Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz bundan sonra size hediye almaz. Ben olsam ben de üzülürdüm, firmianin sitesinde eminim hepsi çok güzel görünüyordur ama tepkim firmaya olurdu.

Geçenlerde arkadaşım eşine öğretmen temalı bir pasta sipariş etmişti, doktor temalı pasta gelmişti. Firmalar böyle şeyler yapabiliyor.

Bana da doğum günümde solmuş ve parçalanmış çiçekler getirdiler Aynı çiçek olsaydı da canınız sıkılırdı bana özel başka almamışsın diye. Fiyatı konuşmak yanlış olmuş tabii

Siz bana adresi var ben kocanıza çiçek yollayayım
Hatta kocaman çelenk
Üstünde kocaman allah sabırlar versin,hediye almamayı düşünmez misiniz?
yazılı bir çelenk yollamak istedim

hatta inadına gider anneme zarif bir bileklik
Eşime de 140 tl lik istediği çiçeği alırdım
Geçen sene çok üzüldü 140 tl lik çiçek almadığım için diye düşünürdüm

Ben de aynı çiçek olmasini istemezdim açıkçası
Ama eşinizin bunda suçu yok.
Belki seveceğinizi düşündüğü çiçekleri aldı arada da böyle bir fark oldu ki bence önemli de değil.
Zaten çiçeğe o kadar para vermek de bana saçma geliyor.
Solup gidiyor ne faydası var bana.
Ama saksılı yetiştirilen küçük bir bitki bile alsa çok çok daha mutlu olurdum çünkü o artık benimle.

Ben eşinizin yerinde olsam bir daha bir şey almam
Pişman ediyorsunuz insanları

İyi niyet katilisiniz her aya kutlanacak önemli bir şey var. O yüzden eşinizle konuşun, hangi gün sizin için daha önemli ona karar verin ve geri kalan günlerde trip atmayın birbirinize . Mesela doğum günü... Eşinizden gerçekten güzel bir hediye isteyin, onun da kafası rahat olur, siz de yok yere üzülmezsiniz . Benim çocuklarım resim defterinden bir sayfaya beni çizmişler . Etrafına kalpler yapmışlar . Bayıldım sonra sarıldılar , tabi aynı anda atlayınca üstüme devrildim ben , gülüştük, öpücüklere boğduk birbirimizi , varlıklarımıza şükrettik ve bitti . Bu kadar . Bu tür günlerde satılmayan ürünleri gönderirler , sürümden kazanmak için .

Evin yakınında çayır boş arazi var.
Adam çocuklarıyla kır ciceklerini topladı anneler günü.
En temizi.
Çiçek için bu kadar para vermek ayrıca fuzuli bana göre de.
Ben aldırmıyorum kendim söylüyorum alma diye.
Tabi herkes farklı düşünür.
Çok gereksiz bir çıkış olmuş maalesef.
İnsanın değeri çiçek parasıyla ya da hediye kalitesiyle olculmemeli.

ben bana çiçek alanlara kızıyorum. boşa harcanan para ve fahiş yani.
çiçekler dalında güzeldir.
şimdi size gelen çiçeğin kötü olması firmanın suçu, eşinizle ilgisi yok.
bir diğer konu ise anneler baş tacıdır, yeri doldurulamaz. yani evlenip barklanmışsınız ama anne ile eşin arasındaki ayrımı yapamıyor musunuz?
anne kim siz kimsiniz?
anne doğurmuş, büyütmüş, beslemiş, adam etmiş, o adam sizin kalbinize girmiş ki şu an kocanız. yani bir adamı sevmenizde annesinin büyük payı var.
siz? siz eşsiniz. sizinle de hayatını birleştirmiş.
şunu unutmayın, insan 2. 3. evliliğini yapıyor ama anne sadece 1 adet var bu dünyada.
herkeste 1 tane.
paranız pulunuz olsa, her şeyi satın alabiliyor olsanız da sadece tek bir anneniz var.
bu yüzden kavga çıkarmak, adamı çiçek aldığına pişman etmek ne seviye bir kompleks bilemedim.
gerçekten çok ama çok seviyesizce.
üstelik fiyat kıyaslamasına kadar gitmek, hediyenin fiyatı söylenmez diye öğretilmedi mi sizlere?
yani 40 tl daha pahalı olan çiçeği kıskandıysanız sorun değil, iban atın biz de yollarız o 40 lirayı :)
siz de üstüne ekler gönlünüzce kendinize çiçek alır egonuzu tatmin edersiniz.
insan böyle bir durumda der ki sorun değil aşkım, düşünmen yeter. çiçek kötü gelmiş olabilir ama onlar da çok yoğun, illa hediye alacaksan daha risksiz bir seçim yaparsın sonra istersen der, yanağına bir öpücük kondurur.

