20 yaşındayım anneme çok düşkün biriyim.Ve annem benimle eskisi gibi ilgilenmiyor bu beni çok üzüyor.Bir annenin yaşı ilerledikçe yada çocuğu büyüdükçe çocuğuna karşı duyduğu sevgi azalabilirmi?
Azalmaz da onlarda degisiyor olgunlasiyor yaslaniyorlar hayat da yoruyor.siz gidi gidiverin yanina sarilin opun.belki o da sizden bekliyor ilgi sevgi sefkat.
Yaşına itinaten ilgisi azalmış gibi gelebilir sana. Emin ol öyle değildir. Zira büyüdün, genç kız oldun... Artık vıcık vıcık ilgiden ve sevgiden hoşlanmayacağını düşünebilir...
Anneciğine bunu sor, sıkı sıkı sarıl, cevap annenin Öpücüğünde...
Sevgiler...
20 yaşındayım anneme çok düşkün biriyim.Ve annem benimle eskisi gibi ilgilenmiyor bu beni çok üzüyor.Bir annenin yaşı ilerledikçe yada çocuğu büyüdükçe çocuğuna karşı duyduğu sevgi azalabilirmi?
Sevmediğini düşünmüyorum ama karşılıklı ilgi alanlarınız değişmiştir. Sen belki arkadaşlarınla takılmaya başlamışsındır ya da o da artık farklı çevreye girmiştir. 20 yaşına geldin artık çokta takma sürekli bir arada olamazsınız. .
Sorun annenizde degil sizde. Sizin yasinizdakiler bagimsizliklarini ilan etmeye calisirken siz annem beni eskisi gibi sevmiyor diyorsunuz. Normal degil bu.
Artık genç bir kadınsınız.
Sürekli annenizin elinin üzerinde olması gerekmez hatta olmamalı zaten.
Birbirinizle geçireceğiniz zaman, keyifli sohbetlerden ibaret olmalı.