Anneler gününde bebeğimi kaybettim;(

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dedi:( küçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş:( içinde belli belirsiz halde:( canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak:(

üzülmeyin. Allah güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin. kuzenimin birden fazla düşüğü oldu ama iki evlat sahibi şimdi. Allah size de nasip eder inşallah.

Geçen sene 13 mayısta ilk bebeğimi kaybettim bu sene 30 ocakta ikincisini. Hem de seninle aynı şekilde canım. Acısı geçmiyor zamanla sadece daha az ağlamayı öğreniyorsun sadece. Ve bugün hicbirsey derman olmuyor yarama. Sakın içine atma ağla konuş ama içine atma

Bir buçuk hafta oldu dusuk yapalı acısı geçmiyor ama alisiyorsn. Sana üzülme diyemem teselli olmaz biliyorum. Ama nasip de inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evladın olur.

Canim benim gecmis olsun umarim kisa zamanda yeniden saglikli bi gebelik yasar kucagina alirsin evladini

Hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı:( bundada cok heveslendim iki kez arka arkaya bunu yaşamak şu an çok korkuyorum...

2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dedi:KK43: küçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş:KK43: içinde belli belirsiz halde:KK43: canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak:KK43:
19 nisan da ben de kaybettim bebeğimi kürtaj ile aldılar. O kadar iyi anlıyorum ki seni canımdan can gitti resmen .acısı içimde sürekli ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor ki rabbim verdi rabbim aldı .herşey O nun takdiri. İmtihanımız bizimde canım
Rabbim başka acılar göstermesin beterinden korusun inş..sana eşine sağlık versin.inşş en kısa zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlar na kavuşur sun...inş bizde bu anlamlı günü seneye kutlarız .dualarım seninle kardeşim ....

19 nisan da ben de kaybettim bebeğimi kürtaj ile aldılar. O kadar iyi anlıyorum ki seni canımdan can gitti resmen .hala acısı içimde ama elden bişey gelmiyor ki rabbim verdi rabbim aldı .herşey O nun takdiri. İmtihanımız bizimde canım
Rabbim başka acılar göstermesin beterinden korusun inş..sana eşine sağlık versin.inşş en kısa zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlarıma kavuşur sun...inş bizde bu anlamlı günü seneye kutlarız .dualarım seninle kardeşim ....
Eşim çicek almıs babam ve yavrumuzdan diye... Anneler günümü kutladı aynı gün bunu öğrenmek nasıl iyileşir insan...

Geçen sene 13 mayısta ilk bebeğimi kaybettim bu sene 30 ocakta ikincisini. Hem de seninle aynı şekilde canım. Acısı geçmiyor zamanla sadece daha az ağlamayı öğreniyorsun sadece. Ve bugün hicbirsey derman olmuyor yarama. Sakın içine atma ağla konuş ama içine atma
İnsan anne olmaya nasıl tekrar cesaret edebilir ki

Eşim çicek almıs babam ve yavrumuzdan diye... Anneler günümü kutladı aynı gün bunu öğrenmek nasıl iyileşir insan...
Çok zor ama geçecek zaman lazım .iyileşeceksin tabikide tekrar hamile kalacaksın bebeğine kavusacaksın. Sadece sabır gerek bol bol dua et .bırakma kendini . Yalnız değilsin ki bak bende aynı durumdayım

2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dedi:KK43: küçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş:KK43: içinde belli belirsiz halde:KK43: canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak:KK43:
Allahim sabirlar versin bende 1 hafta önce 5.aya girdiğimiz ikizlerimi meleklerimi kaybettim nasıl acı çekiyorum anlatamam rabbim sabır versin bize

Allahim sabirlar versin bende 1 hafta önce 5.aya girdiğimiz ikizlerimi meleklerimi kaybettim nasıl acı çekiyorum anlatamam rabbim sabır versin bize
Canım benim başın sağolsun ....Rabbim sabır versin sana ..inş şefaatçi olur meleklerin sana ...Rabbim en kısa zamanda yerlerini doldurun inş....

Çok zor ama geçecek zaman lazım .iyileşeceksin tabikide tekrar hamile kalacaksın bebeğine kavusacaksın. Sadece sabır gerek bol bol dua et .bırakma kendini . Yalnız değilsin ki bak bende aynı durumdayım

Evet yalnız değilim cok sagol:( desteğe ihtiyacım var konuşacak kimsem yok:(

Back
X