Canim Allah dileyen herkese nasip etsin insallah. Ona diyecek sözüm yok. Ama kendini çok üzdüğünü görürse eşin de üzülür. O senin hayat yoldaşın, siz zorluklara beraber göğüs gereceksiniz her zaman. Sen ona destek olacaksın o da sana. Düşün o da istemez mi aynı senin kadar çok.. Ama erkekler üzüntüsünü belli edemez icine atar. Cok da kotu oluyorsan bir psikologa görün canim iyi geliyor insana inan ki..

Bugün anneler günü bende bir anneyim ama bebeğim yok ama hep aklımda kalbimde bebeğim melek oldu içim kan ağlasa da içim yansa da Rabbim in vardır bi bildiği. Bekarken bile yeğenlerim arardı. Anne yarısısın sen anneler günün kutlu olsun deyip uzun uzun konuşurduk bugün cekingen bi sekilde ne diyeceklerini bilemeden konuştuk. Rabbim sabır versin benim gibi melek annelerine. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

valla ne paylasıyım tabıkı her anne kutsaldır güzeldir vs vs vs ama keske benim anniem benim gibi tuttugunu koparan her olayda kızlrını tutan sahin gibi kartalları olan bi anne olsaydı insallah allah kısmet ederse ben cocuklarıma cok baska modern ama düsünceli her zaman arkasında oldugumu bir kere degil binbir kere hissettiren bi anne olucan onlar yüzünden gelin cıkan bi kızın videosunu yada tvde gelin ceyiz programını izleyemiyorum komsuda orda burda fakir ama cocukları icin merdiven silen anneleri cok tebril ediyor vaybe annem keske böyle arkamda olsaydıda bende cok daha baska olsaydım diyorum ahh ahh yazıcak cok sey var ama bosverrrr

Benim iyi geçti ya s evdiklerimle bir aradaydik ve tabiki bebisimle beraber ... :)

Ben güne anneler günün kutlu olsun annem cümlesiyle uyanırken kaç anne gözyaşlarıyla açtı gözünü bilmiyorum kaç anne evladının mezarını ziyarete gitti, kaç anne topraklara sarılıp ağladı?

Kaç kadın bu anneler gününde de bebeği olmadığı için buruk birgün yaşadı?

Allah evlat acısı yaşayan tüm annelere sabır versin, evlat hasretiyle yananlara da en kısa zamanda evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah.

Bugün anneler günü, kimimiz yitirdiği yavrusunun acısıyla, kimimiz bana da annelik nasip et diye duayla geçirdi günü, acılarınızı da, hasretlerinizi de aklımdan çıkarmadım bugün, bana verdikleri için şükrederken, sizler için duacıyım Allah'a.

Anneler gününüz kutlu olsun...

Evet boyle sacma sapan bi gun daha gormedim.... yillarca rvlat hasreti cektim .... hep agladim .... 6 sene sonra evladim oldu bi kerecik bu gun anlam lan di mi hayir her gunu ozeldi... simdi yavrum cennette.... ve her gun gb bugun daha kotuydu.... herkes annesine cicek aldi ben yavruma.... gozyaslarimi doktum toragina... bu gun olnasin cok sacma.... kac anneyi aglatiyo kimse anlamiyo gormuyo o yuzunu ... neyse ne gerek ki ...

Gözyaşlarına kurban olurum haksever keşke elimizde olsa yavrularınızı sizlere verebilsek ama bazen biz kullarında aciz kaldığı anlar oluyor, senin acına karşı aciziz haksever, yavrularını yitiren tüm anneler karşı aciziz

Anne.1 günlük bebeğinde ,60 yaşındaki kadının da ihtiyacı olan, manevi olarak insana güç veren kişi.Kendi açımdan mutluyum ,cennetin ayakları altına serildiği,annelik gibi kutsal bir mertebeye ulaştım.Ama çevremde evlat hasretiyle yananları,annesi vefat etmiş kimseleri düşündükçe bugünden rahatsız olduklarını,üzüldüklerini gördükçe buruk olmuyor değilim.Allahım her isteyen kadına tattırsın bu duyguyu ve ahirete göç etmiş annelere rahmet eylesin.Ve de annelerimize sağlıklı uzun ömür versin...

Son düzenleme:
Annemle İçebileceğim Nice Kahve Keyiflerine... Seni Seviyorum Ve Annem Olduğun İçin Teşekkür Ederim..

Bir yanim değil tamamim eksik kaldı aslında. Mutlu günlerim mutsuz günlerim sıkılgan günlerim heyecanlı günlerim her günüm her anim eksik
Benimde annem yaşiyor ama benim için öldü yıllar önce bizi bırakıp gitti en azından annen seviyomuş seni ve sende onu ama bizim annemiz hiç olmadı ki

Cok guzel yazmışsınız.anneler gününüz kutlu olsun. Çok zor bi anneler günü gecirdim.tüp bebek yaptırdım ve olmadığını iki gün önce öğrendim.umut etmiştim hayal etmiştim bu anneler günü ben de kutlayacağım diye.inşallah bir gün o da olacak.yüreğinize saglık..

Allah hayırlısını versin haksever .Hayrlısı buymuş demek.Herkesin bir imtahanı var işde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…