Annelerin 2011 Ağustos Annelerine Önerileri

Bizim anakucağı 13 kiloya kadar. Daha bir büyük boyunu almadık. Ama 6 ay bile olsa araba varsa şart.
Çiğdem'e katılıyorum. Oto koltuğu ana kucağı evde de kullanılıyor, özllikle ek gıdaya geçişte mama sandalyesine geçmeden ama ev tipi anakucağı da lazım. O yatırmak ve sürekli tutmak için daha kullanışlı ve beline daha uygun.

kızlar güzel bi konuya değinmişsiniz..
bende bugün biraz araştırdım bebe confort elea travel baston bebek arabasını inceledim çok güzel çok içime sindi ama 1000lirayı buluyo çok fazla geldi bana ama çokta içime sindi açıkçası,,
hem çift yön kullanabiliyosun hem ana kucağı iskelete takılıyo hem oto koltuğu oluyo hemde baston tek elle katlanabiliyo,sürüşüde çok rahat çok hafif kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacağım...siz ne dersiniz...

9 kıloya kadar olanı almasak olmasmı ozaman 4 ay kullanacaksak ..ama arabada nasıl olacak :26:

aaa bende maxı cosı de karar kılmıs gıbıydım tecrube ıste..ıyıce karıstı sımdı kafam,mesela baston pusetllerın 0+ olduklarını bılmıodum bunlarada bakmak lasım sımdı
Arabanız varsa alın, hem artık zorunlu trafik cezası var hem de kucakta bebek taşımak güvenli değil.
evet araba var guvenlık olayı takıldı kafama zaten

Yani sadece kısa mesafe yolculuk yapıyorsanız sorun değil de ama mesela 15-20 dakikadan uzun bir yolu, hele de şehir trafiğinin dışında 80-90 km ve üzeri hızla seyredilen bir yolu bebek kucağınızda katetmek güvenli değil. Allah korusun kaza olmasa bile ani bir fren anında kucakta ttumak zor.
bu arada İnglesina gerçekten neredeyse baston puset gibi hafif ve tek elle kapama açma özelliği var. Bir bakın. MAxi Cosi de kaliteli ama çok ağır. Ben hamileyken aldıklarım arasında en çok bu konuya takmıştım da ondan ısrarla yazıyorum. :))))

bana kimse cvp vermiyo:84::84::84:
cnm senin aldığın modelin linkini kopyalayabilrmisin bulamadımda...

cok dogru soyluyorsunuz , bıde arabayı ben kullanınca sorun daha buyuuk....ısrarınız coook dıkkate alındı emın olun su an nette bakıorum ılk fırsatta canlı canlı bakıcam..

bana kimse cvp vermiyo:84::84::84:
cnm senin aldığın modelin linkini kopyalayabilrmisin bulamadımda...

Görmedim birşey sorduysan, bazen hızlı akıyor ya. Pardon. :))

Inglesina Zippy Rain Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Buydu benimki. Yalnız bu iş de kıyafet gibi. Her sene ufak değişikliklerle yeni model çıkrıyorlar. O yüzden %100 aynısı olmayabilir ama işte bu seridendi. Ve her yeni model daha pahalı oluyor. Bir de ithal olduğu için her yeni parti ithalat da zamlı olabiliyor. Erken almakta fayda var.

cok dogru soyluyorsunuz , bıde arabayı ben kullanınca sorun daha buyuuk....ısrarınız coook dıkkate alındı emın olun su an nette bakıorum ılk fırsatta canlı canlı bakıcam..

