- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi labellevie
-
hediye almam ama kayınvalideleri yargıladığım için değil yanlış anlaşılmasın.Kayınvalidemlerden su ana kadar hiçbir şey görmediğim için.Eşimde bu konuda bana baskı yapmaz zaten.Yaparsa olacakları bilir benim gazabıma uğramak istemez.:)
Nişanlıyken çeşit çeşit alırdım anneler gününde ama ben doğumgünlerimde bişi görmedim kutlamadı bile onun için almaya niyetim yok
bende kayınvalidemden bişey görmedim, ne iyilik e kötülük çok şükür. biz 1bucuk yıllık evliyiz, eşimle 10 yıllık geçmişimiz var, evlenene kadar bi kere bile annesine hediye almamıştır, bense kendi anneme hem anneler gününde hem doğumgününde hep alırdım. evlendikten sonra ben gene anneme hediye alınca aynısından kayınvalidemede almamızı istiyor. ben geçen sene annemin ihtiyacı olan bir mutfak eşyası aldım,aynısından kayınvalidemede aldık mecburen,tabi kutusunu bile açmadı hiç görmedim. bu sene anneme gizli alıcam hediyemikayınvalidemede eşim isterse bişe alırız kendisi düşünsün banane
1 senelik evliyimm anneler gününe kayınvalideme hediye almak zorundayım. Zorundayım çünkküüüü agzıyla anneler gününde blendır seti al dedii:)seneye anneler gününede mikrodalga fırın alcakmışım..dogum günündede yemek takımı alacakmışım!!! Kadın agzıyla sürekli bşyler istemeyi seviyor bende alışkın deilim daha kimseden 1 çöp bile istemedim istememde...gecenlerde bize geldii masa üstünde bisküviler vardıı...kendinize iyi bakıyorsunuz bana da alın markete gidince dedii..ee geçenn markete gittik birsürü aburcubur aldık kayınvalideme doktorda şekeri yasakladı ona ragmen cingenligi üst düzeyde...dogumgünümde bşy almadıı..sonra alırım dedii..gecen aylarda eşimden para istedi gelinime eşofman takımı alayım biyerde gördüm çok güzeldi dedii ..parayı aldııı aradan 4-5 ay geçti halaa eşofman yok:)hoşş ben öle 3-5 kuruşun hesabını yapmam ama böyle agzıyla istemesi sogutuyor kendinden..kayınpederimin çok şükür yüksek emekli parası var gözü gönlüde toktur..daha oglundan 1 kuruş istedigini görmedim,eşim verir para almaz falan..ama kayınvalidemmm bi garip ya..bize gelirrr aynı şeyden iki tane varsa birini ister..markete gittigimizi duysun bisürü bşyler ister..kayınvalideme gideris görümcemde gelir,kayınvalidem evinde nevar neyok doldurur görümceme verir banada arada sende istermisin der yarım agız , bende yok derimmm tabii vermez...öyle işte anneler gününde kendi anemize hediye alalım..kayınvalideler günü ayrı olsunn ozamanda ona alayım anne demek zoruma gidiyor hala alışamadım:)
[/color]
:81:
son cümleye katıldım demi cnm:) sinir oluyorumm annem deilll kayınvalidemm işteee neyapayım arada daglar kdr fark var..1 senedir tanıdıgım kadına anne demek zor geliyor:)
aynen cnm yaasadece son cümleyi boyıyacaktım hepsi boyanmış.
kesinlikle anneler günüyle kaynanalar günü ayrı olsun.
herkesin bir tek annesi var çünkü.
Konunu yenı okudum.
Ne kadar ısabetlı bır konu olmus, benım ıcın.
Bıraz once ozelden yazdım sana, ben savasımı bıtıyorum dedım.
Bıtırıyorum bıtırmesıne de, nefsıme tam anlamı ıle hakım olamıyorum.
Bu savası bıtırırken, kendıme kurallar koyuyorum.
Bır hıkaye var, bılıyor musun?
Gelın-kayınvalıde hıc anlasamazmıs.
Gelın bır gun kayınvalıdesını zehırlemek uzere, yaslı bır adamdan zehır almıs.
Yaslı adam, 'kayınvalıdenın yemegıne her aksam bır kac damla bundan damlat, yavas yavas olecek.
