Bizim burada yurtlar hiç hoş halde değil grrçi nerenin yurdu iyidir bilmiyorum. Anneylr ilk konuştuğumda tepki verdim ama sonra etraftan da sordum hatta yurtta yetişmiş bir bayanı tanıyoruz kimse olumlu bakmadı. Annesi yanaşabilir bilmiyorum hiç aklıma grlmemişti evlatlık verme durumu. Sonuçta kız 9 yaşında kendisi için de zor olabilir bu durum. Ben de evet takip ediyorum ama seneye bu köyden gitme ihtimalim çok çok yüksek...
Bizim burada yurtlar hiç hoş halde değil grrçi nerenin yurdu iyidir bilmiyorum. Anneylr ilk konuştuğumda tepki verdim ama sonra etraftan da sordum hatta yurtta yetişmiş bir bayanı tanıyoruz kimse olumlu bakmadı. Annesi yanaşabilir bilmiyorum hiç aklıma grlmemişti evlatlık verme durumu. Sonuçta kız 9 yaşında kendisi için de zor olabilir bu durum. Ben de evet takip ediyorum ama seneye bu köyden gitme ihtimalim çok çok yüksek...
Başta annesinin hali içime çok dokunmuştu. Ufak çocuğu yanına almıştı ve ben aramıştım durumunuz nedir kız üzülüyor diye. Sürekli ağlamıştı artık dayağa dayanamadığını söylemişti. Kızıyla konuşamıyormuş bile aratmıyorlarmış sanırım. üzülmüştüm ne bileyim mecbur kalmış diye düşünmüştüm.O zaman da kızım sana emanet demişti. En son aradığında kızını yurda vermekten diğer çocuğa bakamadğından bahsedince sinirlendim. Sonuçta bir anne iki çocuğu da bırakıp yaşadığı hayat onu daha mı mutlu edecek acaba? Ufak kız da ana sınıfına kyıtlı şu an onu da attı gitti. Bu yaşlı insanlar yatın bir gün ölüp gidince ne olacak acaba.Anne ve baba boşanmış bu arada kadın da diğer adamla nikahlanmış.
Sizce koruyucu bir aile bulunabilir mi bu çocuk için? Tabi ufak olan da var bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?