Anneler günü yaklaştı ve kendimi kötü gelin ilan ettim :))

bunda farklı bir durum var;
eğer hediye alan kişinin maddi durumu gerçekten müsait değilse 5 tllik şeye bile zor yetişiyorsa amenna çok da mutlu olurum,çok da severek onun gözünün önünde kullanırım

ama hediye alan kişinin maddi durumu baya iyi ancak beni 5 tllik şeye layık görmüşse;
kusura bakmasın kimse önemli olan hatırlamak değildir,benim hatırladığım ölçüde hatırlamaktır...ben tutup ta ona hediye almak için mağaza mağaza geziyorsam ama kendisi önüne çıkan ilk ucuzlukçudan bana toz bezi kıvamında şeyler alıyorsa bunu birkaç kere tekrarlıyorsa benim hediye seçmeye harcadığım vakitte ve parada da ciddi bir kayıp olur.

kaynananın aldığı hediyeye toz bezi yakıştırması yapmak hoş olmamış sonuçta hatırlamış almış ,sen burda hediye kıyaslaması yapmışsın onunki değersizde benimki değerli gibi,hediye almak için kendini zorlama içinden geliyorsa al ayrıca hediyenin büyüğü küçüğü değerlisi değersizi olmaz

canım ben her özel günde ararım bayramda bile çikolata ayrı hediye ayrı alırım, anneler günü, babalar günü hiç atlamam, onlar bir telefon açıp 4 senedir 1 kez doğum günümü bile kutlamadılar.bende bu sene anneme hediye alıp erken erken verdim ama ona almadım yarın bi telefon edip kutlucam o kadar. o bana bi telefon açsa o bile beni mutlu eder ama yok.

Benim k.validem doğum günümü ilk zamanlar hatırlardı, şimdi hatırlamaz bırak hediye almayı kutlamaz bile, ama ben ona bu sene çok sevindiği hediyeler aldım anneler günü için. O zaman ben enayiyim, ama nedense kendimi hiç öyle hissetmiyorum, yaşlı bir insanı sevindirdiğim mutlu ettiğim için huzurlu hissediyorum.

Sene içinde k.valideniz sizin için hiç bir şey yapmıyor mu? mesela gideceğiniz zaman sevdiğiniz bir yemek, örgü gibi şeyler, köyden sizin için bir şeyler yollanır mesela, size gelirken bir şey getirir, tatli bir söz söyler. Ne bileyim bir düşünün. Muhakkak olmuştur. İşte hediyeleşmeyi değer vermeyi tek bir güne bağladığı için ben bu doğum günü anneler günü babalar günü vs. şeyleri pek sevmiyorum. Bir insanın koca bir yıl içinde size nasıl değer verdiğini unutup tek bir günde bir şey yapmayınca değersizim moduna soktuğu için sevmiyorum bu günleri.

benim kaynanam doğum günümü bilmez mesela
eşime bile hediye almaz doğum gününde yada herhangi bi zaman
biz eşimle annelerimize bulaşık makinesi aldık
anneme tunik aldım,kaynanama da bady aldım giyebileceği tarzda
kesinlikle bütçemi zorlayacak seyler almam,makineleri de ihtiyacları oldugu ve alamadıkları için taksitle aldık
bana ne kadar değer veriliyorsa bende o kadarını gösteririm

Kayınvaliden sana yine 5 tl lik toz bezi dediğin şeylerden almış :)) Ben onu da göndermedim alaydı da toz bezi alaydı...

