Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun yapacak olsam tek konu annesine şakayık,bana kaktüs alsa olurdu hos ikimizede bisey almadi kutlamadi bile annesine alip bana almasa onu da sorun yapmazdim. Sonucta anneler gunu ve siz annesi degilsiniz, fiyat kiyaslamasi cirkin olmus, bence esiniz dusunup size de cicek almis, iyi yada kotu gelmesi onun sucu degil, tesekkur edip yetinseydiniz keske

Kaynanamgile kalmaya gideceğiz
Önce benim ailemi ziyarete gitmedik konuları açılıyor
Neyseki pandemi ve yasaklar var, yuvalar yikilmayacak.

Sen bekarsın galiba
Evli olduğumu düşünüyordum ama acılan konulara bakınca bir şüphe duydum. Evlilik cüzdanını bulup bakmam lazım bir.

Bayram dediğin zaten bunun için var doğru. Tartışılmayan bayrama bayram mı denir allesen.

Gerçi şimdi yasak var ama illa çıkacak kavga olur:)) önce onun anasına gittik her bayram onun memleketine gidiliyor geleceğimizi biliyordu anası bir kap yemek yapmamış vs vs..
Anlayamıyor ben. Bir iş alanına çevrilebilir.
Bayramda mantıklı kavga konusu mu arıyorsunuz? Artemissisipi tartışma konusu bulma hizmetleri... Arayın evliliginize bir çomak da biz sokalım.

Önce benim annemler aranacak, görümcem beni aramadı, kaynım selam söyledi ama benim adımı söylemedi vs vs vs
Kayın önemli, görümceden sonra selam söylemeli. Herkesin bir sırası olmalı yani. Bu konuyu açacak olan müstakbel konu sahibi haklı. Kayın kayinligini bilsin, bayramı zehir etmesin.

Ek olarak bayram hediyesi olarak nişanlısının ailesinin koç getirmesi gerektiği ama getirmediği konusunu da gördü bu gözler
Ay konuyu ben de görmüştüm galiba. Sözüm yok bu konuda. Koç az olur diye düşünüyorum sadece. Deveden aşağısı kurtarmaz.

Yeni değilim ama bayramlarda çok bulunmamışım buralarda demek ki. Resmen bayram seyran, özel gün olmasa hiç tartışma olmayacak gibi bir şey. Gerçi bu defa da eşimin üstünde kıl var, kayinannem neden yaşıyor, görümcem üç defa nefes almış, eltim foroğraf paylaşmış yanlarında olmadığım için fotoğrafta ben yokum sorunları baş gösterir.

Sizin nikah düşmüş
Acil bir tartışma konusu mu bulmalıyım yoksa bekar hayatına dönüp sevgili modunda mı devam etsek bilemedim. Annemi arayacağım şimdi hülleci neyin bulsun bari.
Ben de ne bileyim bacım ya kimse demedi ki bir şey. Bilsem benimle evlendigine pişman etmez miydim adamı.

Nişanlıyken kayınvalidem için özene bezene çiçek sipariş ettim. Çiçek ulaşınca fotoğrafını hem bana hem hikayeye atıp teşekkür etti sağ olsun çok sevindi ama giden çiçeği görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Seçtiğim çiçekle ,aranjmanla, saksıyla alakası yoktu o kadar üzüldüm ki kendimi açıklama gereği hissettim anne bu değildi kusura bakma diye ve çok mahcup hissettim. Çiçek aldığım malum sitenin epostasına sipariş ettiğim ve gelen çiçeğin fotoğraflarını attım ve şikayet edeceğim sizi, beni mahcup ettiniz dedim. Hemen özür mesajları geldi ve kayınvalideme yapılan hata için özür çikolatası gitti böyle telafi etmiştik. Yani bu giden çiçekte benim ne çeşit bir kusurum olabilir ki? Diyeceğim eşinize boşu boşuna kızmışsınız kesinlikle eşinizin hatası yok. Para karşılaştırma olayı da bana çok saçma geldi şahsen bazen 50 kiralık çiçek 100 liralık olandan daha güzel ve şık olabiliyor ayıp olmuş şahsi fikrim

Eşinizin ne suçu var belki aynısı olmasın diye farklı sipariş verdi.Bazen daha ucuz olanlar daha güzel oluyor belki de size aldığını daha çok beğendi.Gereksiz kırmışsınız eşinizi.

