Anneler günü hediyesi ve kv

Ogluyla kavga etmisler esim almayi hic istemedi haketmiyor annem demisti.olur mu oyle sey alalim demistim ben aldim icimden gelmisti..oglunla kavgaliysan bana niye bozuk atiyon deme.
Allah allah seninki de tuhafmış yani. Aynen, senin suçun ne, düşünmüşsün almışsın, ayıp etmiş.

ben 8 yıldır kv demede anneme aynı hediyeyi alıyorum hiç sorun yaşamdım

İşte sanıyorum tencere, elektrik süpürgesi vs gibi ev eşyası. Ben de hamam takımı aldım bornoz vs takım güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.
Çok büyük şeyler almiyormus ki. Bence eşiniz yine versin kartı. Yada sorsun kart vermekle aynı şey nasılsa anne ne istersin daha önce ben almaya gidemiyordum şimdi eşimle gideriz diye. Sizde ayrıca verin hediyeyi derim.

Dogru yapmissiniz hediyenizi verin. Kredi kartini eşinizin bekarken tmm ama evli artik vermesi dogru olmaz. Nasil başlarsanız o sekilde devame der

Dogru yapmissiniz hediyenizi verin. Kredi kartini eşinizin bekarken tmm ama evli artik vermesi dogru olmaz. Nasil başlarsanız o sekilde devame der
Etse ne olacak zaten tencere falan alıyormus evlendi diye degismesi sart degil.yılda 1 defa olan gönlünce istediğini alma imkanı belki de onun için çok önemlidir tek imkanidir ve önceden eksiğini planliyordur. Şimdi o da dusunuyordur oglum evlendi bakalım nasıl olacak diye. Bence uzmeye değmez. Hamam seti de az değil isguzarlik yapmaya gerek yok bence. Ama ekstra kendisi olarak hediye almış olursa hos olur. Tekrarliyorum bütün bunlar ufak tefek kimseyi zora sokmicak meblağlı hediyeler için geçerli.

en doğrusunu yapmışsın canım

Kocanızla ikinizim hediyesi oldugunu vurgulayarak hediyeyi verin.

Tabiki hediyeyi alıp verirdim. Artık evli barklı bi adamın kredi kartını hediye al diye annesine vermesi saçma.

hay ağzın bal yesin

Hediyeni kendin al, ver. Bende ilk defa kv nin anneler gününü kutlayacagim ama hediye falan almayacagim sadece ararim

Bence dürüstlük her zaman olmasa da büyük çoğunlukla iş yapar. Söyleyin ikilemde kaldığınız durumu, ben açık açık kayımvalideme anneler gününde ne istiyorsun ihtiyacın olan bir şey olsun dedim o da söyledi. hatta durumu abartıp git seç bedenini öğren ben de alayım dedim..:) onun içi rahat istediği bir hediye olacağı için benim içim rahat istediği bir şey aldığım için, en güzeli.

Bu da kredi kartı vermekten iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…