- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm.
Aynen öylesiniz.Burada geçenlerde ben olsam eşinizin yerinde size bir daha hediye almam yazmıştım bir üyeye,pek bozulmuştu o da avukatı dayoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek.
Hayatta yapmam simdiden kadar kisi varki baktiricak siradaanladim o zaman ona baktirayim ben
ama sen de derslerine calis ihmal etme. mezun olunca bosa adami. hatta kocani bosamanin serefine burda cekilis yapar misin dogum haritasi cekilisi?
Seninle ilgisi yok, sassy ile şakalaştım.Ne dolandirilmasi yaa belli acılar kabak gibu ortaya cikiyo transitlerde mesela mars eger dsc çizginden yani karşı aksan gecerken başına kaza bela cok gelir uyanik olcan bi.sikinti ille cikarir yada bu sene3 aylik giricek sonra retro ya girip yenid3n baliktan devam. edicek jupiter transiti var cok iyi mesela 12 senede bi ayni döngüye gelir ve hangi evindeyse o konuda sana sans getirir 9 daysa yurt disi mahkeme isin onaylanir 1 deyse ameliyat isleri icin iyidir 5 teyse nisan söz cocuk icin güzeldir bi sürü isi var bunun astroloji cok önemli bi matematik kisinin doğum saati neyse ona göre şekillenirve yol haritasi ogrenirsin
Bende millet bilsin diye uzun yazdim zaten astroloji fal degil matematiksel bi hesaplama biçimiSeninle ilgisi yok, sassy ile şakalaştım.
Sahte bilimlerle alakam yok benim, git inananlara anlat. Hadi baş baş.
HıhıBende millet bilsin diye uzun yazdim zaten astroloji fal degil matematiksel bi hesaplama biçimi
Karşılığında satürün diyor ama buna katlanabilecek misin?ay okuyarak geliyodum da yazmadan edemedim. limoncu o youtubeda video ceken herif benim dogum haritama bakmak icin 3500 tl istedi. fiyat soyle de sana baktirayim, sicak para bak trink gonderirim. altin da olabilir sen sec.
Ben o islere bakmam ben garanticiyim bankaya bile ne para koyarım ne altin hesabi elinde olan senindircoinler ne olacak altın artacak mı hangi hisseye yatırım yapayımm?ne diyorum ben ya bu anneler günü konusuydu pardon
Altına yatırım yap coınlerden zarardayızcoinler ne olacak altın artacak mı hangi hisseye yatırım yapayımm?ne diyorum ben ya bu anneler günü konusuydu pardon
cıksss soğudum nedense ondanAltına yatırım yap coınlerden zarardayız
Anneler Günü siz de eşinizin annesi degilsinzMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Tdk falcılık diyorBende millet bilsin diye uzun yazdim zaten astroloji fal degil matematiksel bi hesaplama biçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?