Canim Allah dileyen herkese nasip etsin insallah. Ona diyecek sözüm yok. Ama kendini çok üzdüğünü görürse eşin de üzülür. O senin hayat yoldaşın, siz zorluklara beraber göğüs gereceksiniz her zaman. Sen ona destek olacaksın o da sana. Düşün o da istemez mi aynı senin kadar çok.. Ama erkekler üzüntüsünü belli edemez icine atar. Cok da kotu oluyorsan bir psikologa görün canim iyi geliyor insana inan ki..Cevabın için çok tesekkur ederim canim.ah birde yüreğe söz geçse. Rabbim en iyisini bilir yine tevekkulle geçiyor günler.ama icim çığlık çığlığa. Hayirlisini istiyorum ve gönlümü buna razı kılmasını.kimsenin kucagi bos kalmasin benimde insallah
Teşekkürler...Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
valla ne paylasıyım tabıkı her anne kutsaldır güzeldir vs vs vs ama keske benim anniem benim gibi tuttugunu koparan her olayda kızlrını tutan sahin gibi kartalları olan bi anne olsaydı insallah allah kısmet ederse ben cocuklarıma cok baska modern ama düsünceli her zaman arkasında oldugumu bir kere degil binbir kere hissettiren bi anne olucan onlar yüzünden gelin cıkan bi kızın videosunu yada tvde gelin ceyiz programını izleyemiyorum komsuda orda burda fakir ama cocukları icin merdiven silen anneleri cok tebril ediyor vaybe annem keske böyle arkamda olsaydıda bende cok daha baska olsaydım diyorum ahh ahh yazıcak cok sey var ama bosverrrrBir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Maalesef daha Anne olamadım, olabilecek miyim bilmiyorumBir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Ben güne anneler günün kutlu olsun annem cümlesiyle uyanırken kaç anne gözyaşlarıyla açtı gözünü bilmiyorumkaç anne evladının mezarını ziyarete gitti, kaç anne topraklara sarılıp ağladı?
Kaç kadın bu anneler gününde de bebeği olmadığı için buruk birgün yaşadı?
Allah evlat acısı yaşayan tüm annelere sabır versin, evlat hasretiyle yananlara da en kısa zamanda evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün anneler günü, kimimiz yitirdiği yavrusunun acısıyla, kimimiz bana da annelik nasip et diye duayla geçirdi günü, acılarınızı da, hasretlerinizi de aklımdan çıkarmadım bugün, bana verdikleri için şükrederken, sizler için duacıyım Allah'a.
Anneler gününüz kutlu olsun...
Gözyaşlarına kurban olurum hakseverEvet boyle sacma sapan bi gun daha gormedim.... yillarca rvlat hasreti cektim .... hep agladim .... 6 sene sonra evladim oldu bi kerecik bu gun anlam lan di mi hayir her gunu ozeldi... simdi yavrum cennette.... ve her gun gb bugun daha kotuydu.... herkes annesine cicek aldi ben yavruma.... gozyaslarimi doktum toragina... bu gun olnasin cok sacma.... kac anneyi aglatiyo kimse anlamiyo gormuyo o yuzunu ... neyse ne gerek ki ...
Benimde annem yaşiyor ama benim için öldü yıllar önce bizi bırakıp gitti en azından annen seviyomuş seni ve sende onu ama bizim annemiz hiç olmadı kiBir yanim değil tamamim eksik kaldı aslında. Mutlu günlerim mutsuz günlerim sıkılgan günlerim heyecanlı günlerim her günüm her anim eksik
Cok guzel yazmışsınız.anneler gününüz kutlu olsun. Çok zor bi anneler günü gecirdim.tüp bebek yaptırdım ve olmadığını iki gün önce öğrendim.umut etmiştim hayal etmiştim bu anneler günü ben de kutlayacağım diye.inşallah bir gün o da olacak.yüreğinize saglık..Ben güne anneler günün kutlu olsun annem cümlesiyle uyanırken kaç anne gözyaşlarıyla açtı gözünü bilmiyorumkaç anne evladının mezarını ziyarete gitti, kaç anne topraklara sarılıp ağladı?
Kaç kadın bu anneler gününde de bebeği olmadığı için buruk birgün yaşadı?
Allah evlat acısı yaşayan tüm annelere sabır versin, evlat hasretiyle yananlara da en kısa zamanda evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün anneler günü, kimimiz yitirdiği yavrusunun acısıyla, kimimiz bana da annelik nasip et diye duayla geçirdi günü, acılarınızı da, hasretlerinizi de aklımdan çıkarmadım bugün, bana verdikleri için şükrederken, sizler için duacıyım Allah'a.
Anneler gününüz kutlu olsun...
Allah hayırlısını versinEvet boyle sacma sapan bi gun daha gormedim.... yillarca rvlat hasreti cektim .... hep agladim .... 6 sene sonra evladim oldu bi kerecik bu gun anlam lan di mi hayir her gunu ozeldi... simdi yavrum cennette.... ve her gun gb bugun daha kotuydu.... herkes annesine cicek aldi ben yavruma.... gozyaslarimi doktum toragina... bu gun olnasin cok sacma.... kac anneyi aglatiyo kimse anlamiyo gormuyo o yuzunu ... neyse ne gerek ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?