- 29 Eylül 2014
- 32
- 25
- 88
- 36
Sakin bunun icin mutsuz olma lutfen canım. Hayatta herkesin bir sınavı var. Bir sorsan insanlara neler işitirsin, ne acılar, ne hikayeler dinlersin. Rabbimin hikmetinden sual olunur mu diyeceğim o ki başka dert vermesin. Anne olmak her kadının başına gelmesi gereken bir hadise değil ki. Sen kalbini temiz tuttugun sürece yaşlılığında kapını çalan da çok olur sana bakan da. Şehit analarının çaresizliğini hüznünü bir düşün. Her şer de bir hayır, her hayır da bir şer vardır. Hoşçakal canım.Anne olamıyor olmak çok üzücü.eksikli gibiyim mutsuzum. Rabbim banada tattir bu duyguyu diye yalvarıyorum.yaslilikta kapımı çalan olsun evim yuvam kucağım boş kalmasin.isteyen herkes tez vakitte sağlıkla kavussun yavrusuna.biliyorum buda benim sinavim olacak Allahım sabrimi deneyecek.ne diyeyim verende o alanda o.mutsuzum ışte...
İlk annelik duygusunu 19 yıl önce yaşamıştım ve o gün bugündür hala da yaşıyorum.Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
@KadinlarKulubu
Eki Görüntüle 1828845
Cevabın için çok tesekkur ederim canim.ah birde yüreğe söz geçse. Rabbim en iyisini bilir yine tevekkulle geçiyor günler.ama icim çığlık çığlığa. Hayirlisini istiyorum ve gönlümü buna razı kılmasını.kimsenin kucagi bos kalmasin benimde insallahSakin bunun icin mutsuz olma lutfen canım. Hayatta herkesin bir sınavı var. Bir sorsan insanlara neler işitirsin, ne acılar, ne hikayeler dinlersin. Rabbimin hikmetinden sual olunur mu diyeceğim o ki başka dert vermesin. Anne olmak her kadının başına gelmesi gereken bir hadise değil ki. Sen kalbini temiz tuttugun sürece yaşlılığında kapını çalan da çok olur sana bakan da. Şehit analarının çaresizliğini hüznünü bir düşün. Her şer de bir hayır, her hayır da bir şer vardır. Hoşçakal canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?