Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhaa yok ya o kadar değildir. Hem öyleyse sana sapık desin bana niye diyor? Ben naptım, sen asıldın bana
İşte diyorum ki ya tersi sandı. Yada sen kuyruk salladın sandı.
Ha bide vizyonu geniş ve entellektüelmiş ya onun da yan etkisi olabilir

Mune bide bu sapık arkadas var sürekli 8 sene önce 10 sene önceki yazıları yazıp kendini tatmin eden tür bu konunun basına bakın bakalım cey ceyle kendileri nasıl kaynatmıslar
Yahu ne sapıklığımı gördün söylesene allasen vallahi anlamıyorum

Mune bide bu sapık arkadas var sürekli 8 sene önce 10 sene önceki yazıları yazıp kendini tatmin eden tür bu konunun basına bakın bakalım cey ceyle kendileri nasıl kaynatmıslar
Ahahaha kadın ne sapıklık yaptı. Konunum ortasın da dahil olup geniş vizyonunuzla engin bilgi verdiniz. E haliyle bizim vizyon az biraz dar anlaşamadık öyle olunca. Cahilliğimize ver

tat
Dişini bornoza silen adamı seven koca yürekli limoncu
Bir insan ancak bu kadar iyi kalpli olabilir...

ahhh be tatlım sen önce fallarda koca aramayı bırak benim konularımı elestırıcegıne kendine bak

tat

ahhh be tatlım sen önce fallarda koca aramayı bırak benim konularımı elestırıcegıne kendine bak
Faldan koca aramadığım vardır haha zaten merak ettim yazdım
O ayrı da
Falımda dişini fırçalayan koca çıkmıştı
Fal bile dişini bornoza silen adamı canlandıramamış

eminin ki senin saturun 7 evde 12 evdede venusun var cok iyi bi astrologtan 1 senedir ders alıyorum ama belli senin karman uzun arkadas ben bile sana koca bulamam

bu arada gelen yazıyım youtube ta bilinen senelerdir astrologluk yapan kısıden ders alıyorum

parası cok iyi daha öcne astrolojık danısmanlık alan varsa bilir parası iyi merak etmeyın para geliyo artık :))) bosanmaya az kaldı

Gülücem valla tobe yarabbi alla alla
Sen iyimisin
Ne bu öfke bu celal hem herkse laf yetistiriyirsun hakaretler yagdırıyorsun araya Mune yede mesaj yazıp şunu yap!! Diye emir veriyorsun

Ya Bi dur nefes al tamam senin koca iyi altınların var.kocan semin kölen anladık

Ayak feministi olman djskkssks bariz sapıklık
Ne demek o feşits akdls falan mısın?
Ahahahha akıllı kızım benim nasıl anladı hemen.

Limoncu kuşum ben seni de feminist sanıyordum. Femistliğim yüzünden babamla kavga ettim falan diye konu açıyordun. Sen de mi sapıksın?

Sen bulma hahhaa kocana benzer falan
Hahahah kendine bul kocandan sonra yolacak adam lazım sana

Gercekten caninizi boyle seylere mi sıkıyorsunuz? Burda onemli olan dusunulmek degil mi zaten solup gidecek birsey icin hem uzulmeniz hem can sıkmaniz aşiri sacma.

Merhaba. 21 yıllık evliyim. Anneler gününde eşim hediye almadı. Ama ben onun çocuklarımıza fısıltıyla bugün anneler günü. Annenize anneler günün kutlu olsun anneciğim deyin dediğini duydum.bence yeterli. Saçma sapan sebeplerden kavga etmişsiniz. Boşuna birbirinizi kirmissiniz. Ne gerek vardı ki. Bazı şeyleri çiçeğe böceğe bağlamanın anlamı yok. Sevgiyi, değer vermeyi bu kadar basite indirgemeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…