Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben burda melegini kaybetmis meleklerini bekleyen ve meleklerine kavusmus herkezin anneler gununu kutluyorum her kadin anne olmali dilegiyle su guzel mubarek gunde dilegim budur
Teşekkür ederiz. Bebek isteyen biri olarak hemen üstüme alınıyorum bunu
Ben de herkesin anneler gününü kutlarım. Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah
7 yıldır anne olmayı annelik duygusunu tatmayı hasretle bekliyorum bende Rabbimden dileğim bigün inş benim ve benim gibi bebeğini hasretle bekleyenlerinde anneler gününü kutlayan bir evlatları olur
Ben de herkesin anneler gününü kutlarım. Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah
7 yıldır anne olmayı annelik duygusunu tatmayı hasretle bekliyorum bende Rabbimden dileğim bigün inş benim ve benim gibi bebeğini hasretle bekleyenlerinde anneler gününü kutlayan bir evlatları olur