Dün rüyamda eski erkek arkadaşımla beraber erkek bebeğimizi denizde yüzdürmeye uğraşıyorduk.. Tamda anneler günü öncesi rüyaydı, Allah inşallah sağlıklı bir çocuk verir vakti gelince bana da.. Buarada ben evli bile değilim, her neyse konumuz Anneler günü.. Gelmiş geçmiş tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Annemiz bizim candır, Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Kucak dolusu Sevgiler..

Ben biyolojik olarak anne olamadım, kısmet dedim, şikayet etmedim ama Allah beni doğurmadığım bir sürü çocuğa anne olma fırsatıyla ödüllendirdi, beni en çok mutlu eden, iyi ki dediğim bir mesleğim var. İyi ki öğretmenim diyorum ve hep bunu söyleyebilmeyi diliyorum. Bugüne özel bir şeyler söylemek gerekirse,
Annem ve ben çok şanslıyız,
Şükürler olsun ki bu gün de ellerini, pamuk yanaklarını doyasıya öptüm, kokladım (bu güne özel değil, neredeyse her gün yaparım). O da çocuklarıyla olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı.
Yine de kalbimiz biraz buruk, gözlerimiz biraz nemliydi, bir daha hiç gelemeyecek evlatlarının anıları ve hafızalarından silinmeyen kokularıyla avunmaya çalışan anneler, ancak kabri başında anneleriyle sohbet edebilen evlatlar varken çok da sevinemiyor insan.
Annelikle ödüllendirilmiş tüm şanslı kadınların, bedeninde olmasa bile yüreğinde evlat büyüten, doğurmadan anne olmayı başaran kocaman yürekli kadınların, annelik heyecanı yaşayan adayların, kısacası “ana” olma yüreğine sahip tüm kadınların anneler gününü kutluyorum.

Anneler günü gelip annemin ve kaynamamın her sene hep aynı dilekle inşlahh seneye bizde seni kutlarız kıxım demesi içimi yaktı kavurdu bitirdi artık

Sakin bunun icin mutsuz olma lutfen canım. Hayatta herkesin bir sınavı var. Bir sorsan insanlara neler işitirsin, ne acılar, ne hikayeler dinlersin. Rabbimin hikmetinden sual olunur mu diyeceğim o ki başka dert vermesin. Anne olmak her kadının başına gelmesi gereken bir hadise değil ki. Sen kalbini temiz tuttugun sürece yaşlılığında kapını çalan da çok olur sana bakan da. Şehit analarının çaresizliğini hüznünü bir düşün. Her şer de bir hayır, her hayır da bir şer vardır. Hoşçakal canım.

Kucagimda 1 aylik bebegimle ilk anneler gunumu kutluyorum. Hic bir gun bu kadar anlamli olmamisti benim icin.. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun :))

Tum iyi kalpli annelere

Annelik ateşten gömlek benim için iyi bi anne olamadım ben benim annemde bize iyi bi anne olmadı ama yinede geçmişi değiştirmek elimde olsaydı yine çocuklarımın annesi olmak isterdim onlar ister mi bilmem herkesin anneler ğünü kutlu olsun

Annem hep derdi
"Anne olunca anlarsin"

-Artik seni cokkk iyi anliyrm anne....

Anneler Gününde bebeğim yanımda koynumda. Rabbimin bana en güzel anneler günü hediyesi bebeğim. Anne olmak zor ama çok güzel bi duygu. İyiki anneyim. Rabbim iyiki beni anne yaptı.

Bugun benim ilk 'Anneler' gunum :)) tarifsiz bi duygu nasil paylasiyim bilemedim anlatilmaz yasanir dunyanin en mukkemmel hissi bu

İlk annelik duygusunu 19 yıl önce yaşamıştım ve o gün bugündür hala da yaşıyorum.
Allah kısmet ederse bu yaştan sonra bana tekrar o ilk annelik heyecanını yaşatacak olan ikinci bebeğim sağlıkla ve imanla doğar inşaAllah.
Tüm anne ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜ KUTLU olsun ♥♥♥

anne olmak bebegıne her baktığında gozyaşlarıyla Allah (c.c) a her gun şükretmektir...

Sevmiyorum bugünü hep içime gönlüme hüzün veriyor ....
anne olamamanin yükünü birgün daha fazla tasitiyor günü
Bu sene üzülmüyeceğim diyordum
belki banada siradan bigün gelecekti
çünkü hamileydim 7 koskoca yil sonra onca tedavilerden sonra hic beklenmedik zamanda kizim olacakti hergun evde bayramdi sanki 5aylik olmuştu
ama kaybettim onu ve gene bugünün ağırlığı üstümde her yil hasret vardi bu sene acı da eklendi

Cevabın için çok tesekkur ederim canim.ah birde yüreğe söz geçse. Rabbim en iyisini bilir yine tevekkulle geçiyor günler.ama icim çığlık çığlığa. Hayirlisini istiyorum ve gönlümü buna razı kılmasını.kimsenin kucagi bos kalmasin benimde insallah

Insallah hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Biz anne adaylari. Anne olmuslar ve anne olmak isteyen herkesin anneler gunu kutlu olsun insallah

Buradaki herkesin Anneler Günü kutlu olsun :)

Kurban olurum ne kadar kavga etsekte yerim yerim canım annem❤

Tesekkur ederim... Anne olmak gibisi yok her dakika her saniye evladimla gecirebildigim icin cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bi kizim var simdi bi de kardesi olacak Allah izin verirse.. Rabbim evlatlarimiza saglik huzur versin bizleri onlarsiz onlari da bizlersiz birakmasin insaAllah

bu.benim ilk anneler gunum okadar guzel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.ve annemi cok seviyorum.dunyaya bin kere gelsem yine annemin kizi yine bebegimin annesi olmak isterdim.iyiki dogurmusum onu ve iyiki benim annem senmissin canim annem.hepinizin anneler gunu kutlu olsun.bu arada annelik sadee dogurmak degildir.

Iyi ki anne oldum ve bu duyguyu tatabildım.Ve iyiki anneciğim var .Allah beni yavrularımin başından annecigimide benim başımdan eksik etmesin.Sizlerinde anneler günü nü Kutlarım. Allahım herkesin gönlüne göre versim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…