Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgililer gününde oğlundan hediye bekleyen anne beklentisi ne kadar saçmaysa; anneler gününde eşinden hediye beklemekte saçma. Üstelik geldiği halde kusur bulup, kendininkiyle annesininkini kıyaslamakta saçmalama hususuna değinmiyorum ondaki saçmalamayı tarif edecek kelimeleri seçip kullanmak lazım onları seçmeye üşenirim şimdi

Bundan daha güzel hesaplanamazdı Kudracığım, çok doğru hesaplamışsın.
Sonuç: Kayın, enişteden değerlidir. Dayılar ikisini de döver.

Edit: Kusura bakmayın Kudra hanım, yanlış matematik hesap yapmışız. Kayınvalideden kocayı çıkarıp kayın sayısına bölmemiz gerekiyor. Bu da eksili bir değere tekabül ediyor. Kayın için çiçek satın alamıyoruz, bahçeden yolmamız lazım.

Son düzenleme:
İnsanın eşinden güzellikler beklemesinde görmek istemesinde nasıl bir yanlış var . İnsanların o senin annen mi neden alsın söylemlerini anlayamadım. Her ilişkinin dinamiği Farklı her insanın olduğu gibi . Kimisi her gün ister bekler her günü belki film tadında Yasar .Görünürde hatalıyım evet böyle bir kıyasa girdiğim için hatta olay para noktasına kadar gittiği için.

Eşiniz sevgililer gününde de annesine mi güzellik yapıyor?

Ya bu annelerde gününde eşinden hediye bekleyenleri anlamıyorum. Siz onun annesi degilsinizki nezaketen sizede göndermiş almış ince bir dusunce bence. Suçta çiçekçide eşinde değil. Ben olayın gidişatına sinirlenip te aradaki 40tlye takildiginizi düşünüyorum ama gereksiz bir sorun olmuş aranizda

Eşim acıkca söylemişti
Benim için anneler günü kendi annemdir diye.
Ben de incindi falan sonra küllerimden doğdum şimdi kendi hediyemi kendim alıyorum.

eşiniz ne yapsın hanımefendi? O mu soldurdu

Mesele güzellikler beklemek, görmek istemek noktasında değil ki. Mesele bu güzellikleri bir zorunlulukmuş gibi karşı tarafa dayatmak, yapılandan memnun olmamak, başkalarıyla kıyasa girmek. Bunu anladığınız, bu tip şeylerin içten gelmesi gerektiğini öğrendiğiniz zaman siz de mutlu olursunuz. Böyle devam ederseniz de karşınızda yakın zamanda bıkmış, uzaklaşmış bir adam olur.

Hanfendi sözelci misiniz? Kayınvalidenin içinde koca yok, çıkaramayız. Kayın parantezine alacaksınız. Bu saatten sonra ben mi öğreteyim size matematiği

Eşinizden güzellik görmüşsünüz zaten ancak size yetmemiş.
Üstelik çiçeği yollayan firma ile alakalı bir durum varken yoktan kavga etmişsiniz. O da yetmemiş kendiniz ile annesini kiyaslamissiniz yetmemiş çiçeklerin fiyatını arastirmissiniz aradaki 40liranin lafını etmişsiniz.

Böyle bir düşünce bile çok ayıp... normal bir gün için 240lira para harcamış eşiniz, sırf gönlünüz olsun diye. Ben olsam bu parayı harcadığı için kızardım. Eşinizi, anneler gününde eşine aldığı çiçek ile size olan sevgisini göstermesini beklemek size ne kadar mantıklı geliyor? İlişkinizi, kendinizi yıpratıyorsunuz, benden demesi

Firma hatası. 100tl lik çiçek iyi bir çiçektir aslında. Çiçek fiyatlarını biliyorum. Hayal kırıklığı olmuş sizin için. Ama hayatta oluyor böyle şeyler. O yüzden eşinize yüklenmeyin. Onun bir suçu yok.

Eşiniz sizi de düşünerek anneler günü hediyesi almis ki siz onun annesi değilsiniz gereksiz şeyleri kiskanmissinjz ayıp etmissiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…