verdım sıparısı umarım kullanabılırıs
İyi yapmışsın. Halka mı, eşarp mı? Ben 3 aylıkken almıştım. Daha erken almadığıma çok pişman oldum, çünkü en verimli kullanıldığı aylar ilk aylar. Bağlanması ile ilgili internette videolar var.
Aaa bu biraz farklı, kullanımı halkaya benziyor. Ama halkada bir süre sonra dik de taşınabiliyor bebek. Bunda o özellik var mı acaba? Güle güle kullan. Benim dediklerim şöyleydi:
SLNGLER | SANAL BEBEK MAAZASI
Ama bu senin sipariş verdiğin de baya rahat birşeye benziyor.
arkadaşlar bebeğin ilk kıyafetleri varya şu hastane çıkışları filan....uzun kollumu giydiriliyor..kısa kollumu? merak ettim...yaz diye ben kısa kollu düşündüm..ama genelde uzun kollu giydirilmiş fotolardan gördüğüm kadarıyla ona göre alıcam....
bizim oğlan ağustos 11 de doğdu tam sıcakların göbeğinde.Hastanede içerisi 25 dereceydi oda uzun kollu takım ve 2 battaniyeyle örttük.Çünkü ne kadar da olsa yeni doğdukları için üşüyorlar.Amma eve gelince ev 33 derceydi çoook sıcaktı ee bizimde çatımız da yok maalesef,hep atlet gibi çıtçıtlı body lerle durdu dr camı açın ama ceyran yapmasın dedi.
Size tavsiyem bol bol atlet kısa kollu body ler almanız,yalnız bizim oğlan 3260 gr doğdu ve pazardan vs aldığım bodyler çok büyük duruyordu.O yüzden chicco nun aldık ve sanki tam üsütne göre dikilmiş gibi oturdu.Örtü olarakta havalr soğuyana kadar hep yastık kılıfı kullandım :)
bizim oğlan ağustos 11 de doğdu tam sıcakların göbeğinde.Hastanede içerisi 25 dereceydi oda uzun kollu takım ve 2 battaniyeyle örttük.Çünkü ne kadar da olsa yeni doğdukları için üşüyorlar.Amma eve gelince ev 33 derceydi çoook sıcaktı ee bizimde çatımız da yok maalesef,hep atlet gibi çıtçıtlı body lerle durdu dr camı açın ama ceyran yapmasın dedi.
Size tavsiyem bol bol atlet kısa kollu body ler almanız,yalnız bizim oğlan 3260 gr doğdu ve pazardan vs aldığım bodyler çok büyük duruyordu.O yüzden chicco nun aldık ve sanki tam üsütne göre dikilmiş gibi oturdu.Örtü olarakta havalr soğuyana kadar hep yastık kılıfı kullandım :)
annecikler
sizler bebeğinizin odasında buhar makinesi kullandınızmı?
bizlere ne tavsiye ediyosunuz alalımmı?
Evet canım bizim evimiz klimalıydı. Doğalgaza dönüştü daha yeni. Eğer nem oranı düşerse Allah muhafaza ciğerleri kurur yavrunun. Muhakkak kullanmanı tavsiye ederim. Benim kulladığım marka Oncomed. Medikalcilerde bulabilirsin. Elektronik, uzaktan kumandalı ve ekranında odanın sıcaklığı nem oranı filan gösteriyor. Zaman ayarı da var. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. 40 liralık bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
cnm bu oda nemlendiricisinin nasıl hava üflemesi gerekiyo
senin verdiğin link soğuk hava üflyomuş
ılık üfleyen değiş markalarda var
nasıl oluyo yani bu
nasıl hava üflemesi gerekiyo
Şimdi minnoşlar sıcaktan nemsiz kaldığı için soğuk havayla nem yapılması lazım. Doktorlar bebekler için soğuk buhar makinası tavsiye ediyorlar. Bebeğin rahat nefes alması için.
Bu buhar makinası konusuna bende birseyler ekleyim. Benim kuzenlerin cogu doktor (bebek Dr değiller). Ve hepsinin ortak görüşü fazla calistirmamak orta seviyede sabah öğlen aksam onar dakika fazlası bebek yataklarında özellikle, nem yapıp iç kufu yaparmış. Tabi doktorumuzda aynı fikirde.
biz sinbonun SAH-6101 modelini kullanıyoruz.annecikler
sizler bebeğinizin odasında buhar makinesi kullandınızmı?
bizlere ne tavsiye ediyosunuz alalımmı?
Akşam 3 müz aynı odada uyuduğumuz için yatarken açıp sabaha karı kalktığımda kapatıyordum.Ama odada yamurlardam çok rutubet olmaya başlayınca kullanmadım dikkat edn evnizde rutubet varsa beek için kötü,akşamları hırlamaya başlamıştı yavvrum bi ara.Bu buhar makinası konusuna bende birseyler ekleyim. Benim kuzenlerin cogu doktor (bebek Dr değiller). Ve hepsinin ortak görüşü fazla calistirmamak orta seviyede sabah öğlen aksam onar dakika fazlası bebek yataklarında özellikle, nem yapıp iç kufu yaparmış. Tabi doktorumuzda aynı fikirde.
anneler cam bıberonda anne sutu verılemıyormus dogrumudur bu ?? yerı gelmısken bıberonda onerın bıze :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?