Anneler gününde ne göndersem?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.182
11.107
248
Herkese merhaba kızlar.

Yakın zamanda kuzenimi kaybettik maalesef. Yıkım yaşadık... Amcamın kızıydı.. Bi şekilde biz alıştık Allah anne babasına sabırlar versin inşallah... Şimdi soranlar veya merak edenler olur belki, 37 yaşında 1 çocuk annesiydi. Benim ablamdı... Kalp krizi geçirdi Allah rahmet eylesin

Şimdi ben amcamlarla farklı şehirdeyim. Yengeme anneler gününde çiçek göndermek istiyorum ama bu onu yaralar mı daha çok? Ya da mezarlık vs çok yeni. Çiçekler acaba mezarlığı mı çağrıştırır daha mı çok üzerim... Bilemedim ama hiçbi şey iyi hissettirmese de bi şeyler yapmak istiyorum ama emin değilim..

Aminnn. Gerçekten çok zor onlar için. Bu kadar yakınımı hiç kaybetmemiştim... Allah bütün evlat acısı yaşayanlara sabırlar versin

Bence göndermeyin. Zaten olmasın boyle özel günler. Hep birilerinin yarası kanıyor.
Her şeyin olduğu gibi özel günlerin de iyi yönleri kötü yönleri var.
şimdi durup dururken yengeye çiçek göndermez belki kimse, ama bu ve bu gibi günler bahanesi de oluyor insanın.
Zaten annesi olmayan cocuk da, cocugu olmayan anne de diğer günler daha az acı çekmiyorlar.
Hiç değilse bugünlerde biraz incelikle davransak belki onlar için de daha güzel olur.

Lisede bir arkadaşımızın annesi anneler gününden hemen önce vefat etmişti. O kadar içime oturdu ki asla kutlamam anneler günü babalar günü vs. Hiç de sevmem.

Siz yine yengenizi mutlu etmek için birşey yapın tabi, neyin iyi hissettireceğini en iyi siz bilirsiniz. Ona göre birşey yapın.

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.
Bence gönderin, siz çiçek ya da hediye göndererek hatırlatamazsınız o zaten unutmayacak. Ama kendini hatırlanmış hisseder, çok ince bir davranış olacağını düşünüyorum.

Ben olsam göndermezdim sanırım. Amcanızın başka çocukları var mı?

Başınız sagolsun çok acı bir durum kendi açımdan konuşayım hem içim sıcacık olurdu hem de bağıra bağıra aglardım sanırım Allah kimseye yaşatmasın. Ama siz yengenizi daha iyi tanırsınız ona göre davranın bence.

Belki... Ama bana neden bilmiyorum daha zor geliyor. Başka zaman zaten global bi hareketle degil, icinden gercekten gelenler hediyeler filan alacaktır. Küçük bağımsız kutlamalar, hediyeleşmeler olarak geçecektir. Ama böyle zamanlarda reklamlar bile annelerin hakkı ödenmez de analık şöyle yücedir de filan tarzında hep. Bilmiyorum ben hoşlanmıyorum. Tam da anlatamadım.

Ben olsam göndermezdim sanırım. Amcanızın başka çocukları var mı?
Evet. Bir tane de oğulları
Çok teşekkür ederim

Ben yollamazdim. Kimse kimsenin cocugunun yerini tutamaz hele vefat etmişse. Elbette amaciniz yerini almak değil, iyi niyetlisiniz.
Cocugum yok ve bu duyguyu tahmin dahi edemem belki ama yine de empati yapmaya calistim ve kesinlikle oyle bir hediye istemezdim vefati bu kadar tazeyken.
Ama hepimiz ayri kişileriz sonuçta yengeniz belki sevinir bilemiyoruz.

Çok zor bir durum.. kuzenim şehit oldu ve ben her anneler gününde yengemi arar kutlarım mutlaka. Şehittir oğlu ve tüm Türkiye nin annesidir diye düşünürüm akrabam olduğu için de ararım mutlaka, hediye almadım hiç. Başınız sağolsun Allah ecir sabır versin çok zor. Başıma gelse mutlu olurdum ama çok da ağlar kahrolurdum herhalde..

Mezarlığı hatırlatır diye çiçek göndermek istemiyorsanız küçük bir meyve buketi gönderebilirsiniz hoşuna gidiyor genelde o yaştaki insanların.Bence yanlış anlaşılmaz güzel bir jest olur.

Bence hic birsey yapmayin o gun telefonla bile aramayin.Evet mutlu olmaz tam tersi yarası kanar.Birde son donemde gencecik insanlarin kalp krizinden öldugunu cok duyuyorum.Korona basladigindan beri kalpten aninda giden cok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…