hedıyenın buyugu kucugu olmamalıdır .onemlı olan hatırlamaktır ,alınan hedıyenın butcesı degıldır!
sız de kayınvalıdenıze ılla pahalı seyler almak yerıne ,daha manevı anlam tasıyan hedıyeler alabılırdınız .
hediyenın degerı bıcılen ücreti degıldır!
Konu sahibi arkadaşımızın sorunu hediyenin ücreti değil bence düşüncesizlik hepimizin canını sıkar
Ben değer gösterip gidip özenip bütçemi zorlayıp en güzelini almaya çalışacağım sevgili kayınvalideciğim bana maneviyata dahi bırakamayacağım birşeyler alacak
Ah bu erkek anneleri ne zaman evlatlarının eşlerini de evlat yerine koymayı başarabilecek
Sanırım sırf bu tarz konulara hassasyetim yüzden ben bekar kalmayı çok uzun süre tercih edeceğim
ücreti degıl mı
"kayınvalıdesın 5 tlık toz bezı yapacagı seylerı alması,konu sahıbın ıse hep butcesını sarsacak kalıtelı seyler almasının bence ucretle alakası pekala da var yanı .
deger gostermek demek de butceyı zorlayacak sekıl de hedıye almak demek mı! ben de bunu anlamıyorum .
yanı konu sahıbı de mecbur degıl kı butcesını sarsacak hedıye almaya .
evet sorun belli ki ücret değil değer meselesi kayınvalidenin özensiz olması formaliteymiş gibi göstermelik bişeyler alması.iyi yapmışsın.eğer maddi durumları yüzünden iyi bişeyler alamıyorsa bişey denmez tabiki düşünsün yeter amenna ama özenmediği için basit şeyler alıyor oluşu verdiği değeri gösterir.
şu sitede 5 tllik hediyeylede olsa doğum günü hatırlanan kaç kişi var acaba
bir doğum günümde kaynanamlardaydık.eşim pasta aldı yedik hep beraber.kaynanam,pasta yedik diye sana hediye mi alacağız demişti rahmetli:)
hedıyenın buyugu kucugu olmamalıdır .onemlı olan hatırlamaktır ,alınan hedıyenın butcesı degıldır!
sız de kayınvalıdenıze ılla pahalı seyler almak yerıne ,daha manevı anlam tasıyan hedıyeler alabılırdınız .
hediyenın degerı bıcılen ücreti degıldır!
Burda sizin gibi yapacak üyelerden fazla,kaynanam 5 tl likte olsa doğumgünümde ufak bir hediye alsın diyen daha çok üye vardır eminim
ben onuda istemem,yeterki benle ilişiği olmasın mutlucum
Sen tam kötü gelin çıktın
yok kızbenim ne hediyede gözüm var ne bişeydi.Bana destek olması yeterdi sadece bunu istedim,ne parasını ne pulunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?