- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Limoncu mu feminstmişAhahahha akıllı kızım benim nasıl anladı hemen.
Limoncu kuşum ben seni de feminist sanıyordum. Femistliğim yüzünden babamla kavga ettim falan diye konu açıyordun. Sen de mi sapıksın?
Mune de özel siparişle çalışıyordu zaten. Limoncu emir verse de çalışsam diyormuşeeee senin gibi diger ayak feministi sapık benim altınlarımla aklınızı bozmussunzMune bence cezayı yazarken bu tıp 8 sene önce yazılan bı konyu bile sırf ortam karıstırmak icin yazanlarada engellemeyi koy
Ben bilmem valla kendini feminist olarak tanımladığı bir konusu var. Benim feministliğim sapık da onunki değil mi? Ben anlamam ben sapıksam o da sapıkLimoncu mu feminstmiş
Eşlerine zulmeden erkeklerin kadın versiyonu kendisi. Kocasına bayramda birgün ailesini görme izni veriyormuş, ne kadar lütufkar bu sahip kendisi.
Yani anneler günü annelere aittir benim fikrimGayet ii şeyler düşünürüm. Tabi ki annesine alacak anneler gününde bana değil ya. Sevgililer gününde annesine alıyor mu ?
2 senedir hediye almıyorum anneler gününde.hiç bir sorun yapmadım.bu sene doğum günüm ve kadınlar gününde de almadım.dayatmalara karşıyım.adamın bir günlük davranışını değil 365 günlük davranışını baz alırım çünküMerhaba. 21 yıllık evliyim. Anneler gününde eşim hediye almadı. Ama ben onun çocuklarımıza fısıltıyla bugün anneler günü. Annenize anneler günün kutlu olsun anneciğim deyin dediğini duydum.bence yeterli. Saçma sapan sebeplerden kavga etmişsiniz. Boşuna birbirinizi kirmissiniz. Ne gerek vardı ki. Bazı şeyleri çiçeğe böceğe bağlamanın anlamı yok. Sevgiyi, değer vermeyi bu kadar basite indirgemeyin
Mune de özel siparişle çalışıyordu zaten. Limoncu emir verse de çalışsam diyormuşy
yooo ne emri ben etiketiyorum durduk yere konuya benim hakkımda yorumlar yazıp bu hale getiren onlar benim ne altın aldıgım onları ingilendirir neden kocamın borzonu burda millet icini dokuyo yazı yazıyo kendi egosunu bastıramayan kadınlar 8 sene sonra yazsın diye degil önce bunu anlaMune de özel siparişle çalışıyordu zaten. Limoncu emir verse de çalışsam diyormuş
yeter o kadar :))) az git demiş misafire kalsın ayak üstüneLimoncu mu feminstmiş
Eşlerine zulmeden erkeklerin kadın versiyonu kendisi. Kocasına bayramda birgün ailesini görme izni veriyormuş, ne kadar lütufkar bu sahip kendisi.
Hadi itiraf et şurada gördüğün 5 dakikalık popülerlik, ilgi hoşuna gidiyory
yooo ne emri ben etiketiyorum durduk yere konuya benim hakkımda yorumlar yazıp bu hale getiren onlar benim ne altın aldıgım onları ingilendirir neden kocamın borzonu burda millet icini dokuyo yazı yazıyo kendi egosunu bastıramayan kadınlar 8 sene sonra yazsın diye degil önce bunu anlaMune bunlarıda okusun benim altınlarım kimseyi ilgilendirmez ben yatırımıı buna yaparım ttakıyıda severim burdaki konulara altın yorumlarına cvp yazınca kadınların kendi icindeki kıskırtmaları bu onlar yapamadı ben yaptım diye nerden bulsam da kavga cıkarsam derdindeler
anneler gününde evlatlar hediye almalı eşler değil ki.eşim benim evladım değil neden hediye alsın ki.ha pandemi kapanma olmaz çocuğumla birlikte karar verir alırlar bir hediye o başka.sevgililer gününde ya da benim doğum günümde annesine de hediye alsa ya da yemeğe çıkarsa o abes olurdu sadeceHerkesin hayat görüşü kendinedir kimi hediye bekler böyle günlere anlam yükler kimi de kapitalizmin bir parçası olarak kabul eder. Tartışmaya açmak istediğim konu bu değildi askında. Evet ben böyle günlere anlam yüklüyorum çünkü özel günler haricinde hediyeleşen romantik yemeğe çıkan insanlar değiliz evet böyle günlerde bunları yaşamak beni mutlu ediyor.