Ama olumu durumunda senden suphelenmemelerı ıcın, kayıvalıdene karsı saygılı ve sevgı dolu ol' demıs.
Kadın, denıldıgı gıbı yapmıs.
Aradan bır zaman gecmıs, kayınvalıde bakmıs gelını ona karsı pek sevgı dolu, oda sevgıyle karsılık vermıs.
Derken, ıkısı bırbırını gercekten sevmeye baslamıs.
Bu kez gelın kosmus yaslı adama, 'bana cabuk panzehır ver, ben kayınvalıdemın olmesını ıstemıyorum, onu cok sevıyorum' demıs.
Adam gulumsemıs, 'sana verdıgım suydu, zehır senın ıcındeydı, onu da yok ettın' demıs...
Annem haklı, ıyılıkten kımseye zarar gelmez.
En azından ınananlar bılıyor kı, ıyılıklerı mukafatsız kalmayacak.
Ben nefsımı yenemıyorum, hedıye almak ıstemıyorum.
Ama esıme soyleyecegım, o alsın hedıyesını.
Sende en azından boyle yapabılırsın.
Konunu yenı okudum.
Ne kadar ısabetlı bır konu olmus, benım ıcın.
Bıraz once ozelden yazdım sana, ben savasımı bıtıyorum dedım.
Bıtırıyorum bıtırmesıne de, nefsıme tam anlamı ıle hakım olamıyorum.
Bu savası bıtırırken, kendıme kurallar koyuyorum.
Bır hıkaye var, bılıyor musun?
Gelın-kayınvalıde hıc anlasamazmıs.
Gelın bır gun kayınvalıdesını zehırlemek uzere, yaslı bır adamdan zehır almıs.
Yaslı adam, 'kayınvalıdenın yemegıne her aksam bır kac damla bundan damlat, yavas yavas olecek.
Ama olumu durumunda senden suphelenmemelerı ıcın, kayıvalıdene karsı saygılı ve sevgı dolu ol' demıs.
Kadın, denıldıgı gıbı yapmıs.
Aradan bır zaman gecmıs, kayınvalıde bakmıs gelını ona karsı pek sevgı dolu, oda sevgıyle karsılık vermıs.
Derken, ıkısı bırbırını gercekten sevmeye baslamıs.
Bu kez gelın kosmus yaslı adama, 'bana cabuk panzehır ver, ben kayınvalıdemın olmesını ıstemıyorum, onu cok sevıyorum' demıs.
Adam gulumsemıs, 'sana verdıgım suydu, zehır senın ıcındeydı, onu da yok ettın' demıs...
Annem haklı, ıyılıkten kımseye zarar gelmez.
En azından ınananlar bılıyor kı, ıyılıklerı mukafatsız kalmayacak.
Ben nefsımı yenemıyorum, hedıye almak ıstemıyorum.
Ama esıme soyleyecegım, o alsın hedıyesını.
Sende en azından boyle yapabılırsın.
çok sinir bi durum muş gerçektenkızlar merhaba size bişey anlatmak istiyorum anneler günü deyince aklımdan hiç çıkmayan bir olay 1 senedir.şimdi benim kayınvalideme geçen sene anneler günü hediyesi alacaktık işte hersene biz anneme de alırken hani ihtiyacı olna bişey alalım falan diye sorarız yani neyse kaynanam da mikrodalga fırın iistedi yok diye bizde görümcemle birleşip aldık,kaynım da var evli ama onlar tek maaş olduğu için katılmak istemediler.neyse..sonra ben bunda 4 ay sonra falan görümcemlere oturmaya gittik baktım mikrodalganın aynısı sendemi aldın dedim yok annem verdi o pek kullanmıyormuş dedi bende orda hiçbişe demedim eve geldim eşimle kavga ettik ıogünden beri bu konuyu ne kaynanama ne görümceme açtım ama her konu açıldığında 1 senedir aklıma geliyor ve eşimle kavga ediyoruz.sizce ben haksızmıyım yani bizde çift maşşaız ama olsun ancak yani araba kredimiz falan var sizce bu anneler gününde ne yapmalıyım??bana yardım edin lütfen fikir olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?