Annelerin 2011 Ağustos Annelerine Önerileri

Aaa bu biraz farklı, kullanımı halkaya benziyor. Ama halkada bir süre sonra dik de taşınabiliyor bebek. Bunda o özellik var mı acaba? Güle güle kullan. Benim dediklerim şöyleydi:
SLNGLER | SANAL BEBEK MAAZASI

Ama bu senin sipariş verdiğin de baya rahat birşeye benziyor.
 

ebet cnm sımdı benım arkadas kullanıoda 18 aylık kızı oturuo o sekılde tasıyor..
aa bunlarda supermıs köylerde bole tasırlardı bebeklerı
gelsın bakalım deneyecegız artık
 

bizim oğlan ağustos 11 de doğdu tam sıcakların göbeğinde.Hastanede içerisi 25 dereceydi oda uzun kollu takım ve 2 battaniyeyle örttük.Çünkü ne kadar da olsa yeni doğdukları için üşüyorlar.Amma eve gelince ev 33 derceydi çoook sıcaktı ee bizimde çatımız da yok maalesef,hep atlet gibi çıtçıtlı body lerle durdu dr camı açın ama ceyran yapmasın dedi.
Size tavsiyem bol bol atlet kısa kollu body ler almanız,yalnız bizim oğlan 3260 gr doğdu ve pazardan vs aldığım bodyler çok büyük duruyordu.O yüzden chicco nun aldık ve sanki tam üsütne göre dikilmiş gibi oturdu.Örtü olarakta havalr soğuyana kadar hep yastık kılıfı kullandım :)
 


Ay canım ya sen öyle deyince aklıma ne geldi. Oğluşumu ilk kollarıma verdiklerinde pespembeydi, tir tir titriyordu, üzerinde hastane çıkışı vardı. Öyle korumasız, öyle muhtaç bakıyordu ki... O benim bu dünyada gördüğüm en güzel şeydi.
 

teşekkür ederim canım.ben hep kısa kolu aldım.1 tanede hastane çıkışı tarzı bişey aldım.onda uzun kolu görtünce bunuda giycekmiki dedim.neyse ilk gün gerekiyor tabi ozaman..
 

aynen canım.benimki 24 ağustosta doğdu.vede çok sıcaktı.genelde çıtçıtlı badi giydirdim.ama 3 kilo doğduğu için aldığım çıtçıtlı badiler bile büyük oldu.eldivenler bileklerine gelmedi.zar zor birşeyler ayarladılım.birde evimizde değildik.memlekette doğum yaptım.bayağı zorlanmıştım.allah yardımcınız olsun................
 
annecikler
sizler bebeğinizin odasında buhar makinesi kullandınızmı?
bizlere ne tavsiye ediyosunuz alalımmı?


Evet canım bizim evimiz klimalıydı. Doğalgaza dönüştü daha yeni. Eğer nem oranı düşerse Allah muhafaza ciğerleri kurur yavrunun. Muhakkak kullanmanı tavsiye ederim. Benim kulladığım marka Oncomed. Medikalcilerde bulabilirsin. Elektronik, uzaktan kumandalı ve ekranında odanın sıcaklığı nem oranı filan gösteriyor. Zaman ayarı da var. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. 40 liralık bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
 

peki cnm hemen araştırmalarına başlayayım o zman
verdiğin markayada bakacağım..
 
cnm bu oda nemlendiricisinin nasıl hava üflemesi gerekiyo
senin verdiğin link soğuk hava üflyomuş
ılık üfleyen değiş markalarda var
nasıl oluyo yani bu
nasıl hava üflemesi gerekiyo


Şimdi minnoşlar sıcaktan nemsiz kaldığı için soğuk havayla nem yapılması lazım. Doktorlar bebekler için soğuk buhar makinası tavsiye ediyorlar. Bebeğin rahat nefes alması için.
 
Bu buhar makinası konusuna bende birseyler ekleyim. Benim kuzenlerin cogu doktor (bebek Dr değiller). Ve hepsinin ortak görüşü fazla calistirmamak orta seviyede sabah öğlen aksam onar dakika fazlası bebek yataklarında özellikle, nem yapıp iç kufu yaparmış. Tabi doktorumuzda aynı fikirde.
 

hımm ok cnm almamız gerekli yinede..
alıp fazla çalıştırmamaya özen göstermeliyiz o zman
.çok sğl bilgi verdiğin için...
 
annecikler
sizler bebeğinizin odasında buhar makinesi kullandınızmı?
bizlere ne tavsiye ediyosunuz alalımmı?
biz sinbonun SAH-6101 modelini kullanıyoruz.
Akşam 3 müz aynı odada uyuduğumuz için yatarken açıp sabaha karı kalktığımda kapatıyordum.Ama odada yamurlardam çok rutubet olmaya başlayınca kullanmadım dikkat edn evnizde rutubet varsa beek için kötü,akşamları hırlamaya başlamıştı yavvrum bi ara.


Bu arada hastaneye 1 tane 12 li battaniyeli hastane çıkışı götürdüm hasatneden çıkarırken giydirmek için 1 tane 5 li takım 1 tanede yine 5'li gibi doğumda giydirilsin diye verdim 2 takımı kullandım yalnız büyük hastane çıkışına gerek kalmadı.
Siz yine istediğiniz gibi alın nasılsa doğumdan 3-4 hatta kalıbı biraz büyük takımları 5 aya kadar bile kullanabileceksiniz.Çünkü çocuk varken dışarı çıkıp bişiler almak biraz zor.
Hmmm en önemlisini unutmayayım.Yok işte çok kıyafet alma hemen büyüyorlar 3 takım al hediye gelirlere kanmayın yoksa benim gibi günde 2 kere makina bile çalıştırabilirsiniz :).Benim oğlan felaket kusuyordu günde 10 üst değiştirdiğimizi bilirim,sadece tulum giydiremedim boydan dolayı.
 
anneler cam bıberonda anne sutu verılemıyormus dogrumudur bu ?? yerı gelmısken bıberonda onerın bıze :86:
 
anneler cam bıberonda anne sutu verılemıyormus dogrumudur bu ?? yerı gelmısken bıberonda onerın bıze :86:

aa neden verılemıyomus ben verıyodum.. ben chıcco nun cam bıberonunu bebedorun bıberonunu onerırım.. dr browns un gaz onleyıcı bıberonunu da kullanıyoruz ama memnun kalmadım catlamıs sızdırıyo benımkı.. gaz onluyo tabı:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…