- Konu Sahibi labellevie
-
ya öyle yapmayı düşünüyorum bence ama verirken söylesemmi acaba ne bileyim çok içimde kalıyo böyle şeyler sonra biriktirip biriktiirip eşime patlıyorum acaba ben mi abartıyorum bilmiyorumki...
ya öyle yapmayı düşünüyorum bence ama verirken söylesemmi acaba ne bileyim çok içimde kalıyo böyle şeyler sonra biriktirip biriktiirip eşime patlıyorum acaba ben mi abartıyorum bilmiyorumki...
alla benim de kayınvalideme çok ahım var çok canımı yaktı hala da uğraşır ama hediye alıp yalandan da olsa kutlayacağım gününü sonuçta eşimin adına alıyorum ben hediyeyi anneme de aynından alıyorum annecim şehir dışında ona da kargoyla yolluyorum ikisi kıyas kabul etmez elbette ama eşime ikisine de eşit davranıyorum diyorum sırf eşimin gönlü kırılmasın diye
eşinin hatırı için yapacaksın ne yaparsan kayınvaliden senin annen olduğu için değil böyle düşün
kızlar merhaba size bişey anlatmak istiyorum anneler günü deyince aklımdan hiç çıkmayan bir olay 1 senedir.şimdi benim kayınvalideme geçen sene anneler günü hediyesi alacaktık işte hersene biz anneme de alırken hani ihtiyacı olna bişey alalım falan diye sorarız yani neyse kaynanam da mikrodalga fırın iistedi yok diye bizde görümcemle birleşip aldık,kaynım da var evli ama onlar tek maaş olduğu için katılmak istemediler.neyse..sonra ben bunda 4 ay sonra falan görümcemlere oturmaya gittik baktım mikrodalganın aynısı sendemi aldın dedim yok annem verdi o pek kullanmıyormuş dedi bende orda hiçbişe demedim eve geldim eşimle kavga ettik ıogünden beri bu konuyu ne kaynanama ne görümceme açtım ama her konu açıldığında 1 senedir aklıma geliyor ve eşimle kavga ediyoruz.sizce ben haksızmıyım yani bizde çift maşşaız ama olsun ancak yani araba kredimiz falan var sizce bu anneler gününde ne yapmalıyım??bana yardım edin lütfen fikir olarak..
kızlar bu mesajı yazmıştım en son hatırlarsanız..biraz önce görümcem aramış annemin ütü masasına ihtiyacı varmış alalımmı diye eşimde benim bu konuda hassas olduğumu bile bile tamam dedi..bende o tlf kapatınca kavga ettim bağırdım gerekirse tek alırım ortak almam diye ben zaten alıcaktım ama ortak almak istemiyorum geçen sene 150 tlya falan ortak mikrodalga aldık iyisinden yukarıdaki gibi oldu...ne yapıcam bilmiyorum eşimle şiddetli kavga ettik o da çıktı gitti...
ya kızlar..Bi de bana akıl verin lütfen..Ben kayınvalideme epey pahalı bir hediye aldım..Anneler gününden birkaç gün önce o da bana kızım sana çok hoş bir hediye aldım dedi...Herneyse anneler günü geldi ben verdim hediyemi sıra o na geldi..Ayyy kızım kusura bakma hediyeni parkta unutmuşum kayboldu dedi
bunu daha önce iki kez daha yaptı..Acaba bu kadın beni aptal yerine mi koyuyor diyorum..Daha önce aldığını söylediği hediyeleri tarif etmişti..Onları görümcemin üzerinde gördüm
sıkıntı şu:ben bu kadına pahalı hediyeler alırken o nun bana aldığından pişman olup kendi kızına bu hediyeleri vermesi...
Çünkü birşeyi beğenerek aldığı zaman kesinlikle kendi kızı giymeli ve benim üzerimde olmamalı...
o zaman ne diye bana söylüyorsun...Hiç sesini çıkarma, direk kızına ver..Görümcemi de severim iyi kızdır..Ama ben kayınvaldeme hediye alırken para hesabı yapmıyorum...Fakat kadın beni güzel olan birşeylere layık göremiyor..Zaten güzel giyinirsem falan kriz geliyo kadıncağıza çatlıyor..
Bu konuyu görümcemle paylaşsam mı yoksa hiç oralı olmasam mı?kendiyle konuşsam başlar ağlamaya..Zaten iletişim kuran insanı sevmez..Konuşarak anlaşmaya çalışan insanlara bunlar ölmez uzun yaşar falan der..O na göre erdem, içinde tutmak,olmamış gibi davranmaktır...bu konu yiyip bitiriyo yaaa..Hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?