- 16 Nisan 2008
- 5.470
- 14.824
- 773
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Enişte teyze yarısı, teyze anne yarısı olduğuna göre bu durumda enişte anne çeyreği. 25-35 lira aralığında bir çiçek uygundur.
Teyze anne yarısıysa dayıyı dışlayamayız, dayı da anne yarısıdır. Ona da 50-70 lira aralığında bir çiçek uygundur.
Kayın’ı bilemedim. Ama şöyle gidebiliriz kayınvalide 11 harfli, kayın 5 harfli. O zaman orantı kurarsak kayınvalideye 140 liralık çiçek alındıysa kayına 63.63 liralık çiçek alınmalı.
Eşiniz sevgililer gününde de annesine mi güzellik yapıyor?İnsanın eşinden güzellikler beklemesinde görmek istemesinde nasıl bir yanlış var . İnsanların o senin annen mi neden alsın söylemlerini anlayamadım. Her ilişkinin dinamiği Farklı her insanın olduğu gibi . Kimisi her gün ister bekler her günü belki film tadında Yasar .Görünürde hatalıyım evet böyle bir kıyasa girdiğim için hatta olay para noktasına kadar gittiği için.
Ya bu annelerde gününde eşinden hediye bekleyenleri anlamıyorum. Siz onun annesi degilsinizkiMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Eşim acıkca söylemiştiMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
eşiniz ne yapsın hanımefendi? O mu soldurduMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Mesele güzellikler beklemek, görmek istemek noktasında değil ki. Mesele bu güzellikleri bir zorunlulukmuş gibi karşı tarafa dayatmak, yapılandan memnun olmamak, başkalarıyla kıyasa girmek. Bunu anladığınız, bu tip şeylerin içten gelmesi gerektiğini öğrendiğiniz zaman siz de mutlu olursunuz. Böyle devam ederseniz de karşınızda yakın zamanda bıkmış, uzaklaşmış bir adam olur.İnsanın eşinden güzellikler beklemesinde görmek istemesinde nasıl bir yanlış var . İnsanların o senin annen mi neden alsın söylemlerini anlayamadım. Her ilişkinin dinamiği Farklı her insanın olduğu gibi . Kimisi her gün ister bekler her günü belki film tadında Yasar .Görünürde hatalıyım evet böyle bir kıyasa girdiğim için hatta olay para noktasına kadar gittiği için.
Hanfendi sözelci misiniz? Kayınvalidenin içinde koca yok, çıkaramayız. Kayın parantezine alacaksınız. Bu saatten sonra ben mi öğreteyim size matematiğiBundan daha güzel hesaplanamazdı Kudracığım, çok doğru hesaplamışsın.
Sonuç: Kayın, enişteden değerlidir. Dayılar ikisini de döver.
Edit: Kusura bakmayın Kudra hanım, yanlış matematik hesap yapmışız. Kayınvalideden kocayı çıkarıp kayın sayısına bölmemiz gerekiyor. Bu da eksili bir değere tekabül ediyor. Kayın için çiçek satın alamıyoruz, bahçeden yolmamız lazım.
Eşinizden güzellik görmüşsünüz zaten ancak size yetmemiş.İnsanın eşinden güzellikler beklemesinde görmek istemesinde nasıl bir yanlış var . İnsanların o senin annen mi neden alsın söylemlerini anlayamadım. Her ilişkinin dinamiği Farklı her insanın olduğu gibi . Kimisi her gün ister bekler her günü belki film tadında Yasar .Görünürde hatalıyım evet böyle bir kıyasa girdiğim için hatta olay para noktasına kadar gittiği için.
Kayınvalidenin içinde koca yoksa kayınbabadan bir almıyor muyduk?Hanfendi sözelci misiniz? Kayınvalidenin içinde koca yok, çıkaramayız. Kayın parantezine alacaksınız. Bu saatten sonra ben mi öğreteyim size matematiği
Onu yapabilmemiz için kayınvalide ile kayınpederin yanyana olması lazım.Kayınvalidenin içinde koca yoksa kayınbabadan bir almıyor muyduk?
Boşanmamışlarsa yanyanalar bence. Yanyana olmadıklarını kimse söylemedi. Aksi ispat edilene kadar yanyanalar. Yana yana yandık. Duma duma dum.Onu yapabilmemiz için kayınvalide ile kayınpederin yanyana olması lazım.
Böyle bir düşünce bile çok ayıp... normal bir gün için 240lira para harcamış eşiniz, sırf gönlünüz olsun diye. Ben olsam bu parayı harcadığı için kızardım. Eşinizi, anneler gününde eşine aldığı çiçek ile size olan sevgisini göstermesini beklemek size ne kadar mantıklı geliyor? İlişkinizi, kendinizi yıpratıyorsunuz, benden demesiMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?