Dur daha bayram kavgaları başlayacak
Bayramda ne kavgası oluyor ki? Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.

Benimkiler de aynı resim çizip verdiler.
Ben de tarih attım saklayacagim inşaallah.
Yani gerçekten gereksiz.
O günü şu günü bu günü bitmiyor.

Birisinin seni düşünüp aldığı şeyden nasıl bunu almazsın diye kavga etmek
Gerçekten mantıklı bir şekilde bunu fark etseler yaptıklarından utanacaklar

Kaynanamgile kalmaya gideceğiz
Önce benim ailemi ziyarete gitmedik konuları açılıyor genelde

Eşinizin anneler gününde sizin için bir çiçek alması hos bir durum değil mi? Annesi değilsiniz. Çocuklarınız büyüyünce size o ilgiyi gösterecekler. Annesinin anneler gününü kutlamasi asil gerekli olanken bu hoşluk ikinize de yapılıyor ama siz bunu çirkin bir şekilde kiyasliyorsunuz. Bilmiyorum bana sizin tavrınız itici geldi. Bu sebeple tartışmayı seçmek veya dusunmus alkis diye mutlu olmak sizin elinizde. Uygulamalarda bizde bazen gördüğümüz gibi gitmediğini görüyoruz bunda takılacak bir seu yok

Sen bekarsın galiba

Bayramda senin ailene gidip kalınacak yok benim aileme gidilecek tartışmasi ama kapanma var bu zamanda bu tartışmanın asgari olmasını umuyorum.
Ya da insanlar kapanma öncesi yapmıştır bu muhabbeti. Evden çalışanlar çoktan gitti memlekete. :)

Gerçi şimdi yasak var ama illa çıkacak kavga olur:)) önce onun anasına gittik her bayram onun memleketine gidiliyor geleceğimizi biliyordu anası bir kap yemek yapmamış vs vs..

eşiniz özellikle çürümüş, bozulmuş bir çiçek gönderilmesini isteyecek tiynette biri değilse, ki çocuk sahibi olduğunuza göre değildir demek, onda kusur bulmanız çok abartılı.
tamam kim olsa bir bozulur ama çiçek getiren firmayı arar şikayetinizi söylersiniz. hatta şikayetvar'a yazarsınız.
ayrıca ben olsam annesine daha farklı ve pahalı birşey almasını önemsemem. sonuçta anneler gününde annesine alıyor yani.
40 tl için bunca tatava hakkaten tuhaf.

Önce benim annemler aranacak, görümcem beni aramadı, kaynım selam söyledi ama benim adımı söylemedi vs vs vs

Ek olarak bayram hediyesi olarak nişanlısının ailesinin koç getirmesi gerektiği ama getirmediği konusunu da gördü bu gözler

Benimkiler de aynı resim çizip verdiler.
Ben de tarih attım saklayacagim inşaallah.
Yani gerçekten gereksiz.
O günü şu günü bu günü bitmiyor.
Kesinlikle saklayın demek isterdim ama o kadar çok resim yapıyorlar , o kadar çok etkinlik yapıyorlar ki evde koca koca kutular dolmuştu ben bir süre buzdolabının üstünde sergiliyorum , her yıl genel sergi açıyorum , fotoğraflarını çekip geri dönüşüme gönderiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…