- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 36
Erkekler bizler kadar ince düşünemiyor, akıllarına gelmeyebiliyor.Uygun bir dille siz aramasını rica edin. Belki de anneler günü olduğunun farkında bile değildir. Söylemenize rağmen aramak istemezse o zaman kırılmakta haklısınız.Bugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Benim eşimde annemin anneler gününu kutlamaz..ama hastaneye gidecek olsun veya arabaya ihtiyaçları olsun gidecekleri yere götürür yardımcı olur ..anneler günü kutlaması evlilikte mecburi bir durum zorunluluk yada bir görev değil bence bunu bı saygısızlık olarak dusunmeyinBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Bu agresif suçlayıcı dilinizi anlayamadım tabiki zorunda değil ama aralarındaki ilişki selamsız sabahsız bir ilişki değil bazı nezaket davranışları vardır insanların aralarında önemli olan ve kutlanması gereken benim annesinin anneler gününü kutlamam tabiki nişanlımın özel bir isteği ya da özel bir yönlendirmesi değildi kendi annemden ayırmamaya çalıştığımdan anneme ne yaptıysam ona da onu yaptım kaldı ki en başından beri söylediğim durum kadınlar gününde dahi kutlayan birininin anneler günü gibi özel bir günü kutlamaması bana kırıcı geliyor. Sizin için bu tür şeyler önemsiz ve değersiz şeyler olabilir sizin başınıza geldiğinde önemsemeye bilirsiniz saygı duyarım sizin hayatınız iyi akşamlar dilerim sizeAnneme çiçek gönder, annemin anneler gununu kutla dedi mı kendisi? Yani siz kutlamasaydiniz bu nisanliniz için sorun olur muydu? Açıkçası insanın içinden gelen bir sey. Kimi onemser bugünü kimi önemsemez. Nisanlim sırf annesinin anneler gününü kutlamadim diye benden soğuyacaksa zaten sevmemiştir diye düşünürüm. Sonrada evlenince annen böyle dedi, ben aradım sen aramadın gibi tartışmalara giriyoruz. Anneniz sizin anneniz, nisanliniz arasa hoş olur ama aramak zorunda değil. Aramamasi saygısızlık da değil. Ama aynı şey sizin içinde geçerli, siz aramadiginiz takdirde onun da sorun yapmaması gerek.
Sız arayıp soylıycektınız sabahtan bazı adamlar sıg oluyor bu konudaBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Bir yanlış anlaşılma söz konusu sanırım ayrılmayı düşünüyorum demedim kırıldığımı üzüldüğümü kendimi kötü hissettiğimi belirttim sadeceAnnenize yansıtmadan halletseydiniz keşke, daha sonra neden boyle yaptigini sorardiniz nişanlınıza. (kadinlar günunde bile çicek gonderir demenize istinaden böyle yazdım)
Bu yüzden ayrılmayı düşünmek bana cok tuhaf geldi. Bir sorun varsa konuşulur alınan cevaplara göre hareket edilir
Offf hemen ayrıl. Bu adamdan sana koca olmaz. Çok büyük kusurlari var. Seni haketmiyoeBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Agresif ve suçlayıcı bir şekilde yazmadım. Gerçekten soru sormuştum orada. Yani nişanlınızın sizden böyle bir beklentisi oldu mu diye. Elbette önem verebilirsiniz, kimse size önem veremezsiniz demiyor. Fakat bu tarz şeyler zorla olmaz. Görev değildir. Bunun bir diğer versiyonu bdv de epey popüler olan "kayınvalidemi aramayinca eşimle aram bozuldu" minvalindeki konular. Benim dikkatimi çeken şey sırf anneler gününü kutlamadi diye konuda saygısız ilan edildi damat. Siz de aynı şekilde yanılmıyorsam gözümden düştü gibi bir yorumda bulundunuz. Bu kadar kolay mı gerçekten? Buraya eşim kv aramami istiyor, aramadım sormadim diye benimle tartıştı konularına kadını savunurken bu konuda damat suçlu çıktı.Bu agresif suçlayıcı dilinizi anlayamadım tabiki zorunda değil ama aralarındaki ilişki selamsız sabahsız bir ilişki değil bazı nezaket davranışları vardır insanların aralarında önemli olan ve kutlanması gereken benim annesinin anneler gününü kutlamam tabiki nişanlımın özel bir isteği ya da özel bir yönlendirmesi değildi kendi annemden ayırmamaya çalıştığımdan anneme ne yaptıysam ona da onu yaptım kaldı ki en başından beri söylediğim durum kadınlar gününde dahi kutlayan birininin anneler günü gibi özel bir günü kutlamaması bana kırıcı geliyor. Sizin için bu tür şeyler önemsiz ve değersiz şeyler olabilir sizin başınıza geldiğinde önemsemeye bilirsiniz saygı duyarım sizin hayatınız iyi akşamlar dilerim size
Erkekler özel günlerden anlamazlar. Sizin yönlendirmeniz gerekir çoğu zaman.
Bence büyük tepki vermeden sıkıntınız dile getirin. Dikkat etmesini rica edin. Çözülmeyecek birşey değil. Annenizin dediği gibi kendinizi kurmayın boş yere.
Bu arkadaşa katılıyorum bence kırıldığınızı dile getirinBence erkekleri bu şekilde meşrulaştırmayı bırakmalıyız artık.
Bu "birinci sevgililik ayımız" gibi zırt tırt bir gün değil ki
Her yerde reklamları olan bir gün
Neden anlamasın
Üstelik illaki annene çiçek yollayacağım şeklinde bir konuşma geçmiştir aralarında
Konu sahibi tavsiyem daha evlenmeden annecilik oynamayın. Bir mesajla kutlasanız, arasanız yeterdi.
Sıkıntınızı dile getirin kesinlikle
Bence erkekleri bu şekilde meşrulaştırmayı bırakmalıyız artık.
Bu "birinci sevgililik ayımız" gibi zırt tırt bir gün değil ki
Her yerde reklamları olan bir gün
Neden anlamasın
Üstelik illaki annene çiçek yollayacağım şeklinde bir konuşma geçmiştir aralarında
Konu sahibi tavsiyem daha evlenmeden annecilik oynamayın. Bir mesajla kutlasanız, arasanız yeterdi.
Sıkıntınızı dile getirin kesinlikle
Erkekler özel günlerden anlamaz diye bsy yok bence kisilikle alakalıErkekler özel günlerden anlamazlar. Sizin yönlendirmeniz gerekir çoğu zaman.
Bence büyük tepki vermeden sıkıntınız dile getirin. Dikkat etmesini rica edin. Çözülmeyecek birşey değil. Annenizin dediği gibi kendinizi kurmayın boş yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?