- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Sanırım sırf bu yüzden ayrı şehirde evlilik yapamazdım.
Aileme karşı aşırı takıntılı olduğumu kabul ediyorum...
Gerçi ben kocamın ailesine de böyleyim.
Büyüklere aşırı zaafım var.
Kader...Ben aynı şehirde evlendim ama tayinim çıktı
Napalım
Depresyon geçirdi yıllar önce şimdi de Zona hastası 4 yıl oluyo strese girmemesi lazım yalnız bırakmak istemiyorum bu yüzden ve annelik iç gudusu bize o kadar baktı büyüttü çok emek harcadı ne yapsak az annelerimiz icinCanım ne hastalığı var . .
Geçmiş olsun. .
Kendine bakabiliyorsa ara ara git yeter. .
Gelin istemeyebilir...Burada annenizin yalnız kalmamasını istemenizin yanında gelininize kızgınlığınız var gibi hissettim.
Gelininizin evi değil sadece, abinizin de evi. Gelin istemiyor vs gibi
üSiz olsanız ne yapardınız anneniz tek yaşasa gelmeyin dese bakcak kimse olmasa hasta olduğunda yalnız mi bırakırdiniz ben esime diyorum gitmek istiyorum bana da gelme dedi ama biz hasta olduğumuzda o hemen kosturuyo
Amin canım Allah razı olsun kalmak istemiyo diyo ki senin eşin de abinin eşi de el evimde rahat ederim diyo benim kaynanam tek kalcak eşim asla birakmaz bende bırakmazdim heralde hele ramazandaAbiyi karıştırma bence.
Sen hemen kalk çağır,yazık günah kadına.
Normalde ne var tek başına kalınır,iftar da yapılır derdim ama kadıncağız gelmeyin,hastayım,size geçmesin dediğine göre biraz ilgi istiyor gibime geldi.
Bu bir erkek olarak abinin anlaması çok zor.
Hem herkes kendinden sorumlu.
Gelin bile bile çağırmıyorsa kendi ayıbı,sen de ısrar edip evine getiremiyorsan senin ayıbın.
Kız evlatları farklıdır unutma.
Baba için de nur içinde yatsın inşallah.
Amin canım Allah razı olsun kalmak istemiyo diyo ki senin eşin de abinin eşi de el evimde rahat ederim diyo benim kaynanam tek kalcak eşim asla birakmaz bende bırakmazdim heralde hele ramazanda
Ramazanda bari yanina alabilir misin?Allah razı olsun canım annem depresyon geçirdi şimdi iyi sukur zona hastası bide yalnız kalmasını bu yüzden istemiyorum stres olmasın diye dediğim gibi arayıp soran kimse yok herkes kendi aleminde siz kaç kardessiniz sürekli gidip geliyorum musunuz
Annem gelmek istemiyo işte eşim gelsin kalsın diyo zorla da getiremem ki ama abimin bunu teklif etmemesi bile üzücü benim içinKaynananla annenin ne farkı var
Anneni bırakma o zaman
Benim esim bazen annemi söke söke gider alir cikarir evden getirirAnnem gelmek istemiyo işte eşim gelsin kalsın diyo zorla da getiremem ki ama abimin bunu teklif etmemesi bile üzücü benim için
Ne güzel vazifesini fazlasıyla yapıyosun kalmamak da kendi tercihi eşinde anlayışlı ne kadar güzel Allah eksikliklerini göstermesinRamazanda bari yanina alabilir misin?
Bizde ben tek cocugum. Her hafta gezmeye cikariz birlikte, en gec 10 gunde bir. İhtiyaclarini aliriz eve birakiriz gezme sonunda. Bazen sanalmarketten alirim internet uzerinden yollarim. Bazen esim gider ilgilenir. İdare ediyor o da bizimle naapsinhafta ici de aksam ugrar hal hatir sorariz. Zaten telefonda her gun dedikodu da yapiyoz eglenceli oluyor. Annem komik kadindir, taklit yapar onu bunu anlatir gencliginden universiteden anilari falan baya zengin oturur dinlerim
Benim evim cok sicak oluyor ondan gelip kalmak istemez yoksa cagiriyorum. Biz bazen kaliriz onda. Evi buyuk serin ve musait. Kendisi de alismis evi harici bir yerde afedersin wcye bile gidemez. Sorunludur azcik.
