- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
matildacım sen haklısın tatlım bakma burdakilere kocaları ayaklarına serse hoslarına gidicek te iste yapmadıkları icin senide böyle taslıyorlar bosver kadınlar her zaman herseyin en iyisini hak eder senind esin yanlıs yapmıs böyle bi ayrımda senin kırılıp üzülücegin, düsünmesi lazımdı peki sonrası ne oldu onu yazmadın esin anladımı üzüldügünü söyle hatasını anlasınHerkesin hayat görüşü kendinedir kimi hediye bekler böyle günlere anlam yükler kimi de kapitalizmin bir parçası olarak kabul eder. Tartışmaya açmak istediğim konu bu değildi askında. Evet ben böyle günlere anlam yüklüyorum çünkü özel günler haricinde hediyeleşen romantik yemeğe çıkan insanlar değiliz evet böyle günlerde bunları yaşamak beni mutlu ediyor.
Ayrıca herkes ne kadar cool Muş vay arkadaş dedim :)
Olayın kıyas kısmı para kısmı evet benim için de fiyasko bunların dile dökülmüş olması beni de utandırdı. Zaten bütün forum haksız olduğumu söylemiş herkesçe haksız bulunan bir konuda kendimi savunmak istemem. Ama şunu da anlamıyorum hangimiz para harcarken veya hediye alırken fiyatına bakmıyoruz. Mesela örnek verecek okursak Ben bir tişört alırken örneğin ucuzdur vardır bir illeti diyorum .bir hediye seçerken anneme ve kayınvalideye alırken denk düşürmeye özen gösteririm. Ben kendimi tanıyorum aynı anda aynı hediyeyi alacak olsam cok bir farklılık yaratmazdım. Hislerimi anlatamıyorum ya da ben gerçekten tuhaf düşünüyorum
Vallaha aynı kafadanız. Yazık vallaha parayavalla bana eşim ilk yıl çiçek alırdı alma boşa para dediğimden adam bıraktı almayı.140 tl ye 2 kg fıstık ediyor.10 gün afiyetle yerim.çiçek neyim istemem.
aynen valla.kapanma sonrası fıstık sözü var dört gözle bekliyorum.çiçeği yarına çöpe atardım.ne gerek var.tv izlerken çıtır çıtır yerimVallaha aynı kafadanız. Yazık vallaha paraya
Bence de öyleYani anneler günü annelere aittir benim fikrim
Böyle bir fıkra vardı o geldi aklıma.valla bana eşim ilk yıl çiçek alırdı alma boşa para dediğimden adam bıraktı almayı.140 tl ye 2 kg fıstık ediyor.10 gün afiyetle yerim.çiçek neyim istemem.
kendi annem benle yaşıyor ona da hediye falan almadım.hediye de hediye dayatması saçma.kapanma sonrası ya da sonraki aylarda da alırım.şart mı pazar gününe vermek hediyeyi.Böyle bir fıkra vardı o geldi aklıma.
Bu nasıl bir fesatlık kıskançlık, sizi hic kimse sevmemiş herhalde şimdiye kadar bir cicek bile almamış ki bir erkeğin kendi çocuğunun annesine cicek almasını lütfetmiş de nezaketen almıs diye yorumluyorsunuz, bu nasıl bir çekememezlikIyide esiniz siparis vermis
Cicek gonderen firmaya soracaktiniz hesabini
Kbakmayinda kendinizi annesiyle 40 lirayla kiyaslamaniz cok yersiz
Ya adi üstünde anneler gunu
O kadin 9ay karninda tasimis kimbilir ne zorluklarla buyuttu
Size nezaketen cicek almis, siz annesinin yerini asla tutamazsiniz
Esim isterse annesine 500tl cicek alsin bana 100 tl asla sorgulamam
Biraz empati....
ben öyle anlamadım yazılanları.anneler günü adı üstünde herkes annesine ya da anne gördüğü kadınlara hediye almalı kutlamalı.eşine de almış aynı hediyeden konu sahibinin eşi.arada 40 tl fark var diye kıyamet kopmuş.bu mu normal peki?Bu nasıl bir fesatlık kıskançlık, sizi hic kimse sevmemiş herhalde şimdiye kadar bir cicek bile almamış ki bir erkeğin kendi çocuğunun annesine cicek almasını lütfetmiş de nezaketen almıs diye yorumluyorsunuz, bu nasıl bir çekememezlik
ay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.eminin ki senin saturun 7 evde 12 evdede venusun var cok iyi bi astrologtan 1 senedir ders alıyorum ama belli senin karman uzun arkadas ben bile sana koca bulamam
bu arada gelen yazıyım youtube ta bilinen senelerdir astrologluk yapan kısıden ders alıyorum
parası cok iyi daha öcne astrolojık danısmanlık alan varsa bilir parası iyi merak etmeyın para geliyo artık :))) bosanmaya az kaldı
Yine dolandırılayım diyorsun. Yapma etme sassy akıllan artıkay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.
Biliyorim belli astrologlar zaten seninde bildigin 1 sene sonrasina veriyo ve 2500 den basliyo fiyat 5000 tl ye kadat cikiyo 1 senedir aliyorum seneye 2 sinif alicam bilgigin uni gibi 4 sene alinca zaten akedemide kaliyosun temmuzda sertifikami.alicam bakalim valla cok memnunum.iyiki bu egitime girdimay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.
belki limoncu para kazanirsa kocasini bosar diye onun iyiligi icin soylemistimYine dolandırılayım diyorsun. Yapma etme sassy akıllan artık
He bana koca bulamıyormuşsun limoncuğumBiliyorim belli astrologlar zaten seninde bildigin 1 sene sonrasina veriyo ve 2500 den basliyo fiyat 5000 tl ye kadat cikiyo 1 senedir aliyorum seneye 2 sinif alicam bilgigin uni gibi 4 sene alinca zaten akedemide kaliyosun temmuzda sertifikami.alicam bakalim valla cok memnunum.iyiki bu egitime girdim
anladim o zaman ona baktirayim benBiliyorim belli astrologlar zaten seninde bildigin 1 sene sonrasina veriyo ve 2500 den basliyo fiyat 5000 tl ye kadat cikiyo 1 senedir aliyorum seneye 2 sinif alicam bilgigin uni gibi 4 sene alinca zaten akedemide kaliyosun temmuzda sertifikami.alicam bakalim valla cok memnunum.iyiki bu egitime girdim
Ne dolandirilmasi yaa belli acılar kabak gibu ortaya cikiyo transitlerde mesela mars eger dsc çizginden yani karşı aksan gecerken başına kaza bela cok gelir uyanik olcan bi.sikinti ille cikarir yada bu sene3 aylik giricek sonra retro ya girip yenid3n baliktan devam. edicek jupiter transiti var cok iyi mesela 12 senede bi ayni döngüye gelir ve hangi evindeyse o konuda sana sans getirir 9 daysa yurt disi mahkeme isin onaylanir 1 deyse ameliyat isleri icin iyidir 5 teyse nisan söz cocuk icin güzeldir bi sürü isi var bunun astroloji cok önemli bi matematik kisinin doğum saati neyse ona göre şekillenirve yol haritasi ogrenirsinYine dolandırılayım diyorsun. Yapma etme sassy akıllan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?