Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin suçu yok , biz daha nisanliyken eşim bana çalıştığım kuruma çiçek yollamıştı, bana hayatım yerinden ayrıma sürprizim var dedi neyse bekle bekle çıkış saatim geldi baktım gelen giden yok, aradım dedim ben çıkıyorum dedi 10 dakka daha bekle, derken 1 saat geçti ben çok sinirliyim evime gidemedim diye telefonda nişanlımı haşladım sonra geldi beni kurumdan aldı yemeğe götürdü çiçekçi aramış abi geç kaldık bilmem ne eşim de kızdı dedi yemek yediğimiz yere getirin adres verdi , zavallı çiçek gelene kadar pörsümüştü şimdiki eşim olan nişanlım birsürü özür dilemişti bende önemsemeyip gülüp geçmiştim , siz de gülüp geçebilirdiniz fiyat farkına girmeniz de ayrıca çok çirkin olmuş, bazen kadınlar haklı yere haksız ediyor kendini , sizde az naz edip başka istediğiniz biseyi aldırsaydınız kavgaya ne gerek vardı ki ,Hele ki bir de annesini karışırmışsınız olaya ..

matildacım sen haklısın tatlım bakma burdakilere kocaları ayaklarına serse hoslarına gidicek te iste yapmadıkları icin senide böyle taslıyorlar bosver kadınlar her zaman herseyin en iyisini hak eder senind esin yanlıs yapmıs böyle bi ayrımda senin kırılıp üzülücegin, düsünmesi lazımdı peki sonrası ne oldu onu yazmadın esin anladımı üzüldügünü söyle hatasını anlasın

Ben eşimin annesi değilim, dolayısıyla anneler gününde bana çiçek / hediye alması çok gereksiz gördüğüm bir hareket olurdu.
Özel bir gün de ya da özel bir gün olmadan yapabilir jestlerini ama anneler gününde değil.

Biz annelerimize de hediye almıyoruz. Hiç beklemedikleri anlarda hediyelerimizi alıyoruz.

Anneler günü annesi olmayan binlerce insana yapilan haksızlıklara dolu bir gün. Artık kalkmalı böyle günler.

Bir tarafta savaşlar oluyor bir tarafta anneler günü kutlanıyor , ne kadar anlamsiz.

Çiçek firmasının yaptığı bir hatayı da eşinize yükleyip, kıyaslama yaparak tartışma çıkarmanız gerçekten çok manasız olmuş.

Bu nasıl bir fesatlık kıskançlık, sizi hic kimse sevmemiş herhalde şimdiye kadar bir cicek bile almamış ki bir erkeğin kendi çocuğunun annesine cicek almasını lütfetmiş de nezaketen almıs diye yorumluyorsunuz, bu nasıl bir çekememezlik

ben öyle anlamadım yazılanları.anneler günü adı üstünde herkes annesine ya da anne gördüğü kadınlara hediye almalı kutlamalı.eşine de almış aynı hediyeden konu sahibinin eşi.arada 40 tl fark var diye kıyamet kopmuş.bu mu normal peki?

ay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.

ay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.
Yine dolandırılayım diyorsun. Yapma etme sassy akıllan artık

Biliyorim belli astrologlar zaten seninde bildigin 1 sene sonrasina veriyo ve 2500 den basliyo fiyat 5000 tl ye kadat cikiyo 1 senedir aliyorum seneye 2 sinif alicam bilgigin uni gibi 4 sene alinca zaten akedemide kaliyosun temmuzda sertifikami.alicam bakalim valla cok memnunum.iyiki bu egitime girdim

He bana koca bulamıyormuşsun limoncuğum
Niye ama ben hem temiz isterim hem yolunmalık isterim

ikisi olmuyor mu?
Kk da bugün de keyifli bir gündü

anladim o zaman ona baktirayim ben

ama sen de derslerine calis ihmal etme. mezun olunca bosa adami. hatta kocani bosamanin serefine burda cekilis yapar misin dogum haritasi cekilisi?

Yine dolandırılayım diyorsun. Yapma etme sassy akıllan artık
Ne dolandirilmasi yaa belli acılar kabak gibu ortaya cikiyo transitlerde mesela mars eger dsc çizginden yani karşı aksan gecerken başına kaza bela cok gelir uyanik olcan bi.sikinti ille cikarir yada bu sene3 aylik giricek sonra retro ya girip yenid3n baliktan devam. edicek jupiter transiti var cok iyi mesela 12 senede bi ayni döngüye gelir ve hangi evindeyse o konuda sana sans getirir 9 daysa yurt disi mahkeme isin onaylanir 1 deyse ameliyat isleri icin iyidir 5 teyse nisan söz cocuk icin güzeldir bi sürü isi var bunun astroloji cok önemli bi matematik kisinin doğum saati neyse ona göre şekillenirve yol haritasi ogrenirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…