:))) Aslında hepsi boş. Sağlıkla gelsinler de başka herşey yalan, aslolan o ilk ağlama sesi.:)))

kızlar güzel bi konuya değinmişsiniz..
bende bugün biraz araştırdım bebe confort elea travel baston bebek arabasını inceledim çok güzel çok içime sindi ama 1000lirayı buluyo çok fazla geldi bana ama çokta içime sindi açıkçası,,
hem çift yön kullanabiliyosun hem ana kucağı iskelete takılıyo hem oto koltuğu oluyo hemde baston tek elle katlanabiliyo,sürüşüde çok rahat çok hafif kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacağım...siz ne dersiniz...

ablam dünyanın parasını verip chiccodan bebek arabası almıştı ama çok büyüktü ve hiç kullanışlı değildi.. pahalı olması kullanışlı olması anlamına gelmiyo yani benim bebeğim için aldığım en ucuz şey arabasıydı sanırım (büyük kalem ihtiyaçlardan) ve çok da memnun kaldım.. baby2gomarka. ben çift yönlü tek elle açılıp kapanan, 3 konumda yatabilen bir modelini 250 liraya aldım ve katlanınca baston pusetler kadar yer tutuyor.. oto koltuğu dahil olan modellerde var ama ilk 6 ay kullanabileceğiniz bir oto koltuğunu(ana kucağı) 100 lira civarında bulmak mümkün..

bizimkinin linkini bulamadım ama bikaç modeli aşağıda mevcut:

Baby 2 go Full Fonksiyon ift Ynl Bebek Arabas - En Ucuz Fiyat

Baby 2 Go MARVEL Travel Sistem Puset-8834 | | Bebefix.com

Bir de ben baston aralardan pek hazetmedim. Çok ince yazlık gibi sanki. Ondan bebek arabası aldım, mis gibi taşıyor işte. Hepi topu 7 kilo araba. 12 de bebeeek. Eh onu taşıyacak iman gücü var şükür bende

şu yan yatma yastığını hangi marka alsak, alsak kulllanışlı olur mu?
internnette baktım tuhaf göründü gözüme

BELKİ BİRİNİN İŞİNE YARAR

Eki Görüntüle 176488 40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
Eki Görüntüle 176491 16,56 TL (Dinar punto battaniye)
Eki Görüntüle 176494 7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
Eki Görüntüle 176496 7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
Eki Görüntüle 176497 10,45 TL (Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
Eki Görüntüle 176498 5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )

ŞİMDİ HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN ALDIKLARIM..
4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
NASILIM AMA

güle güle kullanın iyi günlerde inş. yan yatma yastığı ben bebedor almıştım memnundum sorunsuz kullandım...

kizlar gogus pompasi kullandiniz mi?

hangi marka, hangi model?

elektrikli pompalar sutu kisa zamanda bitiriyormus diye bi soylenti var? ne derece dogru acaba?

medela mini mi? medela swing mi tavsiye edersiniz?

cok sordum kusura bakmayin

elektrikli pompalar sutu kisa zamanda bitiriyormus diye bi soylenti var? ne derece dogru acaba?

merhaba ben lansinohun el pompasini almistim

dogumdan sonra gogus uclarım cıkık olmadıgı icin emzirmede sorun yasadim o zaman da medelanin makinasindan kiralamistik,en buyuk boylarindan

sonra pek ihtiyac duymadim,el pompasi da isimi goruyor suan,ama ilk zamanlar el pompasi cok can yakiyor pek de ise yaramiyor
bence dogumdan sonraya birakabilirsiniz,duruma gore..

Bende mesela mini var memnunum. Zaten cokta kullanmıyorum emziriyorum. Göğsümde süt kaliyodu ve tikaniyodu en sonunda gittim aldım.
Bı arkadasım hiç emzirmedi sagarak veriyodu 3ay sonra kesildi sütü, ebru salli'da duymuştum 40 gun emzirdikten sonra makinayla sagın yoksa kesilir şutunuz diye. Bence doğumdan sonraya bırakın şutunuz hemen gelmese bile hastanede veriyolar belki hiç lazım olmiycak. Calisicam derseniz o size kalmış tabi.

Canım yaaaaa....

Ağlaya ağlaya okudum valla, senin yerine kendimi koydum. Mükemmel bir duygu olsa gerek...

Paylaşımın için çokkk teşekkürler...

Bende normal doğum yapmak istiyorum kesinlikle.. Kafama takılan tek şey dikiş atılırken ağrı kesici bişey yapıyorlar mı? Yoksa direk dikiyorlar mı? Çok acıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…