canım nıvea guzel bebek yagını ozellıkle onerırım.. hergun yıkamalısınız kı bebegınız guzel gelıssın su gercekten bebegı gelıstırıyo
normal dogumda dıkıs atılırken acımıyo canım doktor ıgne vurmustu uyusturmustu.. bebegı cıkarken hıc hıssetmedım eşi cıkarken de hısettmedım hatta es cıkaren acıyo dıyolar ben hıc hıssetmedım
yenıdogan bezı prıma kullandım memnunda kaldım bakım ortusu olarakda dalın aldım dogru duzgun kullanmadım bıle ıslak mendılde unı baby kullandım cok begendım
ben 5 li zıbın takımını ılk dogdugunda gıymesı ıcın verdım bıde hastane cıkısı aldım yanıma yedek yettı ama hastanede 1 gun kaldım..
Canım yaaaaa....
Ağlaya ağlaya okudum valla, senin yerine kendimi koydum. Mükemmel bir duygu olsa gerek...
Paylaşımın için çokkk teşekkürler...
Bende normal doğum yapmak istiyorum kesinlikle.. Kafama takılan tek şey dikiş atılırken ağrı kesici bişey yapıyorlar mı? Yoksa direk dikiyorlar mı? Çok acıyor mu?
bebek bakım çantası hangi marka olmalı sizce. yada ayrı ayrı markalar mı daha iyi olur. sebamedi çok duyuyorum ama nivea için de iyi deniyor. sizin fikriniz nedir?
canım hıcbısey hıssetmedım bebegın afası gorundugunde ıgne vyrdu uyusturdu ne kesmesını ne dıkısı nede bebegın cıkısını hıssettım.. ama tabı uyusukluk gecınde dıkıs agrıyo ondada agrı kesıcı vuruyolar rahatlatıyolar:) tamamen ıyılesmesı 1 ayı gecıyo:)
kızlar güzel bi konuya değinmişsiniz..
bende bugün biraz araştırdım bebe confort elea travel baston bebek arabasını inceledim çok güzel çok içime sindi ama 1000lirayı buluyo çok fazla geldi bana ama çokta içime sindi açıkçası,,
hem çift yön kullanabiliyosun hem ana kucağı iskelete takılıyo hem oto koltuğu oluyo hemde baston tek elle katlanabiliyo,sürüşüde çok rahat çok hafif kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacağım...siz ne dersiniz...
bugun baktım bende ona Loolada guzel aynı seyler ondada gecerlı 100 tl daha ucuz hem ..1000tl fazla diyosan anakucagını bebconfort alma sadece arabada kullanmak ıcn dahah uygun bısey al nasılsa 4-5 ay kullanılacak...loola yada elea yı tam yatırıp kullanırsın buarada daha uyguna gelmıs olur ..fıkır sadece
Canım peki kaç gün banyo yapmıyorsun?
Yaz günü banyo yapmadan nasıl durcaz???:26:
cnm verdiğin bilgi için sğl..
ama eşimle karar değiştirdik biz bbek arabası almayacağız..
zaten ben ana kucağı araştırıyodum travel setleri keşfettim öylelikle daldım gittim uçuk fiyatlara.
şöyle yapıcaz ben şuan sadece ana kucağı alıcam..
zaten 1 2 ay full evdeyiz bi yerede gitsek küçüçük bebeği bebek arabasına koymam gideceğim yere normal arabamızla ve anakucağımızla giderim diye düşündüm,sonrasıda kış zaten kışın da bebeği uzun uzun bebek arabasınla gezdiremeyeceğim için yine anakucağıyla idare edeceğim..
sonrasındaysa zaten hemen hemen anakucağına binemez hale gelmiş olacak
o zmanda güzel baston şık bi bebek arabası alıcam ve böylelikle anakucağının bebek arabasına takılma + fiyatını ödememiş olacağım...
çok mantıklı karar vermıssın canım. bende aynı senın gıbı dusunuyorum. üstelik evim 5. kat ve asansor yok. mumkun değil hem bebeği hem arabayı tasımam.
aynen bende yaklasık bır sene sonra dusunuyorum almayı.zaten gittiğimiz yerede arabayla gidiyoruz, bir araba koltuğu almam yeterlı.
Arabası olanlara bir ufak ipucu. Eşiniz işe arabayla gitmiyorsa bebek arabasını arabanızın bagajında tutun. Hem evde yer kaplamaz, hem aşağı indirme yukarı çıkarma derdi olmaz. :))) Kırkımdan sonra hergün yürüyüşe çıktım ben oğlumla. Oto koltuğu ana kucağı evde oluyordu. Onu koluma takıyordum sepet gibi, arabanın iskeleti de arabanın bagajında duruyordu, aşağıda bagajdan alıp kullanıyordum. Eve dönünce de gene bagaja koyuyordum.
ben de kararsizim bebek arabasi alma konusunda,
ama en az 4 ay evde olucam, eism isteyken sikilirsam bebegimi alip alisveris mrk.ne falan giderim belki,
gidebilir miyim acaba 3 aylik olunca falan ?
napsam sasirdimm
cnm bak eğer böyle düşünüyosan belirler bebek arabanı ama alma
doğumdan 3 4 ay sonra baktın gidebilirsin hmen alırsın
hemde şimdi alınacaklar daha fazla bide onun masrafını bu zamana sıkıştırmamış olursun...
sadece bi fikir......
valla iyi fikir cnm,
simdilik bi oto koltugu-portbebe aliriz.
zaten arabayla gideriz cogu yere.
baktik puset de gerekiyor hemen o zaman aliriz
cok mantikli cnm ..
sagol
zaten simdi bi dolap yaptiriyoruz kizima koocamann, butun esyalarini koyucam icine insallah; 1.100 tl ye yapiyor mobilyaci.
daha da bi dunya masraf var dedigin gibi,
daha dogumu da konusmadik hastaneyle
ben de kararsizim bebek arabasi alma konusunda,
ama en az 4 ay evde olucam, eism isteyken sikilirsam bebegimi alip alisveris mrk.ne falan giderim belki,
gidebilir miyim acaba 3 aylik olunca falan ?
napsam sasirdimm
Hastaneden çıktığınız gün ayakta duş alabilirsiniz.
ben topiklerde okumuştum portbebede çok gereksizmiş
senide herşeyden soğutuyorum gibime geldi bi an
oto koltuğu zaten ana kucağı olarakta kullanılıyo cnm hem ana kucağı hem port bebe ikisi çok fazla olmuş olur...
tabi senin kararın...
Ya işte biraz tarz meselesi. Ben dediğim gibi hergün yürüyüşe çıktığım için arabayı çok kullandım. Çünkü mevsim de müsait. Eylül, Ekim, Kasım hava ne sıcak ne soğuk oluyor. Bebek rahatlıkla çıkarılıyor dışarı. Zaten bebek de alışınca istiyor. Özellikle bebek gazlı ise öğleden sonra bebek arabsında dolaştırmak çok sakinleştiriyor hem bebeği hem anneyi. Bir nefes alma fırsatı oluyor. Ben hergün yarım saat de olsa bir saat de olsa bebek arabasını mutlaka kullandığım için bana çok gerekli geldi. Bebek kucakta yürüyüş yapılmaz, markete filan gidilmez. Yani evde tek oalcaksanız bence bebek arabası çok gerekli.
Mahalle içinde olduğumuzda sling de kullandım ben. O da kullanışlı ama 8 kilodan sonra filan ağır oluyor. Yakın mesafeler için sling de düşünebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?