sevgili konu sahibi seneye kadar yaşayacağınızdan ne kadar da eminsiniz

bana bir lif örüp versede mutlu olurdum sağolsun onu bile çok gördü alsın başına çalsın hediyesinide kendinide canı cehenneme ne hediye yollarım ne ararım o bigün olsun beni aramış sormuşmu adı gibi doğum günü tarihimi bilir ama onu bile çok görür kısacası eğer el kızıysam benden bişey beklemesin bu saatten sonra

benim kayınvalidem dogumgunumu bilmez bende onun kini bilmem evleneli 3 yıl olacak bir kurususluyk hediyesini görmedim ama olsun ben her sene alıyorum üstelik özellikle istediği bişey varsa onu alıyorum ınceyımdir bu konuda işine yarasın diyorum tabi beğenmiyor ben şok.. 2senedir aynı şeyi yapıyor gecen sene özellikle çok kızdım daha bişey almam deddim ama dayanamdım kendi anneme alıyorsam onada almalıyım aldımda beğenmiyecek biliyorum ama artık kızmıyorum

ayyyy ben öleyim.benim annem bile aramaz doğum günümde.tesadüfen ben o gün annemi ararsam kutlar.ogün aramasamda ne zaman ararsam o zaman kutlarbende seni arayacaktım der her seferinde ama nedense aramaz.hani el kızı olsam tamam diyecemde,kendi öz annem

evet benim kayınvalidemde daha nişanlı olduğumuz halde bana el kızı muamelesine başladı gerçi o beni hiç bir zaman istemedi beni hiç bi tarafında takmadı ama artık abartmaya başladı halada takmaz beni ona konuşursun ama o seni s..... ayıptır sölemesi ben yine insanlık yaptım bi hediye aldım bugün gittim verim diye evde yoktu çünki gezmeyi çok sever o hep gider ama ona kimse gelmez öledir yine evde yoktu normalde içeri girerdim anahtarın yerini biliyorum diye ama girmedim anneler günün kutlu olsun yazdım kapının önüne bıraktım sonra çektim geldim onun üstümde olan stresinden dolayı nişanlımı sürekli tersler oldum ya söylediği şeyler kafamdan çıkmıyor offfffff offff

yapma canım ya,en azından hatırlayıp hediye alıyormuş o da birşey.biz 7 senelik evliyiz, k.validem ilk defa geçen seneki doğum günümde aradı ve kutladı beni. vallahi o an kalp krizi geçirecektim,dilim tutulmuş sağ ol bile diyememişim düşün

Arkadaşım sen burada yanlış anlamışsın beni hediye ne para ile ölçülür nede başka bişi ile ama şu var hangi insan sen dahi istemez güzel hediyeler almayı? bana gelen hediyeyi ise ben bir defa giyiyorum makineye atıyorum şekil şemal kalmıyor ben kusura bakmada kötü şeylere layık değilim her yıl iyi bi hediye alınmıyorsa insan artık istemiyor bu nedir biliyomusun o insanın parası pulu var sadece değer vermemekten kaynaklanıyor olay bu bi kerede şu var bana hediye eti bişiyi kaç sene önce almış dura dura çürümüş 1 giydim 2,ci giymemde sökülmedi dikatini çekerim yırtıldı ezilmiş :)))))))

Durumları iyidir :))))

Şu var eşimin olsun diğer evlatlarının olsun ve kayınbabamın olsun her özel günlerinde iyisini alır helede kızına bundan kaç sene önce 450 tl lik ayakkabı aldığını bilirim onlara gelince özenli itinalı bana gelince toz bezi değerimi sizlere sorarım buradakileirn ahkam kesmesi çok kolay ama bunları görüyosanız bunun ne demek oldunu anlayın düşünün ......

Şu var eşimin olsun diğer evlatlarının olsun ve kayınbabamın olsun her özel günlerinde iyisini alır helede kızına bundan kaç sene önce 450 tl lik ayakkabı aldığını bilirim onlara gelince özenli itinalı bana gelince toz bezi değerimi sizlere sorarım buradakileirn ahkam kesmesi çok kolay ama bunları görüyosanız bunun ne demek oldunu anlayın düşünün ......

Aynen katılıyorum arkadaşım (((

Ama haklıyım toz bezi yapıyorum :)) her daim derler iyisi olsun pahalısı olsun yeterki alcam şeyler der bana gelince neden iyisi olsun pahalısı olsun olayı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…