Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok bence sosyal medyada gördüğü için abartmıyor insanlar. zaten bu kafadakiler hep abartıyordu, artık sosyal platformlar, forumlar vs olduğu için daha çok duyuluyor.
eskiden çevremizde bunu yapan yoksa bilmezdik. şimdi okuma şansımız var.

Lutfen esinize bu konuda kizmayin. Ki ben sizi haksiz buldm. Neden derseniz, sonucta size de cicek alma girisiminde bulunmus. Dusunmus yani. Ayrica anneler gunu yogunn oldugu icin, cicekci icin de tek satis firsati oldugu icin curuk carik da olsa satardim ben de olsam. Gorsel le uymamasi esinizin hatasi degil. Yapacaginiz tek sey firmayi sikayet etmek.
Ve esinizin gonlunu almak. Ki gercekten sucsuz.
Cicekci de vicdaniyla yuzlessin. Ne diyeyim

benim eşim kutlamadı bile , başlık açtım bende okuyabilirsin

Yüz ifademle bozuldugumu gösterirdim ama asla sesimi çıkarmazdım kendiside anlamış. Ha bi kırmızı gül demeti sipariş ederdim kartada ben bunlara lagiyim diye yazdirirdim gider gelir onları koklardım

Çok haklısınız ben hak verdim size, eşiniz size değer vermiyor, bu kırk liralık farktan gayet açık. Nereden baksanız bir pastırmalı whopper menü. Üstelik basit çiçek seçmiş, solmuş geleceklerini bildiğinden de eminim salt bu yüzden o çiçekleri seçmiş, buradan alacağınız meşaz gayet açık ki "Soldurdun gençliğimi kadın" diyor size alttan alta. Annesini, kendisine gelen çiçeği size göstermesi için de önceden örgütlediği ve bu kavgayı sinsice planladığı aşikar. Sizi tuzağa düşürmüş ve manipüle etmiş, yerinizde olsam boşanırdım.

Ya orası öyle tabi.
Ama çok çok onemliler dışında ben de saklamiyorum.
Aynen buzdolabı üzerinde duruyor.
Soruyorum sergilenme zamanı bitti mi diye aynen geri dönüşüme.
Buna kıyamadım ya beni o kadar ayrıntılı çizmiş ki büyük bicirik kıyamam atmaya.:))

Hahah siz buralarda yenisiniz galiba her bayram muhteşem konular açılıyor.

-bayramda neden önce kayınvalide?
-önce annemlere gittik diye kayınvalidem surat astı
-görümcem yaptığım baklavayı beğenmedi
-bayramda eşimin kardeşinin eltisinin görümcesinin torununu kocama yan gözle baktı
-bayramda başbaşa tatile gidecektik kayınvalidem peşimize takıldı
Vs vs vs

ben sevgililer günü, anneler günü, babalar günü pek anlam yüklemiyorum.
annem vefat ettiği için içim biraz buruluyor tabi ama yani en fazla önceden de evde kendim yemek hazırlardım. çünkü dışarısı inanılmaz kalabalık oluyor bu günlerde.
tüm dünyanın kutladığı birşeyin özelliği yok.
doğumgünü, yıldönümü ok. kutlanmamasına bozulurum ama böyle günler için ne çiçek ne hediye bana anlamlı gelmiyor.

Kendisi dükkana gidip çürümüş çiçegi alsa kızın tamam da siparisle gelen cicekte eşinizin suçu ne. Hem anneler gününde size hediye almak zorunda olmayan eşinizi resmen pişman etmişsiniz. Ben olsam bir daha almam.

