Ben olsam bende çok kirilirdim ve bunu kesinlikle dile getirirdim kendi annesininkini kutladı mi acaba kutlamadiysa nişanlın gerçekten duygusuz eger kutladiysa terbiyesiz ve saygısızBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Neden anlamasın ? İşlerine gelmediğinden, öyle yetiştirildiklerinden, babalarından öyle gördüğü için normalin o olduğunu sanmalarından, kadını değersiz gördüğünden vs. vs.
Bende meşrulaştırmayı bırakmak isterim. Mesela eşime onu empoze ediyorum ki ( Benimki aiesinde görmediği için) yarın çocuğumda kadın ruhundan anlayan, kadını değerli gören bir birey olsun. Türkiye'nin yetiştirdiği hödüklerden değil.
Benim eşim çok dikkat etmez bugünde ben dedim kayinvalidene mesaj at diye oda bı iki satır yazıp yolladı aynı şekilde kendi annesini aramasında ben söyledim yineBugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
Peki o minvalde bir mesajinizi buraya birakiyorumBir yanlış anlaşılma söz konusu sanırım ayrılmayı düşünüyorum demedim kırıldığımı üzüldüğümü kendimi kötü hissettiğimi belirttim sadece
Sanki nişanliniz annenize hakaret etti ya da kotü birsey yapti gibi bir anlam cikiyor cumleden. Anneler günü, sevgililer günü vb abartilacak günler değil. Genel anlamda annenize saygiliysa, kutlamiş kutlamamis o kadar takilmayin. Buradaki bazi kisilerin galeyanina gelmeyin, anneler günü kutlamamasina ciddi bir olay falan diyen olmusda onlara istinadan yaziyorum.Ayrılmak ciddi bir konu ama gözümdeki değeri gerçekten eskisi gibi değil anneme yapılan neyse bana yapılmış sayılır bilmiyorum kafam çok karışık
Bu kadar bozulacaktıysanız bastan konusabilirdiniz.Bugün anneler günü malum. Nişanlımın bugün izin günü olmasına rağmen ne annemi aradı ne de mesaj atıp anneler gününü kutlamadı. Ben nişanlımın annesine çiçek gönderip mesaj atmış olmama karşın nişanlım anneme bir mesajla bile kutlamadı. Annem doğal olarak kırıldı bir şey alıp göndermemesi değil konu ama anneler gününü kutlamamasına annem çok kırıldı doğal olarak da bende kırıldım. Ve istemsizce soğuk davranmaya başladım. Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum anneme karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Annem sen karışma kurma kafanda bir açıklaması vardır belki ben kırıldığımı yeri geldiğinde dile getiririm zaten dedi ama tutamıyorum kendimi ama neden annemin anneler gününü kutlamadın da diyemem çocukmuş gibi uyaramam da bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Benzer bir durum sizin de başınıza geldi mi siz nasıl tepki verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?