Kızlar selam,
Evli olarak kayınvalidemle ilk anneler günümüz olacak, geçen sene nişanlıydık. Her sene eşim anneler günü hediyesi olarak kredi kartını verip git kendine istediğini al diyormuş kayınvalideme. Bu da bana ayıp geldiğinden (aynı şeyi bana da yapmaya kalkmıştı çünkü) ben de kv'ye hediye aldım. "Hadi oğlum hediye almayı bilmiyor, gelin seçip alabilirdi" diye düşünebilir sonuçta. Ama şimdi de versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Her sene buna alışmış sonuçta, kendi kafasında alacağı bir şeyi hazırlamış olabilir, "aa geline bak düzenimizi bozdu ben ne güzel istediğimi alıyordum" diye düşünebilir. Sizce ne yapayım hangisi daha uygun olur? Bir de eşimin artık ailesine, kardeşine kredi kartını verip gönlünüzce harcayın mesajını vermesini istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Evli barklı adam dediğiniz insan öncelikle onun oğlu ama, iki kat yabancı değilTabiki hediyeyi alıp verirdim. Artık evli barklı bi adamın kredi kartını hediye al diye annesine vermesi saçma.
kullanıyorlar o haldeGayet iyi durumları. Ama böyle şeylere bayılırlar.
kullanıyorlar o halde
biz aynı sehırde olsak bızımkıler de talep ederler
aldıgımız hediyeyi veririm . gönlümüzden koptu begenedij aldık derim. dediğiniz gibi kredi kartı meselesi eskide kalmıs mesajı vermeniz gerekir.Kızlar selam,
Evli olarak kayınvalidemle ilk anneler günümüz olacak, geçen sene nişanlıydık. Her sene eşim anneler günü hediyesi olarak kredi kartını verip git kendine istediğini al diyormuş kayınvalideme. Bu da bana ayıp geldiğinden (aynı şeyi bana da yapmaya kalkmıştı çünkü) ben de kv'ye hediye aldım. "Hadi oğlum hediye almayı bilmiyor, gelin seçip alabilirdi" diye düşünebilir sonuçta. Ama şimdi de versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Her sene buna alışmış sonuçta, kendi kafasında alacağı bir şeyi hazırlamış olabilir, "aa geline bak düzenimizi bozdu ben ne güzel istediğimi alıyordum" diye düşünebilir. Sizce ne yapayım hangisi daha uygun olur? Bir de eşimin artık ailesine, kardeşine kredi kartını verip gönlünüzce harcayın mesajını vermesini istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
aldıgımız hediyeyi veririm . gönlümüzden koptu begenedij aldık derim. dediğiniz gibi kredi kartı meselesi eskide kalmıs mesajı vermeniz gerekir.
yinede kadın ihtiyacını gideriyorsa önceden agzını yoklayıp onu alabilrisiniz
bence çok iyi fikir hediye almka,İşte sanıyorum tencere, elektrik süpürgesi vs gibi ev eşyası. Ben de hamam takımı aldım bornoz vs takım güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.
bence çok iyi fikir hediye almka,İşte sanıyorum tencere, elektrik süpürgesi vs gibi ev eşyası. Ben de hamam takımı aldım bornoz vs takım güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.
Ama neticede ortak bütçesinin olduğu bi karısı yani kendi ailesi var artık. Çok pahalı bi hediye alacağından değil elbette ama bence evli bi insanın sınırları olmalı. Zaten bi hediye alacağız denilerek istediği şey öğrenilip alınabilir. Ama kredi kartını vermek manasız.Evli barklı adam dediğiniz insan öncelikle onun oğlu ama, iki kat yabancı değil
Bence aldığınız hediyeyi verin. Artık oğlu evli. Eski alışkanlıklar devam etmez. gidip parayla alışveriş yapmanın bir süprizi yok. hediye paketi açmanın yerini tutmaz.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?