Muhtemelen alırken fiyatına değil de görüntüsüne göre seçmiştir. Zevklernize göre seçimde bulunmuştur. 100 lira veren 40 liranın şeyine düşmemiştir heralde.
Ben de hamileyim bu sene herkes arayıp anneler günü kutladı. Eşim çok saçma bulduğunu daha anne sayılmadığımı söyledi.
Ayrıca benim annem değilsin sonuçta sana anneler gününde hediye almak zorunda değilim dimi dedi. Hayır dedim herkes kendi anasına babasına alsın dedim. Böylece bu anneler günü babalar günü şeysini haytımızdan çıkardık. Size de öneririm

İlk defa konusahibi ile aynı şeyi düşünüyorum tabiki her ikiniz aynı değilsiniz ama bence aynı çiçeği almalıydı, ben de bozulurdum.

Anneler günü doğum günü ve daha nice insanlar tarafından uydurulmuş günleri asla kutlamam hediyesini kabul etmem ..kafam rahat için rahat eşim parası olduğunda içinden geldiğinde bana sürpriz yapar hiç beklemedigim anda ..ben mutlu olurum ..şimdi anneler günü olsa ne zaman yapacak bu sürprizi, nasıl yapmaz ,aman Allahım hatirlamadi, yazıklar olsun ,bu ne biçim hediyeye kadar giden ... gösteriş ve yapmacık dolu günleri sevemiyorum ruhumda yok...

Çiçeğin solmuş çürümüş bi şekilde gelmesi eşinizin suçu değil bence gönderen firmayla iletişime geçip sorulmalı, ayrıca eşim annesiyle bana aynı çiçeği gönderse sinir olurdum, sizde burda ilk anneler gününüz olduğu için özenilsin istemiş olabilirsiniz ama sonuçta internetten sipariş vermiş hani kendi tutup seçip almamış ki internetten neler sipariş veriyoruz çoğu zaman umduğumuz gibi çıkmıyor böyle düşünün

Yüz ifademle bozuldugumu gösterirdim ama asla sesimi çıkarmazdım kendiside anlamış. Ha bi kırmızı gül demeti sipariş ederdim kartada ben bunlara lagiyim diye yazdirirdim gider gelir onları koklardım
Niye layık olduğunuz şeyler hatırlatma mı gerekiyor?
Kendinize mi not yazacaksınız?

cidden etkili bir laf sokma yöntemi
Fakat ben olsam yalı satın alırdım anahtarına da ben bunlara layığım yazdırırdım

ve anahtarı kadife bir kutuya koyardım hediye paketi kısmını unutmuşum zira açacaksınız kutuyu ya

Neyseki bazı insanlar neye layık oldğunu zaten biliyorlar

valla ben her babalar gününde "sana evlat doğurmuşum, içimden 3 kilo canlı çıkarmışım, daha ne vereyim hediye olarak" demeyi planlıyorum ileride :)
bence çok mantıklı dskşflksd

Bu sene pazar günü benim hem doğum günümdü ,hem anneler günüydü. 3 gündür hastanede yatıyorum bebegimizi kaybetme korkusu yaşadık o yüzden aklımıza bile gelmedi. Tabiki tercih meselesi ama benim fikrim çicek dalında güzeldir. Ben annem ve kaynanam adına kendi bahçeme 2 tane çam ağacı fidani alıp diktim. Annemler dogum günüm icin ihtiyaç sahibi bir aileye yardım ettiler , ben daha çok sevindim. Aynı şekilde eşimde çok şükür kurtulduk diye bir ailenin çocuguna bayramlık aldı. Yani yıllardır benim çevremde özel günler bu şekilde kutlaniyor. özel günlerimizde lösev , çocuk esirgeme kurumu ,kızılay, tema vakfı gibi kurumlara ya da çevremizdeki ihtiyacı olan insanlara bağış yaparak kutluyoruz özel günlerimizi , doğum günlerimizi.

Aferin ona . Bizimkiler hala çizgi aşamasında

Keşke tek derdim, kaynanama 140 tl bana da 100 tl lik gelen çiçek olaydı. Ayrıca çürük gelmesi eşinizin suçu değil ki. Ben olsam gırgırını yapardım,ne kendime ne eşime zehir ederdim o günü... Sonra da arar firmaya söylerdim. Bu kadar yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…