü hediyesi olarak kredi kartını verip git kendine istediğini al diyormuş kayınvalideme. Bu da bana ayıp geldiğinden (aynı şeyi bana da yapmaya kalkmıştı çünkü) ben de kv'ye hediye aldım. "Hadi oğlum hediye almayı bilmiyor, gelin seçip alabilirdi" diye düşünebilir sonuçta. Ama şimdi de versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Her sene buna alışmış sonuçta, kendi kafasında alacağı bir şeyi hazırlamış olabilir, "aa geline bak düzenimizi bozdu ben ne güzel istediğimi alıyordum" diye düşünebilir. Sizce ne yapayım hangisi daha uygun olur? Bir de eşimin artık ailesine, kardeşine kredi kartını verip gönlünüzce harcayın mesajını vermesini istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Ben bir kez kv pahali sik bir kiyafet aldim ilk anneler gunu o soguklugu surat asmasini unutmadim simdide icimden gelmiyor.Ben almasam eşim kredi kartını vercek işte.
Beğenmediği için mi böyle yaptı? Ne kadar ayıppBen bir kez kv pahali sik bir kiyafet aldim ilk anneler gunu o soguklugu surat asmasini unutmadim simdide icimden gelmiyor.
Ogluyla kavga etmisler esim almayi hic istemedi haketmiyor annem demisti.olur mu oyle sey alalim demistim ben aldim icimden gelmisti..oglunla kavgaliysan bana niye bozuk atiyon deme.Beğenmediği için mi böyle yaptı? Ne kadar ayıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?