- Konu Sahibi labellevie
-
ben değilde onlar kutlayamayacak biliyorum...
ahımız var oğlumun benim ve doğmamış meleğimin..
her mutlu anları baltalanacak...
Beni de sardı ne alsam telaşı
İlk kez olcak, nişanlımın annesi ve daha pek tanımadığım icin zevkinide bilmiyorum puff
Çanta manta idare etcez artık:95::95:
Puff çok sertsin..İlla ki yakmışlardır canını da böyle düşünüyorsun..
Sipariş verilmesinden nefret ederim, siz sorsanız hediye alacaz neye ihtiyacı var diye neyse. Herkes gönlünden geçeni almalı.geçtiğimiz sene çalışıyordum eşiminde çalışma saatleri yoğun olduğundan çarşıya gidip hediye almasına imkan yoktu.görümcem eşime annenim şu ev aleti yok diyor sipariş veriyor eşimde ablam bunu alın dedi demiyor ama bana bu ev aletini alcaksın dedi iki anneyede.yoksa ben bütceme göre birer cantadır veya eşarptırtır daha uygun fiyata birşeyler bakacaktım.neyse o gün maaşımı çektim ağlaya ağlaya onca para vererek hediye aldım kaynanama ceyiz düzdük.yani anneler gününde sipariş üzerine hediye almak hoşunuza gidermiydi.bende eşime bu sene hediye işini ben halledicem dedim.sipariş falan gelmesin bak dedim.ve hallettim.anneler günü yaklaşsın ablası siparişleri vermek için arayacaktır kesin.avucunu yalasın.hediye hediyedir gönülden kopar.siparişle olmaz.benim aldığım olacak bu sene.ve bundan sonraki senelerde hakkını kaybetmez umarım sevgili kaynanam.
Teşekkür ederim yorum için, düşünücem.canım sana zararı yok, o da bir anne, hediyeni ver gönlünü al ama ne eşin için ne kendin için, Allah rızası için yap. Hem affetmen kolaylaşır hem de beklentin olmadığı için daha mutlu olursun
Eşim böyle şeyleri düşünmez, geçen sene de son güne bıraktı birlikte gidip aldık evlerine gitmemiz de akşamı buldu. Bu sene de birlikte alırız büyük ihtimal, ben ayrıca almam zaten geçen sene pahalı bir parfüm almıştık, yani ben kendime almıyorum o fiyata. Bu sene canım gitmek te istemiyor.İçinden gelmiyorsa alma derim. Eşin alır mutlaka.
O alsın yeter. Senin ayrıca almana hiç gerek yok.
Aile olarak verirsiniz.
İnsanlara hak etmedikleri değeri verince iyice tepene çıkıyorlar.
Ben bunu gördüm.
Evet kararsız kaldım, cadoloz değil kaynanam ama sevemiyorum bir türlü. Kırgınım, kendilerine gelince ufacık bir şeyi mesele yapmalarını, benim hakkımı yemelerini, benim yaptıklarımı unutup, kendi yaptıklarını sürekli söylemelerini.guzelim anladigim kadariyla sana kar$i kotulugu yok kayinvalidenin, yani vardir ya "cadaloz kaynanalar" ; hiç iyiligini de gormedim diyorsun, olsun guzelim sana kari$miyor ya gerisi bo$, buraya konu açtigina gore çok kararsiz kalmi$sin, içini kurcaliyor bu mesele, oyleyse al sende hediyeni..
Yüzündeki ifadeden anlamıyor musun? Ayrıca bir kez mahçup olur insan, ikincisinde dikkat eder aylar öncesinden hazırlar hediyeyi. Bilerek yapıyor belli ki.her sene alır kutlarım.ben kutlarken o güler ben sana birşey almadım ama seninde anneler günün kutlu olsun der...şaka gibi dalga mı geçer hediye alamadığı için mahçup mu olur anlamadım...
ben kaç senedir alıyordum en son geçen yıl aldığımı kendisine verdim içten bir teşekkür görmemekle beraber o kibirli beğenmez tavrı çok moralimi bozmuştu eşime dedim bir daha hediye filan göremez benden diye..almıcam bu yıl ,bi tel açar kutlarım o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?