Aminnn. Gerçekten çok zor onlar için. Bu kadar yakınımı hiç kaybetmemiştim... Allah bütün evlat acısı yaşayanlara sabırlar versinBaşınız sağolsun. Çok zor gerçekten, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Bence gönderin. Cunku siz hatırlatsanız da, hatırlatmasanız da, onun aklından zaten çıkmıyor.
en azından sizin yanında olduğunuzu düşünür.
Dimi...Bence göndermeyin. Zaten olmasın boyle özel günler. Hep birilerinin yarası kanıyor.
Her şeyin olduğu gibi özel günlerin de iyi yönleri kötü yönleri var.Bence göndermeyin. Zaten olmasın boyle özel günler. Hep birilerinin yarası kanıyor.
Herkese merhaba kızlar.
Yakın zamanda kuzenimi kaybettik maalesef. Yıkım yaşadık... Amcamın kızıydı.. Bi şekilde biz alıştık Allah anne babasına sabırlar versin inşallah... Şimdi soranlar veya merak edenler olur belki, 37 yaşında 1 çocuk annesiydi. Benim ablamdı... Kalp krizi geçirdi Allah rahmet eylesin
Şimdi ben amcamlarla farklı şehirdeyim. Yengeme anneler gününde çiçek göndermek istiyorum ama bu onu yaralar mı daha çok? Ya da mezarlık vs çok yeni. Çiçekler acaba mezarlığı mı çağrıştırır daha mı çok üzerim... Bilemedim ama hiçbi şey iyi hissettirmese de bi şeyler yapmak istiyorum ama emin değilim..
Belki... Ama bana neden bilmiyorum daha zor geliyor. Başka zaman zaten global bi hareketle degil, icinden gercekten gelenler hediyeler filan alacaktır. Küçük bağımsız kutlamalar, hediyeleşmeler olarak geçecektir. Ama böyle zamanlarda reklamlar bile annelerin hakkı ödenmez de analık şöyle yücedir de filan tarzında hep. Bilmiyorum ben hoşlanmıyorum. Tam da anlatamadım.Her şeyin olduğu gibi özel günlerin de iyi yönleri kötü yönleri var.
şimdi durup dururken yengeye çiçek göndermez belki kimse, ama bu ve bu gibi günler bahanesi de oluyor insanın.
Zaten annesi olmayan cocuk da, cocugu olmayan anne de diğer günler daha az acı çekmiyorlar.
Hiç değilse bugünlerde biraz incelikle davransak belki onlar için de daha güzel olur.
Evet. Bir tane de oğulları varBen olsam göndermezdim sanırım. Amcanızın başka çocukları var mı?
Evet. Bir tane de oğullarıBen olsam göndermezdim sanırım. Amcanızın başka çocukları var mı?
Çok teşekkür ederimBaşınız sagolsun çok acı bir durumkendi açımdan konuşayım hem içim sıcacık olurdu hem de bağıra bağıra aglardım sanırım Allah kimseye yaşatmasın. Ama siz yengenizi daha iyi tanırsınız ona göre davranın bence.
Evet. Bir tane de oğulları var
Bence hic birsey yapmayin o gun telefonla bile aramayin.Evet mutlu olmaz tam tersi yarası kanar.Birde son donemde gencecik insanlarin kalp krizinden öldugunu cok duyuyorum.Korona basladigindan beri kalpten aninda giden cok insan var.Herkese merhaba kızlar.
Yakın zamanda kuzenimi kaybettik maalesef. Yıkım yaşadık... Amcamın kızıydı.. Bi şekilde biz alıştık Allah anne babasına sabırlar versin inşallah... Şimdi soranlar veya merak edenler olur belki, 37 yaşında 1 çocuk annesiydi. Benim ablamdı... Kalp krizi geçirdi Allah rahmet eylesin
Şimdi ben amcamlarla farklı şehirdeyim. Yengeme anneler gününde çiçek göndermek istiyorum ama bu onu yaralar mı daha çok? Ya da mezarlık vs çok yeni. Çiçekler acaba mezarlığı mı çağrıştırır daha mı çok üzerim... Bilemedim ama hiçbi şey iyi hissettirmese de bi şeyler yapmak istiyorum ama emin değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?