Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiniz annesiyle aynı model çiçek almak istememiş elbette fiyatları farklı olmuştur. sizinle empati yapamıycam maalesef ben böyle şeyler için partnerimle kavga etmem.
 
anladim o zaman ona baktirayim ben

ama sen de derslerine calis ihmal etme. mezun olunca bosa adami. hatta kocani bosamanin serefine burda cekilis yapar misin dogum haritasi cekilisi?
Hayatta yapmam simdiden kadar kisi varki baktiricak sirada

Zaten onemli olan sertifikayi alip eğitime devam etmek.millet netten ingilizce çeviri yapip sallıyor yazik paralarini aliyolar burda zaten kisiye sorucam sertifikan varmi kimden hangi akademiden aldin egitimini zaten bu sektörde en büyük referans sayfana aldigin akedemiyi yazmak yazmayana inanmican zaten
 
Seninle ilgisi yok, sassy ile şakalaştım.

Sahte bilimlerle alakam yok benim, git inananlara anlat. Hadi baş baş.
 
İkiz bebeklerimiz oldu ücretsiz izindeyim. Bebeklerime kendim bakıyorum. 5 yıllık evliyiz herhangi bir yatırım falan yok tek maaşa düştük haliyle iki Bebek zorluyor. Eşimde bende öğretmeniz . Çok şükür güzel gidiyordu ki ikimizde korona olduk. O derslere falan giremedi ek ders parası alamadı ben hastanede yattım bu süreçte bayağı zorlu elimiz sıkıştı. 5000 lira maaş iki bebe maması bakımı bu ay eksinin babasını gördük Normalde annelere hediye aldık şimdiye kadar da hiç para kıyası yapmadık kimin neye ihtiyacı var diye baktık olaya. Bu yıl ilk anneler günümdu ve anne olmak için çok mücadele verdim. Bana hediye almış anneler kaldı. Tlf aradım kayınvalidemi kutladim işe dönünce inşallah telafi ederiz dedim o da araman yeterli dedi benim için bu önemli aradın ya tamam gerisi önemli değil dedi. Eşimde benim annemi aradı oldu bitti.
 
ay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.
Karşılığında satürün diyor ama buna katlanabilecek misin?
 
Yazdıkça yazasım geliyor anneler gününden önce şu zincir marketlerden birine kokulu karanfil gelmiş,saksı çiçeği. Eşim almış gelmiş(aktüel ürünlerin satışı yasaklanmadan önce) 9 küsür liralık çiçek.Nasıl mutlu oldum,çok güzel kokuyor keşke her odaya alsaydın parfüm gibi dedim.
Mutluluk küçük ayrıntılarda gizlidir.Seviyorum diye görünce aklına gelip alıyorsa bu daha kıymetli.Bilmem kaç liralık olması değil.
 
Bu arada bu aksam 21 59 da boga yeni ayi var 21 derece sabit burclarda bu dereceleriniz varsa evine göre güzel sanslar var degerlendirin

Gül yagini mesela evde hep bulundurun evrensel enerjisini heo arttırır defne adacayi yakin eve kendinize cok iyi gelir mum yakın kesinlikle ve alma verme dengesi diye bişey var dilek dilerken her zaman öncesi bağış yapin gelsin diye degil ama bu haritayi calistiriyo her ay belli bi ücret ayırın kafaniz rahat eder agac bagisi yapin mesela losev çağdaş yaşam sosyal dernekler cok işe yatiro daha bi sürü sey varsa yeter o kadar oara veriyom eğitime herseyi söylemiyim
 
Anneler Günü siz de eşinizin annesi degilsinz
 
Bende millet bilsin diye uzun yazdim zaten astroloji fal degil matematiksel bi hesaplama biçimi
Tdk falcılık diyor
Ben tdk kadar acımasız davranmayayım uzun halini de atayım

yıldızların yer olayları üzerindeki etkisini belirtmeye ve bu etkileri göz önünde tutarak geleceği önceden bildirmeye dayanan falcılık sanatı.
 

Eklentiler

  • 94DCE84B-9674-4E73-9BD4-B1E4579FEE0B.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 32
Bence gereksiz bi tartışma olmuş açıkçası . Belki eşiniz bu olayı gördükten sonra kendi telafi edecekti ertesi gün . Sonucta eşinizin suçu yokmuş. Arada ki 40 tl nin farkına takılmak çok saçma . Benm eşim annesini aradı kutladı bitti benmde yanağımdan öptü bitti gitti .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…