Ya bende mi bi anormallik var acaba? Ya bu gibi bişeyle birkaç defa karşılaştım,tenezzül edip ağzıma dahi almadım ya... :)

Benim bayramlarda taniyip görüştüğün 9 10 çocuk var. Ben para vermiyorum. Kızlara pembe küçük kutularda erkeklere mavi küçük kutularda hediyelikker hazirliyorum. Icine mendil ,çorap ,akide şekeri ,kuş lokumu ,minik bir oyuncak koyuyorum . Daha çok seviniyorlar heyecanlamiyorlar. Rahmetli dedemde mendil icine, çorap, akide şekerleri ,lokum koyar bütün torunlarina verirdi.

Anneler gününün üzerinden çok geçmedi
Bence bugün de trip atılabilir
O an içimde tuttum ama artık dayanamıyorum diye başla ağlamaya

Panik yok. Benim nikah günde birkaç kez düşüyor kk şartlarında. Nikah tazeleme şartlarını özelden yazayım ortalık yerde olmaz

Arkadaşlar mesajlarınızı tek tek okuyup kendimi sorguluyorum bir yandan . Eşim eğer gidip çiçek toplasaydı daha mutlu olurdum beni düşünmüş derdim . Hayatımda hiçbir zaman maddiyat odaklı olmadım. Burada bir kıyas içine girdim belki hormonlar belki başka sebeplerden gelinen noktanın çirkin olduğunun farkındayım. Eğer gidip bir çocuk sevindirse daha mutlu olurdum veya bir yere bağış yapsa. Ama beklentim bunu benim için yapması. Bunu doğru bulduğum için yazmıyorum. Fazla beklentilerle mutsuzum. Daha doğrusu fazlalığı maddiyatla ilgili değil. Mesela o gün kahvaltı da hazırlasın. Beni prenses hissettirsin gibi seyler yani hissiyatım bu yönde. Şımarık mi oluyorum bu durumda anlamıyorum. Fazla el bebek gül bebek büyütülmekle mi alakalı. Yani olay 40 tl değil tam anlayamıyorum malesef.

Ben boyle gunlerin kapitalizm oldugunu dusunuyorum

Anneme hediye alirim ama esimden herkesin kutladigi bir gunde bana cicek falan alma derim
Beni hic ozel. Hissettirmiyo aksine siradan biriymisim gibime geliyo

Genelde dogum gunumde evlilik yil donumu tanisma yildonumu nisan gunu bugunler onemli gunler
Anneler gununde esimin hediyesi: evi bi guzel temizledi, bebegimiz var oyle her istedigimde temizligimi Yapamiyorum. Valla benim icin cok makbule gecti.

Çocuk var mı? Eger varsa ve cocuklar adına almıssa evet sizede daha iyi bir cicek alabilirdi sizde evlatlarının annesısınız sonucta. Ama yok henuz anne degılsenız bu cıcegı bıle ıyı almıs sonucta annesıne alırken sızınde kalbınız kırılmasın diye almıs almak zorunda degıldı.

çiçek gelen yerin müşteri hizmetlerini arayıp çiçeğin fotoğrafını atmıştık biz. özür mahiyetinde tekrar çiçek yollamışlardi aynı gün.

hala onu yapsaydı bunu yapsaydı diye kuruyosunuz kafanızda. onun adına düşünüp kendimizi kurmayı bırakın.

ayıp etmişsiniz. eşim böyle bişey yapsa bir daha hediye falan almam.

Abartmışsınız. Nasıl çiçek geleceğini bilmezdi ki. Belki 140 TL'lik sipariş verememiş mecbur öbüründen almış. Biz de kaç kere internetten öyle siparişler verdik hiç fotoğraftaki gibi gelmedi

Ay ne kadar ayıp
Okurken sizin adınıza büyük utanç duydum
Siz hiç utanmadınız mı?
Eşinizin yerinde olsam size bir daha asla hediye almazdım.
Eşim böyle yapsa gözümden düşerdi
Ne demek 40 liranın peşine düşmek
Çıkarır masaya 40 lira bırakır giderdim gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…