- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ahahhaa yok ya o kadar değildir. Hem öyleyse sana sapık desin bana niye diyor? Ben naptım, sen asıldın bana
benim nerelere gittigimi neler yaptıgımız konularımda var sen hiccc merak etme millet bosunamı alltınlarımı yazıyo sanıyosun :))) kimsenin beni sevmesi yada sevmemesi icin burdaki kadınlar gibi ayyy kocandır anasıdır deyıp orta yolu bulamam ben
ben kendime cok iyi bakıyorum sen hiccc merak etme vizyonumda genistir entellektüel bi yapım vardır canım ne ister ne zaman keyfim yerine gelirse o zaman diledigimi yaparım kocama sormam bisey yaparken
ben kendi mi suan garantiye alma asamasındayım burayada davayı actıgımda yazıcam ben öyle burdaki pısısrı kzılardan degilim kocasına barısında adını sildiren :)))
benim gibi olun keyfinize bakın yaa
gecen bi yazara mı ne elestiri yapmıslardı
kadın ne güzel demiş hayat kısa memeler sarkıyo bossverr hayatını yasa diye :)))
İşte diyorum ki ya tersi sandı. Yada sen kuyruk salladın sandı.Ahahhaa yok ya o kadar değildir. Hem öyleyse sana sapık desin bana niye diyor? Ben naptım, sen asıldın bana
Yahu ne sapıklığımı gördün söylesene allasenMune bide bu sapık arkadas var sürekli 8 sene önce 10 sene önceki yazıları yazıp kendini tatmin eden tür bu konunun basına bakın bakalım cey ceyle kendileri nasıl kaynatmıslar
Ahahaha kadın ne sapıklık yaptı. Konunum ortasın da dahil olup geniş vizyonunuzla engin bilgi verdiniz. E haliyle bizim vizyon az biraz dar anlaşamadık öyle olunca. Cahilliğimize verMune bide bu sapık arkadas var sürekli 8 sene önce 10 sene önceki yazıları yazıp kendini tatmin eden tür bu konunun basına bakın bakalım cey ceyle kendileri nasıl kaynatmıslar
Ayak feministi olman djskkssks bariz sapıklıkYahu ne sapıklığımı gördün söylesene allasenvallahi anlamıyorum
Dişini bornoza silen adamı seven koca yürekli limoncu
Bir insan ancak bu kadar iyi kalpli olabilir...
ahhh be tatlım sen önce fallarda koca aramayı bırak benim konularımı elestırıcegıne kendine bakDişini bornoza silen adamı seven koca yürekli limoncu
Faldan koca aramadığım vardır haha zaten merak ettim yazdımtat
ahhh be tatlım sen önce fallarda koca aramayı bırak benim konularımı elestırıcegıne kendine bak
Vayyy sen de az sapık değilsin kim ne yapmış biliyontat
ahhh be tatlım sen önce fallarda koca aramayı bırak benim konularımı elestırıcegıne kendine bak
Gayet ii şeyler düşünürüm. Tabi ki annesine alacak anneler gününde bana değil ya. Sevgililer gününde annesine alıyor mu ?Şimdi şunu da söyleyeceğim sevgililer gününde eşiniz annesine çiçek alsa ne düşünürsünüz.onu da bir düşünün isterim
Yoo bilmiyor şimdi hahah o fal diyince aklına koca geliyorVayyy sen de az sapık değilsin kim ne yapmış biliyon
eminin ki senin saturun 7 evde 12 evdede venusun var cok iyi bi astrologtan 1 senedir ders alıyorum ama belli senin karman uzun arkadas ben bile sana koca bulamamDişini bornoza silen adamı seven koca yürekli limoncu
Gülücem vallaeeee senin gibi diger ayak feministi sapık benim altınlarımla aklınızı bozmussunzMune bence cezayı yazarken bu tıp 8 sene önce yazılan bı konyu bile sırf ortam karıstırmak icin yazanlarada engellemeyi koy
Ahahahha akıllı kızım benim nasıl anladı hemen.Ayak feministi olman djskkssks bariz sapıklık
Ne demek o feşits akdls falan mısın?
Sen bulma hahhaa kocana benzer falaneminin ki senin saturun 7 evde 12 evdede venusun var cok iyi bi astrologtan 1 senedir ders alıyorum ama belli senin karman uzun arkadas ben bile sana koca bulamam
bu arada gelen yazıyım youtube ta bilinen senelerdir astrologluk yapan kısıden ders alıyorum
parası cok iyi daha öcne astrolojık danısmanlık alan varsa bilir parası iyi merak etmeyın para geliyo artık :))) bosanmaya az kaldı
yaaa gördüö yazdıklarını hahahahaah sen önce karmanı temizle ona buna satasırsan jupiterin balık transiti bile seni kurtarmaz tatlımYoo bilmiyor şimdi hahah o fal diyince aklına koca geliyor
Herkesi baba evindne çıkmak için evlenmesi gerektiğini düşünüyor yazıkkk
E tabi mantığa göre evlenmezsen sana kim kaynanasından üstün hediye alırYoo bilmiyor şimdi hahah o fal diyince aklına koca geliyor
Herkesi baba evindne çıkmak için evlenmesi gerektiğini düşünüyor yazıkkk
Gercekten caninizi boyle seylere mi sıkıyorsunuz? Burda onemli olan dusunulmek degil mi zaten solup gidecek birsey icin hem uzulmeniz hem can sıkmaniz aşiri sacma.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Merhaba. 21 yıllık evliyim. Anneler gününde eşim hediye almadı. Ama ben onun çocuklarımıza fısıltıyla bugün anneler günü. Annenize anneler günün kutlu olsun anneciğim deyin dediğini duydum.bence yeterli. Saçma sapan sebeplerden kavga etmişsiniz. Boşuna birbirinizi kirmissiniz. Ne gerek vardı ki. Bazı şeyleri çiçeğe böceğe bağlamanın anlamı yok. Sevgiyi, değer vermeyi bu kadar basite indirgemeyinMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?