- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi mathilda_ss
-
Anneler günü kaldırılsın hakikaten ya. Üç gündür ne yuvalar sarsıldı, ne kavgalar edildi. Bu nedir arkadaş.
Bana da doğum günümde solmuş ve parçalanmış çiçekler getirdilerMerhaba arkadaşlar. Bu sene benim ilk anneler günümdü ve eşimle yaşadığımız tartışma yüzünden burnumdan geldi. Olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Pazar günü yani anneler gününde eşim bana ve annesine çiçek yollamak istemiş. Pazar sabahı kalktık kayınvalidemi aradık anneler gününü kutladık. Çiçek için bize teşekkür etti kameradan gösterdi çiçeği bize. Ben de çiçeği görünce beğendim. İçimden sevindim bana da böyle güzel bir çiçek gelecek diye. Telefonu kapattık aradan çok geçmeden bana da çiçek geldi. Ama çiçeği görseniz solmuş çürümüş çok kötü durumda. Çiçeği öyle görünce moralim bozuldu eşime belli ettim. O da sucu olmadığını firmanın bu şekilde köy bir çiçek yollamış olduğunu söyledi. Ama bana gelen çiçek annesininkine göre basitti olay neden bana da annene aldığın gibi almadığa kadar hatta fiyat kıyaslamasına kadar gitti. Annesine 140 tl, bana 100 tl lik çiçek almış. İçimden diyorum ki benim çiçeğim çürük çarık gelmeseydi asla fiyat karşılaştırmasına girmezdim ama konu çirkinleştiği için oralara kadar gitti. Siz iki sevdiğiniz kadına bir şey alacak olsanız aynı anda böyle bir ayrım yapar mıydınız? Ben de tabii nankör annesini kıskanan kadın durumuna düştüm. Burda bana yapılan bir değersizlik durumu mu sözkonusu yoksa ben mi hatalıyım kıymet bilmeyerek. Çok canım sıkkın lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Bayramda ne kavgası oluyor ki?Dur daha bayram kavgaları başlayacak
Benimkiler de aynı resim çizip verdiler.İyi niyet katilisinizher aya kutlanacak önemli bir şey var. O yüzden eşinizle konuşun, hangi gün sizin için daha önemli ona karar verin ve geri kalan günlerde trip atmayın birbirinize . Mesela doğum günü... Eşinizden gerçekten güzel bir hediye isteyin, onun da kafası rahat olur, siz de yok yere üzülmezsiniz . Benim çocuklarım resim defterinden bir sayfaya beni çizmişler . Etrafına kalpler yapmışlar . Bayıldım sonra sarıldılar , tabi aynı anda atlayınca üstüme devrildim ben , gülüştük, öpücüklere boğduk birbirimizi , varlıklarımıza şükrettik ve bitti . Bu kadar . Bu tür günlerde satılmayan ürünleri gönderirler , sürümden kazanmak için .
Birisinin seni düşünüp aldığı şeyden nasıl bunu almazsın diye kavga etmekYa hakikaten bu anneler günü coştu millet. Ben hiç hatırlamıyorum kendi annemin babamla bu yüzden tartıştığını. Milletin sosyal medyada yaptığı gösterişler insanların algısını değiştirdi. Ben buna bağlıyorum. Anneler gününde eş le tartışmak, ondan bir şey beklemek çok saçma. Siz onun annesi misiniz? Ayrıca çiçeğin öyle gelmesi eşinizin suçu değil, kayınvalideyle fiyat karşılaştırması yapmak çok ayıp olmuş. Hem eşiniz düşünmüş, yollamış, son derece ince bir davranış. Siz hatalısınız.
Kaynanamgile kalmaya gideceğizBayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Sen bekarsın galibaBayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Bayramda senin ailene gidip kalınacak yok benim aileme gidilecek tartışmasi ama kapanma var bu zamanda bu tartışmanın asgari olmasını umuyorum.Bayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Bayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Önce benim annemler aranacak, görümcem beni aramadı, kaynım selam söyledi ama benim adımı söylemedi vs vs vsBayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Bayramda ne kavgası oluyor ki?Bayram hediyesi diye bir şey mi var? Eşim bayram sabahı elimi öpmedi? Bayram harçlığı istedim vermedi? Bayram çikolatası ucuzdu? Bayram üç günmüş niye dört değil diye tartıştık? Bayramda ne kavgası olur yahu? Aydınlatın beni.
Kesinlikle saklayın demek isterdim ama o kadar çok resim yapıyorlar , o kadar çok etkinlik yapıyorlar ki evde koca koca kutular dolmuştuBenimkiler de aynı resim çizip verdiler.
Ben de tarih attım saklayacagim inşaallah.
Yani gerçekten gereksiz.
O günü şu günü bu günü bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?