Ayrıca herkes ne kadar cool Muş vay arkadaş dedim :)
Olayın kıyas kısmı para kısmı evet benim için de fiyasko bunların dile dökülmüş olması beni de utandırdı. Zaten bütün forum haksız olduğumu söylemiş herkesçe haksız bulunan bir konuda kendimi savunmak istemem. Ama şunu da anlamıyorum hangimiz para harcarken veya hediye alırken fiyatına bakmıyoruz. Mesela örnek verecek okursak Ben bir tişört alırken örneğin ucuzdur vardır bir illeti diyorum .bir hediye seçerken anneme ve kayınvalideye alırken denk düşürmeye özen gösteririm. Ben kendimi tanıyorum aynı anda aynı hediyeyi alacak olsam cok bir farklılık yaratmazdım. Hislerimi anlatamıyorum ya da ben gerçekten tuhaf düşünüyorum
Ayol neden eşine patliyorsun ki cicekcinin suçu arayip parayi geri isteseydiniz 100 tl az para değil yesillik alsamis bari kisir yapardınız.Merhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Eşinizin suçu ne ?malum yeri arayıp söyleseydiniz telafi edilirdiMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Ahahaha bak çok iyi bakis acisi ogluma pasam yarin anneler günü dedim param yok anne dedi .ahahah eşimde bana almadı çiçek ben istemem son 3 yıldır aldirmiyorum ayol ne gereği var o parayı vir bana börekler acayim sanaanneler gününde evlatlar hediye almalı eşler değil ki.eşim benim evladım değil neden hediye alsın ki.ha pandemi kapanma olmaz çocuğumla birlikte karar verir alırlar bir hediye o başka.sevgililer gününde ya da benim doğum günümde annesine de hediye alsa ya da yemeğe çıkarsa o abes olurdu sadece
Aaaa olurmu ayol annesine 140 tl lik aldiysa eşine 140.90 tl lik almaliydi vay hayırsiz veayyyEşinizin suçu ne ?malum yeri arayıp söyleseydiniz telafi edilirdi40 TL nin de lafımı etmeyin Allah aşkına
valla bana eşim ilk yıl çiçek alırdı alma boşa para dediğimden adam bıraktı almayı.140 tl ye 2 kg fıstık ediyor.10 gün afiyetle yerim.çiçek neyim istemem.Ahahaha bak çok iyi bakis acisi ogluma pasam yarin anneler günü dedim param yok anne dedi .ahahah eşimde bana almadı çiçek ben istemem son 3 yıldır aldirmiyorum ayol ne gereği var o parayı vir bana börekler acayim sana
Bana kıskançlık gibi geldiAaaa olurmu ayol annesine 140 tl lik aldiysa eşine 140.90 tl lik almaliydi vay hayırsiz veayyy
Zaten fiyatına bakmanız değil konu. Fiyatına bakıp o yüzden bozulup bunu dile getiriş tarzınız. Mesela mesela annelerimize hediye aldık. Ben ikisinin de ihtiyaçlarını biliyorum. Annemin hediyesi daha pahalıydı. Ama hiç konu olmadı. Eşimle beraber baktık gördü yani fiyatları ama konu olmadıHerkesin hayat görüşü kendinedir kimi hediye bekler böyle günlere anlam yükler kimi de kapitalizmin bir parçası olarak kabul eder. Tartışmaya açmak istediğim konu bu değildi askında. Evet ben böyle günlere anlam yüklüyorum çünkü özel günler haricinde hediyeleşen romantik yemeğe çıkan insanlar değiliz evet böyle günlerde bunları yaşamak beni mutlu ediyor.
Ayrıca herkes ne kadar cool Muş vay arkadaş dedim :)
Olayın kıyas kısmı para kısmı evet benim için de fiyasko bunların dile dökülmüş olması beni de utandırdı. Zaten bütün forum haksız olduğumu söylemiş herkesçe haksız bulunan bir konuda kendimi savunmak istemem. Ama şunu da anlamıyorum hangimiz para harcarken veya hediye alırken fiyatına bakmıyoruz. Mesela örnek verecek okursak Ben bir tişört alırken örneğin ucuzdur vardır bir illeti diyorum .bir hediye seçerken anneme ve kayınvalideye alırken denk düşürmeye özen gösteririm. Ben kendimi tanıyorum aynı anda aynı hediyeyi alacak olsam cok bir farklılık yaratmazdım. Hislerimi anlatamıyorum ya da ben gerçekten tuhaf düşünüyorum
niye konu olsun ki önemli olan mutlu olmaları ihtiyaçlarının karşılanması.ben anneler günün de kızıma hediye aldım mesela.pijamaları şortları küçülmüştü benim ise hiç ihtiyacım yoktu.anneler günü diye niye istiyacım olmayan şeyleri isteyeyim ?pandemi var.takılar takılmıyor dolap bekliyor kıyafetler etiketli duruyor geçen yıldan.eve kimse gelmiyor yeni eşyaya da gerek yok zaten bu ekonomide almak hata.kızımı mutlu ettim anneler gününde.anne olduğumu hissettimZaten fiyatına bakmanız değil konu. Fiyatına bakıp o yüzden bozulup bunu dile getiriş tarzınız. Mesela mesela annelerimize hediye aldık. Ben ikisinin de ihtiyaçlarını biliyorum. Annemin hediyesi daha pahalıydı. Ama hiç konu olmadı. Eşimle beraber baktık gördü yani fiyatları ama konu olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?