Amin canim Allah razi olsunNe güzel vazifesini fazlasıyla yapıyosun kalmamak da kendi tercihi eşinde anlayışlı ne kadar güzel Allah eksikliklerini göstermesin
Evet işleri bitmiyo herkes kendi evinde mutlu bende başka yerde rahat edemiyorum annemin evinde bile sürekli kalmam yaniBenim esim bazen annemi söke söke gider alir cikarir evden getirirsiz de oyle yapin gel bak sunu yapcaz bunu yapcaz diye kandirin sevdigi seylerle. Yaslilar useniyor evden cikmaya. Benim annem de oyledir. Hadi anne deyince amaaaan simdi kim cikicak der, sacimin boyasi yapilmali, kiyafetimin utusu yapilmali falan birsuru sey siralar
Torunun çok özlüyor desen.Annem gelmek istemiyo işte eşim gelsin kalsın diyo zorla da getiremem ki ama abimin bunu teklif etmemesi bile üzücü benim için
Annem gelmek istemiyo işte eşim gelsin kalsın diyo zorla da getiremem ki ama abimin bunu teklif etmemesi bile üzücü benim için
O zaten geliyodu sürekli geçen hafta burdaydi hasta olunca gelmedi bağırsak iltihabı olmuş ishal kusma var benim oğlum da geçenlerde geçirdi rota virusu yine ona bulaşır diye korkuyo bende bulamaz diyorumTorunun çok özlüyor desen.
Hani torun tatlı oluyor diyorlar ya ondan dedim.
Ya bilmiyorum tabii ki zorla getirilmez tabii de ben mesela bizim büyükleri çağırıp yok dediklerinde ciddi üzülüyorum. Gönül koyuyorum,mesela. Kıyamıyorlar bana.
Ben yarın gidicem inşallah dün o konuda tartıştım eşimle gidicem dedim o da salı gün bırakırım kalırsın dedi bişey demedim artık abimin eşi hasta olduğunda annem baktı hep simdi annem hasta yalnız bırakıyolar kadın hastayım halsiz im diyo bi yemek de mi gonderemiyolar diyorum bendeIyi de annen sana gelmiyorsa Abi'n teklif etse ne olur etmese ne olur
O teklif etse gidecek mi
Damadın evine gitmem oğlumun evi giderim mi diyecek
Hasta ise oruç da tutamaz zaten Ramazan ve diğer 11 ay arasında fark olmaz ki
Ben bazen anlayamıyorum oğlu neden ilgi göstermiyor sorularını
Çünkü evde yemeği vs eşi yapıyordur evler yakınsa neden bizde kal deyip Kendi evinin düzenini bozsun ki arayıp soruyor işte
Siz de sonuçta hasta olduğunu bildiğiniz halde hafta sonu gittim diye anlatmıyorsunuz mesela
Yani insan düşünüyo ya başka çocuğu yok mu keşke gelse yanina akrabalar da mı yok ya da var ama yoklar mi bizimkiler gibimalesef ben de aynı şeyi yaşıyorum . farklı illerdeyiz. o orda tek başına .
buraya da gelmiyor , sıkılıyor. kendi evindeki gibi rahat edemiyor . o da haklı ama aklım hep onda. sırf bu yüzen boşanacaktım neredeyse.
aklım çıkıyor ulaşamayınca. bütün apartmanı birbirine katıyorum nerde annem haberiniz var mı diye
whatsapp da son görülme zamanına falan bakıyorum o derece yani :)
bazen gece 1 de iyi geceler yazıyorum . cevap vermiyorsa arıyorum . sonra da yanlışlıkla aradım falan diyorum yoksa onun da aklı kalıyor.
Sanslisin vesselâm kocanin ailesi yönünden de böyle dusunuyosan demekki sevdirmisler kendileriniSanırım sırf bu yüzden ayrı şehirde evlilik yapamazdım.
Aileme karşı aşırı takıntılı olduğumu kabul ediyorum...
Gerçi ben kocamın ailesine de böyleyim.
Büyüklere aşırı zaafım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?